Snak

Mere indhold efter annoncen
Kender ik phiris løn i BIF, men de lavest lønnnede i mls får omkring kr 400.000,- om året.. de har åbenhed om lønnen på mls officielle sider og det løn uden sponsor aftaler og sign on fee. Så økonomisk tror jeg ik det er skidt sted at spille.. om det så et step op eller ned ka jeg sku ik helt beslutte mig for..
Har aldrig sagt Brøndby er Phiris bedste valg, siger bare alt andet end MLS er bedre, hvis det på sigt handlede om at komme videre til et europæisk eventyr.


Her smider du så også en præmis ind over som du ikke aner om har værdi for spilleren.
At det der normalt er et par euorpæiske kampe på lavt niveau skulle være bedre udstillingsvindue end MLS, er heller ikke nødvendigvis tilfældet.

Alle spillere kan have deres personlige grunde, det skal de have. Jeg kan som fan kun forholde mig til det sportslige synspunkt, om spilleren har en kræftramt mor eller en familie i Afrika det respektere jeg skam.


Hvorfor kan du kun forholde dig til det?
Syntes det er dybt underligt at komme med bombastiske udmeldinger og en stram fordømmelse, når du åbenbart godt selv ved du ikke aner en skid om det samlde behov spilleren skal have opfyldt.

I så fald skulle jeg som fan finde mig i at alle spillere skifter til Usa og kina.


Af nysgerrighed; hvad sker der i praksis når du ikke finder dig i spilleres valg?

Og JEG mener at tage til Usa i hans alder er kortsigtet og en smule respektløst over for Brøndby.


Hvorfor respektløst overfor Brøndby?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Den her sag minder mig lidt om Durmisi sagen. I mine øjne er det Lerby der har handlet i sine egne interesser her. Der var helt sikkert interesse fra New york i vinters og der kom angiveligt et bud som Brøndby afviste. Jeg er sikker på at Lerby prøvede at presse Brøndby til et salg dengang, da han kom med udtalelser om at Phiri alligevel ville skifte til dem gratis til sommer. Lerby tjener en del ved en eventuel transfer, mens en kontraktforlængelse giver meget lidt. Phiri virker til at han gerne vil blive i Brøndby (Jeg sprugte ham efter en træning, hvorvidt han blev i Brøndby - han svarede "I really hope so!"). Når det er sagt så er der helt sikkert noget økonomi indblandet. Brøndby har tidligere brændt fingerene på dyre kontrakter og man er derfor ikke villig til at strække sig i så stor en grad, som man tidligere har gjort. Jeg tror det er derfor forhandlingerne trækker i langdrag. Sportsdirektøren fra New York var for lidt tid siden ude og afvise, at man ville hente Phiri ind, da truppen allerede var på plads. I MLS har man et lønloft og jeg kunne forstille mig at økonomien eventuelt allerede var på plads for sæsonen. Hvad angår MLS så mener jeg ikke at det er et sundt sted for en ung spiller at udvikle sig. Ligaen har et lønloft, der dog har en kattelem, som hedder at "store stjerner" kan hentes og gives store kontrakter uden om lønloftet. Derfor kan spillere som Pirlo, Villa m. fl. hentes ind og tjene stort. Ligaen har få store stjerner og rigtig mange spillere, der er ret så ringe. Har set en del MLS kampe og tempoet er ringe, ligesom stemningen på stadionerne (de fleste stadions fungerer normalt som baseballbaner el lign.) Hvor tit ser man en ung lovende spiller tage til USA for at udvikle sig? Kan ikke komme på nogen. De fleste lovende amerikanere tager derimod til europa, da konkurrencen er højere, alle de dygtige trænere er her og så er det alt andet lige et bedre udstillingsvindue for de store klubber. Vil ikke 100% afvise at han ryger til USA eller et andet sted hen, men jeg tror nu at han bliver i Brøndby. Synes i hvert fald, at det er uambitiøst at skifte til MLS i hans alder og jeg håber ikke at pengegriske Lerby for meget at skulle have sagt.
@Raullen

Hvorfor skulle det være respektløst overfor Brøndby, hvis Phiri skifter til New York?
Det er da også noget af en miniløn tilbyder ham.

Hvis har er så god skal han da mindst have 350.000 i måneden.
Jeg synes nu at han siger meget klart hvor han gerne vil spille?

Her en artikel fra bold.dk fra den 18. jan
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/phiri-haaber-paa-at-blive-i-broendby/

Og her en fra tipsbladet den 24. April
http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/lebogang-phiri-broendby-er-klubben-jeg-vil-spille
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Slog (et reservespækket) BIF-hold ikke David Villa & Co. i en træningskamp sidste år?... altså inden BIFs sæson var igang og MLS-holdene var igang/længere i forberedelserne...

Nu har jeg efterhånden set et par kampe fra MLS.. niveauet er til tider fint, men ellers plejer kampene at afhjælpe mit søvnbesvær. Jeg kan ikke se at niveauet hæves markant i ligaen, da de udlændinge som søger dertil ofte er afdankede stjerner eller overskudsspillere i deres respektive klubber. Se bare Fanendo Adi.. ikke just nogen succes i Superligaen for FCK - stor profil i MLS... Hvis man samtidig kigger på USAs landshold præsterer de også værre end længe set - pt er man 4´er i kvalgruppen efter kun at have hentet 4 ud af 12 mulige point... Skal man snakke om en ikke-europæisk liga i fremgang skal man vist spejde østover og til Kina, der formår (for store summer ja) at hente kvalitetsspillere og trænere fra Europa og Sydamerika.
Farvet, men ofte brilleløs
Jeg synes nu at han siger meget klart hvor han gerne vil spille?

Her en artikel fra bold.dk fra den 18. jan
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/phiri-haaber-paa-at-blive-i-broendby/

Og her en fra tipsbladet den 24. April
http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/lebogang-phiri-broendby-er-klubben-jeg-vil-spille


Om du skal lægge det store i den slags kommentarer får du først svar på når han har underskrevet sin næste kontrakt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Jeg synes ikke, man kan klandre en spiller, - i dette tilfælde Phiri, - for at holde alle muligheder åbne.
Han har snart opfyldt de forpligtelser, han skrev under på ved tegningen af den seneste kontrakt, - og som betingelserne er, skylder han ikke BIF noget.
Han har ved flere lejligheder tilkendegivet, at han gerne vil blive, - men både han og klubben har sikkert indtil flere modstridende krav, de skal have til at mødes, hvis en forlængelse skal realiseres.(Hvis ikke de havde det, var kontrakten allerede indgået).
For en måned siden var det nærmest utopisk at håbe på en kontrakt med Mukthar, - den er i mellemtiden indgået, - og tilsyneladende uden at man har spændt den økonomiske bue for hårdt.
Lad os nu se om ikke TB kan trækken en ny kanin op ad hatten og også forlænge med Phiri.
Jeg håber endnu!

Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Gå nu væk BB
annonce