Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Chelsea vil købe tre stoppere

Skrevet af bold
ons 13. jul 17:12

Chelsea menes at være enig med Kalidou Koulibaly, men jagter ifølge The Guardian tre stoppere. Nu rettes fokus angiveligt mod Presnel Kimpembe i PSG.Læs hele nyheden her
Skrevet af Outsideren
Gode spillere til en fornuftig pris. Hvis alle 3 bliver købt, må det vel betyde at vi holder fast i 3 stoppere i bagkæden.
Chelsea siden 1985
Skrevet af Hala Chelsea
Lyder spændende. Især med Kimpembe. Jeg er ikke så meget til Ake. Kan heller ikke se, hvad han skal bruges til, hvis man lander kimpembe også udover koulibaly..
Skrevet af Morten5500
Det er fanme stærkt hvis Chelsea formår at forstærke sig med 3 så prominente forsvarsprofiller. Især er jeg imponeret over at I har kunne vriste Koulibaly fra Napoli for kun 300 mio. Napoli har ellers tidligere været rigtig svære at forhandle med og krævet afsindige priser for bl.a. Koulibaly når der er blevet efterspurgt på ham i andre transfervinduer.
Skrevet af Delcasper
Så Chelsea støvsuger lige markedet for midtstoppere for små 1 milliard, som var det et greb i lommen…
*** 37 sul campo
Skrevet af Mathews
Især er jeg imponeret over at I har kunne vriste Koulibaly fra Napoli for kun 300 mio. Napoli har ellers tidligere været rigtig svære at forhandle med og krævet afsindige priser for bl.a. Koulibaly når der er blevet efterspurgt på ham i andre transfervinduer.

Koulibaly har kontraktudløb til næste sommer, så det er jo ikke fordi Napoli står i den bedste forhandlingsposition. Og kender man de italienske klubber ret, så har de næppe råd til at lade ham gå gratis om et år, hvis alternativet er 300 mil. her og nu.
Skrevet af LøvernesKonge
Koulibaly er 31 år og kun ét år tilbage af sin kontrakt. Så prisen er vel egentlig fair nok for begge parter.
Skrevet af VikingStar
Coulibaly prisen vil jeg si er høy. 31 år uten særlig videresalgs potensiale og 1 år igjen av kontrakten. Men klart det er kvalitet i mannen.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
annonce
0