Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brøndby kan ende med fordoblet Bruus-pris

tir 19. jul 2022

Brøndby kan ende med at tjene 22 millioner kroner på salget af Andreas Bruus, hvis visse bonusser bliver opfyldet, skriver Ekstra Bladet.Læs hele nyheden her
Absurd handel. Manden var blandt de ringeste backs i superligaen. Men flot af BIF endelig at sælge til overpris.
Hvis rigtigt... Så er det et RIGTIG godt salg af CV.... ENESTE problem er at det kan komme til at koste Bruus spilletid hvis han nærmer sig de aftalte antal kampe. Man så hvordan Barcelona holdt Coutinho ude for ikke at skulle betale bonusser til Liverpool...
Han har spillet back i mindre end 3 år af sit liv. Det eneste han manglede var bedre indlæg, ellers har han været en dygtig spiller. Han tog de rigtige løb, havde fart og blik for sine modspillere. Med den rigtige træning ift. indlæg, så kan Bruus tage er endnu større skridt op.
Virker som en fantastisk handel.

Han har fart, men sjældent held med at slå 2 gode indlæg i samme kamp.
Derudover stadig for uskarp defensivt - baseret på én kamp finder jeg at nyindkøbte Sebulonsen har et højere bundniveau - forhåbentlig også højere topniveau men stadig tyndt grundlag.
Stadig kun 23 år. Han har rigtig gode fysiske forudsætninger. Pivhurtig, god højde, god workrate og aldrig skadet. Klart han skal ligge på, men synes der er muligheder for ham :-)

Held og Lykke Bruus!
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Det er godt handlet. Han er end ikke top 8 på pladsen i ligaen, måske ikke engang top 10. Jeg tænker ikke den bonus nogensinde kommer i spil, men godt for ham, godt for BIF og så hører vi nok ikke så meget mere til det.
Nørrebro United - og lidt FCK
Når en fyr som Casper Nielsen kan gå fra belgisk 1. division til nu Brugge-spiller efter een sæson i den bedste liga, kan Bruus sgu også rykke sig. God vind!
Hmm “absurd handel” - øhh, det kan vist kun komme på tale hvis FCM sælger den ekstremt overvurderet Evander til mere end 20 mio. dkr. Klubben, agenter og pressen gør ellers alt for at tale en spiller op til noget han aldrig har eller aldrig bliver. Hvis han vitterligt har “smadret” SL, altså en liga som er på EU-niveau 5, var han blevet solgt for 1-2 år siden. Salget af Bruus er en flot handel af CV og alle impliceret, og ikke en “absurd handel”….
Ja Troyes ser jo helt klart et potentiale i ham. De er jo en del af City Fottball Group, så beløbet også peanuts for de stenrige bagmænd. Det bliver uanset spændende at følge ham og Troyes - hvor der givetvis vil ske flere og større handler hen over sommeren.

Selvom jeg som skrevet ikke tror at koncernen synes, at det er mange penge, er jeg generelt lidt modstander af de klausuler, hvor antal spillede kampe spiller ind. Som en anden bruger skriver kan det ende galt for spilleren.. og jeg tænker ikke at Coutinho-eksemplet står alene - langt fra.
Men Coutinho eksemplet handler jo om at Barcelona ikke kan finde ud af at styre sin økonomi? De havde ganske enkelt ikke råd dengang. Da de skulle sparer. Se nu hvordan de hver gang de handler en spiller skal frigøre økonomi for at få det til at løbe rundt ?

Så at bruge det eksempel er lidt søgt. Hvad med alle de sikkert mange handler hvor det intet problem er ? Hvis det var så stort et problem og hvis spillerne generelt blev frosset ude når de nåede det aftalte kampe. Så ville klubberne jo nok holde sig fra sådanne aftaler. Det gør de jo åbenbart ikke. Så fordi Barcelona behandler en spiller dårligt på den måde. Betyder det jo ikke at alle klubber er sådan
annonce