Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Bo Henriksen skal træne schweizisk storklub

Skrevet af bold
man 10. okt 06:07

Bo Henriksen er ifølge B.T. ny cheftræner i den schweiziske storklub FC Zürich.Læs hele nyheden her
Skrevet af HelleDusseDa
Bo må have hyret en fabelagtig agent for de penge FCM gav ham efter fyringen.
Syntes det er lidt af en bombe for en træner som jeg havde forestillet mig skulle ned og have et hold i 1.div for at gøre sig fortjent til et superliga hold igen.
Skrevet af Kenken
Ender vel med 3. Fyring i træk for Bo
Skrevet af Martan
Det lyder vildt, stort tillykke og håber han klare den denne gang.
Få noget international erfaring..
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af cloc
Kæmpe tillykke, jeg tror hele vejen på dig Bo :-)
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af VBK - Leeds
Godt med danske trænere i udlandet. Tillykke Bo:-)
Skrevet af Jønsson1984
Vildt nok de forsvarende mestre ligger dernede, Herfølge om igen, pøj pøj med det Bo
Fremad Amager siden altid - Mukremin Jasar FC Barcelona 1993 - Michael Laurdrup Vitesse Arnhem 2012 - Marco Van Ginkel
Skrevet af brefsgaard
Bo er jo stadig et forholdsvis stort træner talent som stadig har masser af plads til udvikling. Kommer han til PL og træne en dag? Nej det tror jeg ikke. Men kan han gå hen og præstere det samme som Jess Thorup mm har gjort? Ja det mener jeg bestemt. Han har trodsalt 20 år i gamet endnu ca :)
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af highsven
De får kærligheden at føle 😍. Godt nok to forskellige typer de vakler mellem, Henriksen eller Zorniger 🤔
Skrevet af kimjen
Fuldt fortjent og en spændende udfordring.
Godt scoutet af den schweiziske klub.
kimjen
Skrevet af JEGerUenig
Men det er vel også der Bo shiner!!

Det med at skulle få et hold væk fra bundlinjen.
Spørgsmålet bliver så, om han kan få og holde Zurich med som en del af toppen efterfølgende.

Hans vilje bombe, skal nok gøre de rykker nogle pladser op, det man må ønske, er Zurich har på trænere rundt om Bo som er meget taktisk anlagt som så kan hjælpe ham på det punkt.
Skrevet af SotD
Ender vel med 3. Fyring i træk for Bo


Er han ikke kun blevet fyret én gang?

Mig bekendt sagde han selv op i Horsens for at komme til FC Midtjylland.

ON Topic:
Super spændende mulighed for Bo Henriksen, der nu har prøvet at sidde i en topklub. Jeg ved ikke om matchet er det rigtige spillemæssigt, men man må sige at han er endog rigtig dygtig til at samle point sammen for hold der ikke lige har haft held med den del før/efter.

Om det er en langtidsholdbar løsning for ham må tiden jo vise, men det er da på alle måder fedt at så mange danske trænere får mulighed for at bevise sig i udlandet. Selv hvis de skulle fejle, kommer de jo hjem med en hulens masse erfaring, som de kan bruge på at revurdere tankerne omkring Superligabold.
Silkeborg IF
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Utroligt at dengang han havde succes var der andre toner om ham og hans værdier. Så snart det går modsat bliver han høvlet ned. Held og lykke i Schweiz BH.. Xx´er
Skrevet af Ofoq
En fyring for en træner er jo guld lige ned i lommen, så hvorfor taler folk om det så en dårlig ting? FCK smed 15 mill efter Jess Thorup ved fyringen.

Men klubberne er dumme nok til at lave 4-5 årige kontrakter med trænerne alligevel, så må de jo lære på den hårde måde.

Måske de skulle få styr på at lave ordenlige kontakter med performance-bonus i stedet for bare at udbetale en høj løn uanset hvordan det går. Det er også der vi er ved at være for spillere efterhånden.
Skrevet af Bugen
Det er sgu da ikke 1. April i dag ?
Skrevet af armand
De får kærligheden at føle 😍. Godt nok to forskellige typer de vakler mellem, Henriksen eller Zorniger 🤔
rigtig god pointe. det virker skørt og eneste fællestræk synes at være at man scouter fra den danske superliga de sidste 5 år.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af a j o o b a
Han fløj derned i tirsdags ;-)
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Ks1976
Kenken.
Alle trænere bliver fyret. Ikke noget revolutionerende i det
Skrevet af MesutCazorla
Måske de skulle få styr på at lave ordenlige kontakter med performance-bonus i stedet for bare at udbetale en høj løn uanset hvordan det går. Det er også der vi er ved at være for spillere efterhånden.

Det lyder ikke umiddelbart som noget, jeg tror særlig mange spillere eller trænere, ville gide skrive under på - især ikke, hvis de også stadig bindes op på længere kontrakter.
Skrevet af 99Lupus
Bo er da kun blevet fyret i Midtjylland. I Horsens meldte han selv ud, at han ikke ønskede at fortsætte i klubben efter hans daværende kontrakt løb ud. Han endte efterfølgende med at forlade Horsens lidt før tid, da de mente, at det gav god mening at skifte træner allerede på daværende tidspunkt, da de vidste, at de alligevel måtte skifte træner i nærmeste fremtid.

Havde Zuric lagt i toppen af den Schweiziske liga, ville jeg have kaldt det et voldsomt sats. Aktuelt er klubben dog i dyb krise og faretruende tæt på nedrykning, og de har vel netop brug for en med gnist og fightervilje som kan sparke dem over stregen, og ikke en træner som måske er dygtigere, men skal bruge lang tid på at rette spillet til. Bo er bedst i bunden.

COME ON BOYS!
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af Roberto Pellegris
Jeg synes det giver god mening at have dialog med forskellige trænertyper - Capellas gør det da fremragende indtil videre og han var som Steinlein selv har sagt ikke den tænkte type.

Måske er det netop en varmblodet brøleabe som kan få det basale til at hænge sammen, som Zürich har brug for til at få dem op ad sølet.
annonce
0