Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Brian Riemer bliver cheftræner i Anderlecht

Skrevet af bold
tor 1. dec 11:24

Brian Riemer bliver ny cheftræner i Anderlecht, skriver det belgiske medie Het Laatste Nieuws.Læs hele nyheden her
Skrevet af kimjen
Verdens bedste assistent træner.
2650.
kimjen
Skrevet af Lange
Zanka, Roerslev og Mads B. Sørensen. Spiller i Anderlecht. Fra minimun sommeren 2023 ! :)
Skrevet af Juniorx
Fredberg laver begynderfejl Nr. 1:

Ansætter en Dansker som alle vil se som Sportschefens mand, istedet for at hente en god kapacitet i Holland, Belgien eller Tyskland.
Det kommer til at ramme som en bommerang, hvis ikke resultaterne sidder der fra dag 1.
Skrevet af Common sense
Fredberg laver begynderfejl Nr. 1


Jeg tror, du laver fejlen ved at undervurdere BR.
Skrevet af rødgulgrøn
Eller også har han lagt en plan og netop fundet en kapacitet, han mener er den bedste til at følge den plan. Tænker klubben har købt ind på, at Fredberg får lov til at styre den sportslige butik, det gik jo glimrende i VFF (desuden også med en uprøvet cheftræner).
Skrevet af TR1986
Juniorx@

Jeg tænker der er ligeså høje forventninger fra fansene og fra bestyrelsen, hvad enten det er en dansker, belgier, hollænder, eller tysker der står i spidsen for dem. Jesper Fredberg henter en solid træner han kender og så er det selvfølgelig også ham der kommer til at stå til ansvar. Men det vil det også være hvis det var en belgier han ansatte.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Dreamworkz
Jeg forstår ikke, hvorfor pokker Anderlecht ikke har ansat Juniorx som ny sportsdirektør, når vedkommende allerede nu kan pege på fejl, inden Fredberg nærmest er landet i Belgien.

OT: Jeg tror, at det bliver en god signing. BR er ekstremt dygtig taktisk, og er super dygtig i arbejdet med at rykke ungdomsspillere ind i en førsteholdstrup, og derefter blive profiler.
Man skal ikke have lyttet til ret mange interviews/podcast, hvor BR medvirker for at kunne høre, at han er en ekstremt dygtig og sympatisk mand. Det er virkelig spændene med så mange danskere, som bestrider topjobs i store udenlandske klubber.
Det er ALTID dommerens skyld
Skrevet af Jan1896
Fredberg gør det igen - henter en fremragende assistent op som chef… Det er velovervejet, modigt og mest af alt pissegodt set!
Anderlecht bliver det nye Viborg og ligger snart i toppen af tabellen - bare vent og se ;-)
Fodsportsforeningen har haft en stor plads i mit hjerte siden slut-80’erne
Skrevet af law
Danmark er ved at blive anerkendt som et land med gode trænere. Synes det er dejligt at se at flere og flere lander "store jobs" i udlandet. Det så vi ikke for år tilbage (lige med undtagelse af Michael Laudrup og Morten Olsen). Thorup kunne også godt være på vej afsted igen.. Synes det er spændende at BR nu får chancen som cheftræner....
Skrevet af dagenesskum
Det er muligvis godt set - jeg har haft svært ved at forstå, hvordan Thomas Frank er blevet så stor en succes. Riemer kunne være en del af forklaringen.
Skrevet af ?????>
Kæmpe tab for Brentford hvis det sker. Det er Riemer, som er chefen i den daglige træning. Tilgengæld fedt for dansk fodbold, at vi får endnu en dansk cheftræner i udlandet
Jeg har glemt mit navn
Skrevet af Dorbjenen
Haha ja ja @kimjen, eller måske nærmere 2620 oprindeligt - Hvidovre var da vist bare en kort mellemstation😉 spøg til side, han har altid været god til at lære gennem alle sine forskellige ansættelser. Brian har gået og forberedt sig på muligheden i flere år, så hvis han føler sig klar nu, så er det nok ikke en dum mulighed. Han er i hvert fald en utroligt dygtig træner, som har forudsætningerne for at drive det vidt. Det kunne være spændende!
Skrevet af Evaldo
håber da snart en klub henter Hjulmand så vi kan få en god landstræner igen og ikke bare et veltalende snakkechatol
Skrevet af AaBager
Evaldo, et sludrechatol med højere pointgennemsnit end Hareide mfl.
annonce
0