Snak

Mere indhold efter annoncen
Man_City
Lad være med at falde for dem der bare vil træde på dit fanskab uanset hvad du skriver
Nisi Dominus Frustra ...
@Wise1964, jeg er mest af alt bare lidt nysgerrig. Du ved jo, hvad jeg og City har været igennem de sidste 3 måneder :)
@MAN_City666FAN... Det har intet med City at gøre. Jeg undrer mig blot over din måde at formulere dig på. Den virker for mig, som den sikkert også gør ved Nerazzurri2011, en anelse kuriøs :)
City Fan med al respekt så har Ten Hag en noget bedre track record end Martinez. Ten Hag har vindet noget med Ajax, Det har Martinez ikke med Belgien. Martinez er i mine ønje ikke en særlig dyhtig træner, ham skal City holde sig langt fra. Så hellere Enriqe som er fra samme skole som Pep.
@RedDevil22, det tager jeg så til efterretning.
@Bobeto, respekt herfra, men det bliver da spændende at se, hvem der kommer til at afløse Pep, når han tager til New York. Som du nok kan høre, så vil jeg ikke overlade City til hvem som helst på manager posten. Men omvendt så er jeg heller ikke fodboldekspert med stor faglig viden omkring top managers.
Der er stor forskel på landshold og klubhold, og jeg tror ikke en god landstræner nødvendigvis vil være en god klubtræner.

Pep bliver svær at erstatte for City, og det der umiddelbart bør kunne redde dem fra en nedtur efter et managerskifte er deres pt. stærke trup, samt bundløse kiste i forhold til at hjælpe en ny manager på vej.
- Men det bliver da interessant når Pep takker af.

Er i øvrigt enig med Wise. Vælg dine kampe, for der er ganske mange der nyder at "prikke" til dig;)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce