Snak

Mere indhold efter annoncen
Tåfræser…

Der findes andet fodbold end Brøndby, ddt er MULIGVIS tilfældet jeg har set ham op til flere gange spille, MÅSKE man kunne tænke sig til det, før man tror jeg vurdere ham på 1 kamp?

Ingen kan vurdere en spiller udfra 1 træningskamp, det burde vel være obvious.?
forstår din pointe. men manden har altså spillet før han kom til BIF.

kunne tænkes man har set ham i Holland. :)


Ja, ingen tvivl om at vi brugere på bold.dk bruger rigtig meget tid på at følge ukendte nordmænd i mellemstore hollandske klubber.
Du har en fin pointe. Vi har fuldt styr på ham og skal ikke lære ham at kende henover foråret før vi kan give ham en fair vurdering.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
“Bløde babser”.

I godt nok nogle sjove dramatiske skabninger herinde… nogle bruger mere tid pp fodbold end andre?

Evjen var eliteseriens bedste spiller, inden skifte til AZ. De store hollandske kampe vises OGSÅ i tv’et og der har evjen floreret et par gange.

Samt en em slutrunde for Norge u21 jeg også så…

Man behøver ikke mere end 2-3 kampe, for at vurdere evjen er klart bedre end slimane.
Rolig nu.

Tror ingen betvivler du har helt styr på ham her og alle mulige andre spillere totalt udenfor fokus for andre der følger fodbold.
Selvfølgelig ser du en masse kampe med hollandske mellemstore klubber. Selvfølgelig følger du tippeligaen. Selvfølgelig sætter du alt til side for at få se Norges U21 hold spille.
Jeg tror ingen tvivler på dine ord når du siger du har halt styr på ham her.

Det bare alle os andre der bruger vores tid dumt på kvinder, øl og rockmusik i stedet for at få set diverse U21 landshold fra tilfældige lande.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Sødt som du overdriver situation, for at fremme din påstand..

Jeg har set Az med evjen spillere flere kampe på dansk TV, hvordan kan det skabe sp stort et postyr? De vises på tv3 sport som regelt npr der ikke er andre kampe..

Sørgelig debat niveau makker, når du nævner alle andre små klubber pludselig. Samtalen handler om evjen, jeg påstår han indiskutabelt er bedre end slimane fordi jeg har set ham flere gange. Det pludselig et kæmpe problem og nærmest en konspiration?

Er du okay lille mand, går dagen bedre nu hvor du betvivler noget så ligegyldigt som denne samtale om hvorvidt jeg kender til evjen?

Og lige for at påpege igen. Vi snakker iiie om alle mulige klubber, vi snakker om AZ som har spillet en del kampe på dansk TV?

Fandme komisk man skal forsvare det her HAHA!
Ud af de kampe jeg har set begge spille, er Håkon en klart bedre spiller ifølge min mening.
Derfor mener jeg Brøndby bør sælge slimane og finde spillere på håkons niveau :-)

End of discussion really.
Sørgelig debat niveau makker

Er du okay lille mand, går dagen bedre nu hvor du betvivler noget så ligegyldigt som denne samtale om hvorvidt jeg kender til evjen?


.....det lade vi bare stå.

Omkring din viden omkring nordmanden ved vi jo allesammen godt du ikke aner hvad du taler om, men havde påstået at du havde set en masse kampe med ham om han så havde sin baggrund i den Colombianske liga.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Vanvittigt at være efter folk på et fodboldsite fordi de ser fodbold haha
Få det gamle bold.dk tilbage
Lige ud sagt, fremstår du immervæk som en taber… Få dig noget mere fornuftigt at gå op i, end at angribe folk over de ser mere fodbold end du gør. Det fandme komedie!

Jeg ser al den fodbold der vises i TV, mere eller mindre. Dansk, hollandsk, engelsk, tysk - you name it..

Ufatteligt det kan være så svært at forstå, men endnu mere ufatteligt at du sidder og bruger din tid på at betvivle det.

Jeg har set rigeligt med kampe til at vurdere hans talent, så om en gammel mand på bold ved navn “bløde babser” betvivler det, rager mig.

Gå ud og få lettet trykket makker, du lyder som en der trænger til det :-)
Av av et selvmål her bløde babser, du har da absolut ingen ret til at beskylde manden for at lyve.
Det er sgu lavt du, udvis da bare en anelse pli.
/Gaskaj
annonce