Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brøndby betaler 10 mio. kroner for ny angriber

Skrevet af bold
ons 3. aug 11:49

Ifølge Ekstra Bladet betaler Brøndby IF ti millioner kroner for den svenske angriber Sebastian Andersson, som kommer til fra FC Köln. Læs hele nyheden her
Skrevet af La Masia
Sebastian Andersson kommer ikke til lave 40 mål i sæsonen, eller sætte fem mand af og sparke den op i hjørnet… men hvis man kender de kvaliteter han har, så ved man at han bliver en kæmpe gevinst, det er stensikkert
Barcelona siden 1998. Fiorentina siden 2007. Benfica siden 2008.
Skrevet af Anfield88
Håbløst man afviger fra strategien om ikke at betale transfer penge til spillere der er 27+

Det lugter af panik hos den gode CV..

Der må simpelthen være billigere alternativer med mere fremtid...
Skrevet af Pantic
Er det ikke netop en styrke, hvis man fra tid til anden afviger fra strategien, hvis man ser en god mulighed? Ikke at betale penge for en spiller over 27, er jo aldrig en strategi der kan holde. Det er et gamble af CV. Flopper svenskeren ligner CV en klovn. Banker svenskeren +20 kasser ind, så ligner han et geni.

Man har prøvet med Divkovic og Bjørk(hed han ikke det?), og det har mildest talt ikke været en succes. Så er det vel fint at prøve noget nyt.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af fark
Det lugter af panik hos den gode CV..


Virker bare underligt at panikke knap en måned før lukketid.

Få det gamle bold.dk tilbage
Skrevet af Taco mix
I må efterhånden være vant til, at "Indsæt nuværende strategi" ikke bliver fulgt. Det er jo ikke noget nyt. Det var da lidt sjovt at være vidne til i starten.

Senere blev det mere tragikomisk, og så til sidst tror jeg ikke rigtigt, at der er nogle der sådan for alvor tror på, eller overhovedet kender disse strategier der bliver udmeldt. De blev ligesom ligegyldige for den almene fodboldtilhænger, da der ikke rigtigt har været noget værdi i dem.

Brøndbys fans tror vel heller ikke selv på at man holder fat i sine strategier?

Spørgsmålet er vel efterhånden også, om det ikke også er ligemeget? Hvis spilleren er dygtig, så er det jo godt givet ud.

Brøndby mangler vel en spiller som ham her. Så hvis jeg var fan af klubben, ville jeg skide disse "strategier" et stykke. Han skal nok blive en gevinst for jer.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Bløde babser
så ved man at han bliver en kæmpe gevinst, det er stensikkert

Det lugter af panik hos den gode CV.Folk er vilde....en spiller ingen af os rigtig kender.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af denrødeinvasion
@anfield
Selvfølgelig er der panik. Man scorer for få mål og man har en træner der nu længe har skreget på offensive forstærkninger.
Derudover så har man jo forsøgt, at udfylde hullet med spillere der opfylder strategien. Men det er ikke lykkedes dem at slå til endnu og så må der noget andet til.
Det virker til at være et klasse køb og det er en spiller med kvaliteter der kan være med til at udvikle det offensive spil.
Skrevet af AlecT
Så dyrt er det altså heller ikke.. Samme pris som Gammelby, lad os bare håbe det går bedre end med ham
Skrevet af LurenDrejer
"Pantic"…

Cv prøver jo netop IKKE nyt. Svensk og norsk altid! Ingen forandring.
Vi Brøndby fans SKRIGER på nyt, ikke samme sats på svenskere og nordmænd. Det har TYDELIGVIS indtil videre ikke været en succes.
Skrevet af denrødeinvasion
@taco
Der har været mange strategier. Der har været mange ændringer, justeringer og indkøb direkte imod strategien. Og jeg kan godt forstå at du som FCK fan morer der over det ;-)
Jeg er personligt rigtig glad for CV og den strategi som han har taget med sig. Og jeg ser ikke dette indkøb som at man går imod strategien.
Skrevet af Anfield88
Pantic:

Jo det kan da være befriende at ændre lidt engang imellem på det strategiske, men her mener jeg at man laver en ændring som ikke giver mening..

Er med på man skriger efter en angriber med mål I fødderne, men når man ikke har de største muskler økonomisk, så det en misser i min bog, at man vælger at smide 10 mil, du aldrig ser igen for en mand, det er alt for kort sigtet syntes jeg..

men håber da jeg tager gevaldigt fejl :)


Skrevet af Der Däne
Kölns fans er våde i bukserne ved tanken om at slippe af med Andersson, men forventer grundet et meget ødelagt knæ ikke, at han vil kunne bestå et lægetjek. Grashoppers Zürich skulle også have været interesseret, men har vendt tomlen ned af.
Det vil være en katastrofe af rang, hvis der skrives kontrakt, betales 10 mil og det så viser sig, at manden er fodboldinvalid, inden CV kan nå at stave til vinterpause.
Skrevet af Jonson10
Jeg tror nu også, at mange af jer (ikke)Brøndbyfans har misforstået, hvad der egentlig var målsætningen her.
Det har aldrig været fuldstændig ufravigeligt, at man ikke måtte hente spillere over en vis alder, og ej heller at betale en transfersum for dem.
Det er dog en "overvejende" målsætning, som da også er blevet fuldt nøje hvis man kigger på dem som er hentet ind siden da. I dette tilfælde giver det så også rigtig god mening at hente noget erfaring og forhåbentlig kvalitet ind til den plads.

Så hvad der skulle være så komisk ved dette ved jeg ikke, men et eller andet skal man vel more sig over..
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Taco mix
Det er længe siden det var sjovt. Nu kender jeg slet ikke jeres strategi.

Men jeg kender denne spiller her fra Tysk fodbold, og han er langt bedre end hvad folk gør ham til herinde. Jeg holder iøvrigt med Sønderjyske.

Han er altså god, og vi snakker altså superligaen og ikke Premier League.

Jeg tror han bliver en succes for jer.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af BeerBellyBoy
Virker som godt købmandskab. Det er jo kun muligt fordi han har underpræsteret i Køln, men mon ikke han kan genfinde sig selv på en lidt lavere hylde i superligaen.
Skrevet af NumZie
Ret beset er hverken Divkovic, Riveros, Bell, Cappis eller Radosevic vel fra Norge eller Sverige :)
Skrevet af Stormanden
@Taco mix

Kan du ikke lige hjælpe mig, hvor fraviger man ellers strategien? Man har vel netop overholdt strategien de seneste, hvor man har forsøger at vende økonomien i klubben?

Og jeg tror hvis du spørger de fleste Brøndby fan (inklusiv Brøndby Support), så vil de fleste hellere holde sig til strategien, end at købe de store dumme køb, som man har lavet tidligere.
Skrevet af MR. Buur
Brøndby kan jo ikke vælge spillere fra samme hylde som FCM og FCK - men hvorfor CV og Brøndby bliver ved med at betale millioner for uduelige Svenske og Norske spillere kan godt undre en gammel Brøndby fan.

Hvis spilleren er 100% fit og uden skader og ikke har leveret resultater i Tyskland så kan de jo være at det hjælper at gå ned i niveau på ligaen - tror dog ikke denne spiller kan noget som de andre ikke kan og at se ham score 15-20 kasser det ser jeg ikke ske.

Når man ser på den nuværende trup så falder ordet middelmådighed som noget af det første man kan tænke på - hvor er de store talenter som man skal håbe på? hvor er de spillere som kan være kamp afgørende offensivt?

Javel der er en fremtidig stjerne målmand.. men det er vel også det.

Nogen gange tæker man hvad er der gået galt i Brøndby når det gælder scouting... FCN, FCM og FCK er da lysår foran her.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Slettet(021211222109)
Panik? Selvfølgelig er der panik. Man er nærmest nødt til at spille Divkovic hver gang - udueligheden vil næsten ingen ende tage. Man er nødt til at investere i den trup. Andersson kun en begyndelse, der skal pumpes nogle muskler ind i holdet. Det virker utroligt skrøbeligt. Strategien hedder også top tre hvert år. Lige nu er der bare i hvert fald tre hold der er bedre og det tæt på der er to mere oveni det.

Der er rigtig mange unge med, og det også fint, de skal bare have nogle at læne sige op ad, derfor kan man ikke spille for mange af dem. Truppen tæller 21 mand lige nu, med (lige nu) tre turneringer. Halvdelen af den trup ville ikke kunne forstærke noget andet superligahold.
I Brøndby skylder man NF alt, han har skabt et mirakel ud af skrald
Skrevet af Mikkelieksil
10 millioner er rigtig mange penge for en 31-årig. Så man må antage, at de er helt overbeviste om, at han kan gå ind og gøre en forske fra dag 1.
annonce
0