Snak

Mere indhold efter annoncen
Er han ikke over the hill?

Synes han virkede tung og langsom i landskampen mod Danmark.


At han spiller på landsholdet viser trods alt en vis form for kvalitet. Det er i hvert fald rigeligt til den i forvejen lidt kedelige Superliga. Uden BIF og FCK til at trække opmærksomhed vil det hele falde sammen.
Købeklub skal vel ses i forhold til:

Købte spillere
Kontrakt frie spillere/God Scouting
Egne talenter

Brøndby giver masser af talenter chancen, men vi alle ved jo at man ikke vinder noget ved kun at spille med talenter og der skal derfor handles, det siger sig selv.

Jeg er enig i at diskussionen skal droppes, men der del som ikke ved hvad en købeklub er og hvorfor ordet er opfundet.

City, PSG og Monaco er købeklubber, fordi de kun er bygget op af købtespillere til mange milliarder. Der findes ingen af sådanne klubber i Danmark.

Men han har jo ret..

Brøndby som skulle bruge unge talenter og arbejde sig op.. N
Nej, nej, vi køber succesen og graver et hul mere..

Må være virkelig hårdt at være fan af den klub..
Så meget hjernevask, naivitet og indbilskhed må ikke være sundt..
Aab FC Hjørring Man. United Barcalona AC Milan Rangers Leeds United
Busk79: Pas nu på du ikke får alt for ondt i røven over, at BIF henter Elmander!

Igen denen Sommer er 3 helt unge hentet op - foruden dem, der allerede gør sig mere end jævnligt i startopstillingen såsom Riza, Holst, Dumic, Nørgaard og Hjulsager. jeg har aldrig forstået hvorfor fans af andre klubber har så tralvt og tror, at der skulle være 11 på 17 år på banen før man satser på talenter.
Tillykke med ham ... Hvem betaler denne gang ? :-p

Han skal nok blive en vigtig brik for Bif hvis han holder niveau.
der er kun en 32 - peter møller vor tids største fodboldspiller :D
En meget atypisk Brøndby-spiller, nemlig sympatisk, glæder mig til at se ham i suppen igen.
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Busk79 - køber ÅB ikke sine gamle "stjerner" hjem når chancen byder sig?
Jeg hader Brøndby, men det er ganske fedt for dansk fodbold, at FCK og Brøndby nu er begyndt at spille med musklerne. Dansk fodbold er på vej tilbage, med hastige skridt.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Spændende signing for Bif!

Min ærlige mening er dog at jeg ikke tror han bliver den samme succes som sidst, han er trods alt 33 år og han har været utrolig meget skadet igennem hele hans karriere, jeg tror det ender lidt som med Boularouz.

Men det giver en masse positiv omtale af Bif og superligaen og kan måske hjælpe andre klubber til at hente højere profilerede spillere. Der skal altid et par store navne til at trække flere til. Om klubberne har økonomi til dem er en anden snak men selvom jeg ikke er bif fan og ikke tror han bliver den helt store gevinst på banen så tror jeg alligevel det er positivt for superligaen.

Der er jo mange forskellige syn på hvad en købeklub er, alle ser forskelligt på det. Og du kan dele det op i verdens og landsplan.
I min verden ser det således ud. På verdensplan er der vel en håndfuld klubber der er i den øverste kategori: City, Chelsea, PSG, Monaco og under dem kommer Bayern, Real, United og Barca er godt på vej. I DK ser jeg FCK som købeklub og til dels Bif pga tidligere tider og som de har handlet de sidste par vinduer. Der er sikkert MANGE som er totalt uenige med mig men det er nu blot sådan jeg ser på det og der er ikke to meninger der er ens og ALLE klubber køber og sælger spillere, også mine og dine!
Interessant sæson Brøndby går i møde!
annonce