Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Chelsea-dansker forlænger og udlejes

ons 27. maj 2015
Ifølge BT vil Chelsea forlænge kontrakten med Andreas Christensen og efterfølgende leje ham ud i næste sæson.

Læs hele nyheden her
Ville være noget af et scoop for ham at komme til Gladbach. CL, BL og en god spillestil i en klub der satser på unge. Hvad mere kan man ønske sig, hvis man kan få spiletid....?
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Jeg forstår ikke pointen med et sådant lejemål, hvis det skulle ske. Er det bedre at sidde på bænken i Gladbach end i Chelsea???

Der er da ikke skyggen af chance for, at han som 19-årig næsten uden kamperfaring med seniorfodbold kommer til at spille bare nogenlunde fast i en topklub i Bundesligaen.
moderator
Det tror jeg heller ikke han vil på kort sigt. Der er forlænget med både Brouwers og Stranzl, og Jantschke er fast. Jeg ved dog ikke om der er noget med Domínguez. Det kan dog tænkes at han det første år skal vænne sig mere til førsteholdsfodbold, hvorefter man lejer ham endnu en sæson, hvor han vil spille mere fast. De to førstnævnte er trods alt ved at være godt oppe i alderen.
https://kortlink.dk/sudv
Det kommer vel an på afstanden fra bænk til spilletid. Får han 20 muligheder fra bænken, kontra 5 i Chelsea, så er der vel en ret fin pointe med et sådant lejemål.
Enig, hvis det sker! Dog ikke så hyppigt, at midterforsvarere skiftes ind.
Det bliver West Bromwich eller Stoke. Noget i den stil.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Man skal heller ikke glemme træningsmiljøet. Sundt at kende en ny kultur, det giver hår på brystet. Derudover er tyskerne bedre til at håndtere talenter og så lærer de at spille fodbold. Meget mere attraktivt med Gladbach end en engelsk bund el midterklub.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Pt har Chelsea 27 spillere der udlejet, vanvittigt tal
Pt har Chelsea 27 spillere der udlejet, vanvittigt tal


Ved godt at det er lidt noget andet i Italien, men Parma har pt. 103 spillere enten udlejet eller som del-ejerskab. Se det er vanvittigt!
FCK, Chelsea og Inter
Hvis fremtiden ligger hos Chelsea og Premier League, ser jeg ham hellere blive udlejet til en af de tre følgende oprykkere - AFC Bournemouth, Watford og Norwich. Men Bundesligaen er selvfølgelig også et oplagt udviklingssted for unge talenter. Se bare Kevin De Bruyne i Wolfsburg.
annonce