Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brøndby har fyret Masterclass-chef

Skrevet af bold
tor 20. okt 04:44

Brøndby har angiveligt fyret head of coaching i Masterclass Klavs Rasmussen, og klubben skal derfor på jagt efter en ny chef. Læs hele nyheden her
Skrevet af Corner11
Spørgsmålet er så om den uundgåelige nyhed kommer senere idag - altså NF og MR raus? Spørgsmål om tid…
Skrevet af Konsulenten
Corner11

Det tvivler jeg på. Trods det pinlige og ydmygende nederlag igår, så er kurven i suppen opadgående.

Jeg kan heller ikke få øje på en ledig , villig træner der kan løfte niveauet -
nogle emner ?
Skrevet af bruger 108572
Det er sgu lidt mærkeligt, hvis han skal blive syndebuk efter nederlaget til Aarhus Fremad. De unge var elendige, men det var de erfarne sgu også.
Skrevet af Osteopaten
Enig med konsulenten. Dog tænker jeg tålmodigheden er ved at løbe op, og en forlængelse af kontrakten bliver mere og mere usandsynlig. Men spørgsmålet er netop hvad skal der ske i fremtiden. Bliver Brøndby solgt? Hvordan ændrer det ledelsen og hvem skal tage over på trænertjansen.. det bliver et spændende år. Jeg ved ikke hvor pilen peger hen af, men der skal snart ske noget!
Skrevet af Vmeister01
Tvivler stærkt på en fyring af NF kan ske nu. Formkurven er netop opadgående og ubesejret i 6 kampe i ligaen. Tror simpelthen det er for risikabelt at fyre NF og Retov nu. Man bliver nødt til at give dem de sidste 9 kampe for at se om de kan sikre mesterskabspillet og derefter kan man tale om en fyring.
Der er en del kritik af NF for tiden og den er jeg ikke uenig i, men det er trods alt ikke ham, der har hentet de spillere som der er blevet hentet. NF ønsker at spille 3-5-2 og så vælger CV at hente spillere ind der ikke kan spille i den formation, det er altså også amatør agtigt. CV har sat NF i et presset sæde og Sørensen der skiftede til U21 har hellere ikke hjulpet. Spillerne skal også tage at vise noget passion på banen lige nu ser man kun Maxsø, Hermansen, Wass og Greve der giver sig 100%.
I mine øjne peger pilen på CV, folk højere oppe i bestyrelsen og vi skal have hentet en ny assistenttræner.
Og så må vi bare sige, alt kører bare ikke på skinner i BIF lige nu og der er store uroligeheder ude fra banen med en gruppe fans…

Håber på mit elskede Brøndby kan rejse sig igen og det kan blive sikkert igen at tage på stadion.
Skrevet af Mikesas
Har kritiseret MC i mange år nu. For mange gamle klublegender der er blevet ansat som vennetjenester, hvilket har bevirket, at for få talenter er brudt igennem. Det har været en hyggeklub.
Skrevet af Din ægte far
Hvad med deres fysiske træner? Spillerne lå jo med krampe 10 min før kampen mod FCK var slut, selvom de havde en hel uge til at restituere - og tre dage senere får de en røvfuld i pokalen mod et 2. divisionshold. De har jo spillet sig helt ud om søndagen.
Skrevet af tommytappernøje
Nederlaget var pinligt, men ok. Det er nok meget godt de kun har superligaen at koncentrere sig om så de kan få vendt tingene. HVIS Niels Frederiksen bliver fyret eller stopper. Kunne en som Per Nielsen være en mulighed?? Brøndby mand og har vel ok succes hos kvinderne, eller hvad?
Skrevet af Stormanden
Det er sgu lidt mærkeligt, hvis han skal blive syndebuk efter nederlaget til Aarhus Fremad. De unge var elendige, men det var de erfarne sgu også.


Hvis du læser artiklen, så har forholdet været anstrengt over et stykke tid. Så tvivler stærkt på, at det er noget at gøre med nederlaget i går. Mon ikke bare det er to ting der falder sammen...

Og jeg tror heller ikke NF ryger, han er ved at få samling på truppen i superligaen og pilen peger opad generelt. Derudover ser jeg heller ikke en afløser som kan overtage pt. Så mon ikke han minimum får til vinter og hvis ikke formkurven stadig peger op der, så ser man sig nok om efter en anden. Men generelt har NF ikke været god nok til at sætte spillerne op i knockout kampe.
Skrevet af Dr. Def
Niller og Retov raus, CV samme vej, ellers viser ledelsen de er pisse ligeglade
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Vingsted
Tom Køhlert er ledig. Han gider bare ikke mere. Desværre.
Skrevet af Stormanden
Tom Køhlert er ledig. Han gider bare ikke mere. Desværre.


Han nærmer sig også 80 år, og er efterhånden så dårligt gående at han ikke selv ville kunne komme frem og tilbage til træningsbanen. Så nej det er nok ikke en mulighed.
Skrevet af IKNOWIMRIGHT
David Nielsen spottet i brøndby🤣🤣
Skrevet af Bløde babser
Mit gæt er at Frederiksen ikke er på vej til at blive fyret.

Dels har han jo nok lang snor pga mesterskabet. Derudover kan man lade ham blive til sommer hvor hans kontrakt udløber og så hente en anden til opstart uden det store drama.
Men måske mest vigtigt så står man jo formentlig overfor en overtagelse udefra. De nye folk vil formentlig gerne have så få bindinger og så mange håndtag de kan trække i som muligt. Så hvis man lige har hyret en ny træner med en sikkert lang kontrakt, vil det være mindre heldigt for nye ejere end hvis de har bedre råderum over hvad de ønkser på den nøgleposition.

Jeg tror han er der året ud.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af LurenDrejer
Det sjovt at læse herinde, argumenterne for Niels ikke skal fyres.

“Jeg kan ikke se hvem der skulle tage over” - nej okay kære ven, men det heller ikke dit job sofa fan!!!
Niels kontrakt udløber til sommer så man kan vel med garanti forestille sig, at der ligger alternativer på bordet allerede!

Brøndby og verden er ligeglad med I iiie ved hvem der skal tage over, der findes hundredetusindevis ad trænere, MON IKKE der findes en ledig derude, som i ikke kender til.

Det tror jeg!😂👍
Skrevet af Zenzei
@Din ægte far
Ah, sjovt du nævner fysiske trænere, når I konstant bliver ramt af muskelskader og andet der tyder på forkert træning. Et eller andet må jeres fysiske stab da gøre helt forkert med alle de småskadede spillere konstant.
Utroligt så kæphøj man er, når man søndag med nød og næppe bliver reddet i et derby med opfundne minutter og to forkerte gule kort til samme spiller, samt ikke bare ét, to, men tre frispark begået der ikke bliver dømt i de 30 sekunder op til jeres derby-mål i den forlængede spilletid, der var betalt for skulle opfindes.
Havde I fået det nederlag I skulle have haft, havde dommeren fulgt dommerloven, som han jo altid undlader mod jer, ville I stå med 0 point i søndags, hiv og sving mod Hobro i går som nok var gået den gale vej med det mentale underskud vi så fik med os i stedet, og I kunne blive spillet under nedrykningsstregen på søndag mod FCM.
Så jeg tænker ikke, at lattédrengene på Østerbro bør lade noget høre fra sig, selvom NF solgte holdet med 9 reserver fra start i går på arrogant, idiotisk vis...Så kan det let gå galt uden relationer i kamp sammen før, og det gjorde det desværre big time, når man oveni kom med en fuldkommen horribel indstilling.
Skrevet af Kay Kay
R.E.L.A.X

Det var (rigtigt) skidt!!! Men det er et øjebliksbillede. Generelt peger pilen klart i den rigtige retning.
Og lur mig om ikke Lyngby bliver kørt over på søndag, for alle vil være top motiverede for at vaske Aarhus-pletten af 😊💪💪
- BRØNDBY IF -
Skrevet af tåfræser
Jeg forstår ikke helt hvorfor folk bliver ved med at tale om en overtagelse af klubben?
Mig bekendt har der hele tiden været tale om en medinvestor med en ejerandel som ikke giver majoriteten i klubben. Altså IKKE et salg af klubben, som mange fejlagtigt postulerer i diverse tråde.
Skrevet af Bløde babser
R.E.L.A.X

Det var (rigtigt) skidt!!! Men det er et øjebliksbillede. Generelt peger pilen klart i den rigtige retning.
Og lur mig om ikke Lyngby bliver kørt over på søndag, for alle vil være top motiverede for at vaske Aarhus-pletten af 😊💪💪


Er det dig, Aron Rodgers?

Var der 1-2 af de normalt startende der startede i Århus?

Det jo et et helt andet fodboldhold der skal spille i weekenden så der er næppe ret meget at sammenligne holdet med ift det der dummede sig i går.Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af opturen
Det kræver en stor oprydning i BIF mange skal på jobcentret i dag
annonce
0