Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brøndby kæmper for Phiri

man 1. maj 2017
Brøndby har ifølge BT forbedret sit bud til midtbanespilleren Lebogang Phiri i håbet om at lokke ham til at underskrive en ny kontrakt med klubben.

Læs hele nyheden her
Det ville på alle måder være et skridt tilbage at skifte til USA. Er Phiri så pengeliderlig kan han da bare skride.
@Raullen; At spille for langt flere tilskuere, i en liga som kun bliver bedre og bedre, et liv i USA hvor han tjener kassen - Jeg kan ærlig talt ikke se hvor det skridt tilbage skulle finde sted? Superligaen er bare ikke særlig interessant, og Brøndby er bare ikke hvad de har været. Hvornår var sidste mesterskab? Hvordan har i klaret jer I kvalifikationen til europa de sidste 10 år? I er ved at bygge noget spændende op, og jeg kan godt forstå at i I den sammenhæng vil prøve at forlænge med Phiri, men at shame hans overvejelser og valg, det er sgu lidt ærgerligt - Du ved godt hvor Phiri kommer fra, ikke? Hvilke vilkår han og hans familie har haft? At unde ham penge fra MLS, det burde alle kunne. Jeg kan bestemt godt forstå hvis han vælger at forlade Brøndby.
Men så må han sgu da til at melde ud hva fanden han vil ?

Så vi kan hente en erstatning for ham hurtigst muligt!

Det handler i hvert fald ikke om fokus på de sidste kampe, det handler om at finde det bedst mulige tilbud og det klæder ham ikke specialt meget.

Vil han spille i USA, så er det helt fint, men meld det dog ud.
Nu et det heldigvis ene og alene ham selv der bestemmer farten og er Brøndby utålmodige kan de jo bare ligge kulepennen væk.

Spilleren skal ikke lastes for at gå efter det maksimale.

I øvrigt er det ikke forbudt løbende at kigge efter potentielle afløsere.
Jeg håber for Brøndby at de kan holde på ham. Men det er altså en forkert antagelse, hvis man tror at han overvejer USA for pengene.
Den måde hvorpå MLS lønningerne er struktureret, vil en spiller med Phiris profil ikke kunne modtage mere end hvad Brøndby kan tilbyde.
Shamer ikke hans overvejelser. Det mest irriterende er at han ikke melder noget klart ud i stedet for at fedte med rotten (som man siger)´
Min personlige mening er at det er et skridt ned rent sportsligt uagtet hvor mange mesterskaber Brøndby har vundet på det seneste.
Og så er jeg ligeglad med hvilke kår Phiri kommer fra og om han har 10 søskende der sulter, det kan/skal jeg som Brøndby fan ikke forholde mig til. Når det så er sagt..
Skal det også ses i forlængelse af sin karriere. Det ikke fordi MLS er en liga man kommer videre fra.
Phiri er et kæmpe talent og kan gøre både økonomisk og sportsligt bedre end MLS.
Shamer ikke hans overvejelser. Det mest irriterende er at han ikke melder noget klart ud i stedet for at fedte med rotten (som man siger)´


Hans agent meldte da rimelig klart ud i vinters. Hvis der er ved at blive rykket på det skal det nok blive meldt ud når der kommer en afklaring. Midt i eventuelle forhandlinger er der vigtigere prioriteter end at fodre din nysgerrighed.

Min personlige mening er at det er et skridt ned rent sportsligt uagtet hvor mange mesterskaber Brøndby har vundet på det seneste.


Det kan man mene - måske nok nærmere et skridt til siden.
Men tænk at bo i verdens måske fedeste by, få en bedre bankkonto og opleve et kæmpe og spændende land vi alle har et forhold til i stedet for at skulle til Silkeborg for gud ved hvilke gang.
Kan da sagtens se der er gode grunde til det skifte, ligesom han sagtens vil kunne forsvare at blive. Det er jo umuligt at lave en objektiv vurdering på på hans vegne.

Og så er jeg ligeglad med hvilke kår Phiri kommer fra og om han har 10 søskende der sulter, det kan/skal jeg som Brøndby fan ikke forholde mig til.


Det bør du da hvis du skal bidrage til en fornuftig debat. Så nytter det ikke noget og stille sig op og indrømme man er dybt biased og så mene verdens skal tage din holdning seriøst.

Det virker mere som fans egne ønsker på spilleres vegne end reel fornuftig vurdering, når de altid kommer til spillernes bedste valg sjovt nok altid er fans eget favorithold....og kan spilleren ikke se det, er det oftest en ond agents skyld.Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Har aldrig sagt Brøndby er Phiris bedste valg, siger bare alt andet end MLS er bedre, hvis det på sigt handlede om at komme videre til et europæisk eventyr. Det kommer han aldrig fra fra en klub i USA. I Brøndby får han da i det mindste bare en smule europæisk turnering at vise sig frem.

Og jeg er ikke dybt forankret i nogle holdninger. Alle spillere kan have deres personlige grunde, det skal de have. Jeg kan som fan kun forholde mig til det sportslige synspunkt, om spilleren har en kræftramt mor eller en familie i Afrika det respektere jeg skam.
I så fald skulle jeg som fan finde mig i at alle spillere skifter til Usa og kina.
Men jeg gav jo udtryk for en personlig holdning, så det vidste du også du da du læste mit indlæg..
Og JEG mener at tage til Usa i hans alder er kortsigtet og en smule respektløst over for Brøndby. Da jeg mener at Phiri både kan gøre det bedre sportsligt og derfor økonomisk bedre på sigt. Jeg tvivler i hvert fald stærkt på phiri vil tik usa for den fremtidige karrieres skyld.
Vigtigt for BIF, og ligaen, at de kan holde på Phiri.. X´er for, at det lykkes?
Er stor fan af: AaB - Siden 2000 Arsenal - Siden 2001 Dortmund - Siden 2003 Napoli - Siden 2005
Vigtigt for BIF, og ligaen, at de kan holde på ham!
Er stor fan af: AaB - Siden 2000 Arsenal - Siden 2001 Dortmund - Siden 2003 Napoli - Siden 2005
annonce