Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Jeg kan slet ikke holde ud at Man. Utd. tilhængere gang på gang på gang sviner Chelsea til for at være et købehold.
Var det tilhængere af en klub som West Ham kunne jeg acceptere det, men Utd...

I truppen nu - og inde omkring førsteholdet.

Foster - Købt for ca. 1 mio pund.
Van der Sar - Købt for 2.2 mio pund.
Park Ji-Sung - Købt for 4 mio pund.
Evra - Købt for 5.5 mio pund.
Vidic - Købt for 7 mio. pund.
Carrick - Købt for 14 mio. pund.
Nani - Købt for 14-17 mio. pund.
Valencia - Købt for omkring 16 mio. pund.
Hargreaves - Købt for 17 mio pund.
Anderson - Købt for omkring 18 mio pund.
Rooney - Købt for 26.6 mio pund.
Rio - Købt for lige under 30 mio pund.
Berbatov - Købt for lidt over 30 mio pund.

Get the point?
Skrevet af Wiking
Det kommer ikke til at ske før enten Anelka eller Drogba ryger på pension. Han tager ikke til Chelsea med overhængende fare for, at sidde på bænken.
Skrevet af Matejv Sublimski
Han kan sagtens slå Anelka af..
Desuden er der ingen Drogba at bekymre sig om i starten af det nye år, så han skal nok få spilletid, hvis det bliver tilfældet :)

AGF!
Skrevet af FrækFyr17
Synes ellers ledelsen var meget stingente om bestemt ikke at købe ind her i vinterpausen, men på den anden side vil det være klasse, for ingen kan vide sig sikker på appelsagen, så vi må gardere os mod at blive forment adgang til køb af spillere i de fremtidige år.

Selv om jeg har været imponeret over Nicolas i denne sæson, synes jeg Drogba ville passe bedre med en demitral modsætning i Agüero som angrebsmakker. Tænk på alle de bolde Drogba på en eller anden måde, såvel legal som ej, får flækket videre i dybden til en lynhurtig vidunderdreng.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af cfc-wonder
Alle spillere der tror på egen evne ved, at man i Chelsea værdsætter de hårdt arbejdende. Dem der virkelig kæmper for deres placer. Så hvorfor skulle Aguero ikke komme på broen. Haner da en fighter og ved at han nok til tider vil kunne sætte nogen af. For i Chelsea er der kun 4-5 spiller (hvis ikke de er skadede), der helt fast. Det er Cech, Terry, Lampard, Drogba og Essien. Alle de andre kan sagtens sidde over, hvis ikke de er god nok til holdet på det nødvendigt tidspunkt.
Hvorfor er jeg banned? EM 2012 Plan A: Danmark! Plan B: Frankrig! Plan C: en ferie i Palermo eller Napoli! Chelsea FC http://www.youtube.com/watch?v=jBwujadSebY&feature=share DC Motema Pembe Marseille FC Midtjylland Mazembe (Afrikas stolth...
annonce
0