Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Chelsea er meget tæt på at hente Joao Felix

man 9. jan 15:42

Joao Felix er angiveligt meget tæt på et skifte til Chelsea, hvor han skal være på en lejeaftale. Læs hele nyheden her
Lyder som en and
Chelsea FC
@Slemingen
Lyder som en and

Det er det ikke. Romano har lige bekræftet, at de to klubber er langt i forhandlingerne.

Fuldstændig sindssygt at betale over 150 mio. for at leje en spiller i små 6 måneder, når der ikke er nogen købsklausul inkluderet. Specielt når der er tale om en type, der nok skal bruge lidt tilvænning.

Er det virkelig Joao Felix, der er Chelseas svar på deres målscoringsproblemer? Han minder som type meget om Havartz.
Boehly er for vild hvis rigtigt.
Ren football manager.
Jeg kalder i øvrigt, at han kommer til at fejle. Han har ikke brug for at blive smidt ind i et kaos lignende til Atlético Madrids uden en strategi, der matcher spillematerialet. Han vil også i Chelsea lide under at der bliver bragt for få spillere frem på banen i angreb.
Men Chelsea er desperate så hvorfor ikke.
Skal vel ses i lyset af skader til Pulisic og Sterling. Kun Chelsea kender 100% omfanget af deres skadeslængde (eller mangel på samme) og er vel derfor man ser ind i Felix (hvis det er sandt)
Jeg kalder i øvrigt, at han kommer til at fejle.


Jeg kalder i øvrigt at Barcelona bliver La Liga mestre.
Og nu beretter Romano det også… såååå det 😉
over £ 15 mill for at leje en spiller i knap 6 måneder, så er Chelsea vist desperate.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Kan se den er god nok. 11 millioner melder romano. Synes det er fornuftigt taget vores skader i betragtning. Jeg tror han kan blive god, han har lidt under et alt for defensivt Atlético hold

Andersen: det er nærmere 90-100 millioner. Jeg synes det er helt fint, man har hentet fofana og N’kunku kommer til sommer, så det ville være dumt at købe ham fri. Hellere se ham an i et halvt år for et beskedent beløb
Chelsea FC
Jeg synes det virker som et umage fit. Felix har klart et potentiale, men hans fysik vil blive udfordret i PL. Det er trods alt sjældent han spiller godt mod de større hold, hvor fysikken bliver sat lidt på prøve.

Personligt tror jeg han falder igennem, og synes han skulle have overvejet et skifte til f.eks Inter eller lignende hvor han i min optik ville passe bedre. Men der er pengene nok også lidt mindre.
annonce