Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af testman
Wikheim er ikke i saudi arabien. Han er lige skiftet til sverige.
Skrevet af JytteRolf
West Ham må ånde lettet op over salget af Alves. I november 2020 betalte de lidt over 8 mio for ham i Silkeborg. Prøvede ham - han var ikke klar - og udlejede ham til Sunderland. Her gik det slet ikke. Faktisk som i overhovedet ikke. De er glade for at få de fleste penge tilbage igen.

Går det ikke i Sunderland kommer det aldrig til at gå i West Ham. Mit gæt er det heller ikke kommer til at gå i Brøndby. Det er bare min fornemmelse.

Håber dog det lykkes for begge parter.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Pipsen67
Sidst vi hentede en Silkeborgspiller, kostede det os 11 mill - og det var for en spiller som på det tidspunkt præsterede rigtig fint - nu henter vi en ny (tidligere) silkeborgspiller som næsten ikke har spillet i et år og som er udeladt af truppen i hans udlejningsklub pga dårlig disciplin! Og betaler 7,5 mill - hvad fanden sker der? Og så giver man ham en kontrakt på 4,5 år! Det er heldigvis ikke blevet bekræftet endnu, så man kan jo håbe at det er andre tal der er tale om!
Skrevet af FCK|Morfar
@JytteRolf - er det en joke 8millioner kr ? tror du de lægger søvnløs over det? når de får over en milliard får at spille i PL ?? :D
F.C.København
Skrevet af AndysTail
Dondyhr

Ja, det siger vel lidt sig selv, at det derfor? Og så fordi han på ingen måde brændte igennem, hverken i superligaen eller i 1. division.

Vi er enige om hovedspillet - det ligger vel lidt i at have fysikken med sig. Jeg synes hans teknik er ok for en midterforsvar, men hans beslutninger, manglende ro og spilforståelse kostede virkelig meget. I mine øjne har han virkelig brug for en bundstabil og rutineret partner i midterforsvaret. Han er svær at få øje på, hvis Maxsø smutter. Men håber da det lykkes for dem!
Skrevet af Ditka
Begriber ikke hvad CV og spejder John ser i ham. Undervældende transfer!!
Skrevet af kampito
Gjorde det rigtigt fint i Silkeborg, men har manglet det sidste for at tjekke ind på Westhams Premier League mandskab, som jo ligger i sub toppen.
Brøndby er jo en klub som ikke går ud og bruger 20-30 mill. på en spiller, som FCM og FCK gør, hvilket betyder at man må tage til takke med spillere som måske ikke har fået det endelige store gennembrud, men hvor potientialet er der, ligesom den ny tilkommende angriber Carl Björk, som jo heller ikke har bombet Allsvenskan søndersammen med mål, men har vist potientialet.
Tror at Frederik Alves kan blive en god spiller i Brøndby og at det kan lykkedes ham at få det store Superliga gennembrud, så han senere kan få muligheden i udlandet igen og Brøndby på den korte bane for en stærk forsvarsspiller og på den lidt længere bane kan lave et godt salg.
AK1978
Skrevet af Diogenes
Det er svaert at vaere uenig i at West Ham traekker sig fint ud af den handel med et minimalt tab, men jeg synes ikke der er saa nemt at blive klog paa hans niveau. Ikke god nok til Sunderland men god nok til startopstillingen ved U-21 EM?

Broendby har nu brugt det der ligner 25 mio. kr. paa midterforsvarer de sidste halve aar hvilket virker meget naar man ser paa truppen.
Skrevet af JytteRolf
FCK/Morfar: Alle har jo et budget at overholde. Det har West Ham også. Hvis de har så mange penge, hvorfor forærede de ham så ikke bare væk?
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
annonce
0