Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brasiliansk spids er alligevel klar på FCM

man 2. aug 2021

22-årige Marrony er blevet overbevist om, at et skifte til FC Midtjylland alligevel skulle være en god ide, fortæller det brasilianske medie O Dia. Læs hele nyheden her
Vi skal slet ikke ha ham, hvis det virkelig er sandt, at han er så meget i tvivl!
Er aldrig glad for at hente en spiller der ikke 100% har lyst til at spille for klubben.. men hvis det virkelig bare er på grund af evt. savn til familien så er det trods alt forståeligt.

Er dog stadig skeptisk over et så vildt højt beløb
Syntes er helt grotesk. Med sådan et beløb så forventer man jo at han scorer 2 kasser i hver kamp. Efter dansk standard er det helt ud i hampen. Havde han scoret 20 mål i 24 kampe i denne sæson havde det været noget lidt andet. Men 4 mål i 24 kampe. Det er ikke så mange penge værd. Jeg er endda fcm fan, men det her er helt ud i hampen.
Det skal sgu prøves. Når der nu er eurolotto mønt i klubben, så skal de sgu ikke smides i banken og blive støvede. De skal investeres i bedre spillere med større talent. De koster mere og er et større sats. Til gengæld er der gevinst hvis han kan score over 15 på en sæson.
Vi har jo allerede fået finansieret guldminen og træningsanlæg. Nu skal der bruges penge på gode spillere så vi kan komme i top 50!
Det er helt ud i hampen. Håber sgu de ved hva de gør. De penge får de sgu aldrig hjem igen.
Olsen225: manaman dy-dyy dy-dy-dyt, manaman dyt-dyt-dyt
Så 3 mio EUR her og nu plus 1,5 mio EUR senere.

Plus EUR 1 mio yderligere, hvis han slår til med 50% spilletid over tre sæsoner.

Det passer vel også meget godt med ca. 30-40 mio. DKK

Jeg tror, at Bold henviser til denne her artikel.

https://odia.ig.com.br/esporte/coluna-do-vene/2021/07/6199025-midtjylland-da-dinamarca-se-acerta-com-atletico-mg-e-aguarda-ok-de-marrony-para-fechar-contratacao-veja-valores.html


Spændende!
FCM
Mon ikke at den klausul bl.a. tæller guld og CL-kval? Såfremt den skulle ende på 55 mio., så har FCM vundet karussellen alligevel.
Han kan da ikke andet end at skuffe, hvis han blir hentet SÅ dyrt. Lyder helt ekstremt. Læste tidligere, at præstationsbonusserne var på 1 million euro for hver af de sæsoner, han spiller over halvdelen af kampene i. (Gælder de næste 3 sæsoner).

Derved passer det også med de 33 millioner i garanteret pris og så de 22 millioner i eventuelle bonusser.

I så fald er prisen næsten garanteret på i hvert fald 48 millioner, da han i hvert fald spiller de næste 2 sæsoner, når han er hentet for så mange penge.

Jeg synes personligt, det virker helt ekstremt
@olsen225 den er stadig sjov selvom det er 3949593 gang vi har hørt den…
annonce