Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: DK-fangruppe skaber utryghed i Parken

fre 24. jun 2022

Flere fans har ifølge Weekendavisen oplevet trusler og aggressiv adfærd fra fangrupperingen 'De Danske Rødder' under landsholdets hjemmekampe i Parken.Læs hele nyheden her
Det kan jeg tilslutte mig. Ved sidste sommers EM var der en fan-march før kampen. Da vi ankommer til Fælledparken bliver en af vores kammerater fuldstændig overfuset af en pumpet idiot fra førergruppen, som virkede HELT væk på enten det ene eller det andet. Det skete helt ud af det blå.

Pinligt at den slags amøber forbindes med vores landshold.

Og med det sagt...Så gør de Danske Rødder helt sikkert meget godt - stemningen er i hvert fald blevet løftet - men det skyldes sgu ikke idioter som ham der.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
10000 % enig.... både sidste sommer men også andre kampe. Det så klamt, de ikke mere værd end alle andre fans, tværtimod. ussel mennesker, der ikke skal have adgang. Frygter sgu det bliver værre i og med Danmarks succes og flere mennesker
Raus
Udeluk dem. Den slags fangrupper hører ikke hjemme i landsholdsregi. De er kun med til afskrække nye fans.
Det samme skete i Amsterdam sidste år. På pladsen hvor vi mødes, var det kun dem fra den "De danske Rødder" der måtte sætte stemningen. Der var en anden gruppe, som havde taget en stor højtaler med. De blev på kontant vis bedt om at slukke den, da "De Danske rødder" ville sætte stemningen. Det samme skete på en af diskotekerne efter kampen.

Ingen tvivl om, at de har været med til at løfte stemning på stadion, men deres metoder og adfærd hører ingen steder hjemme...
Er det ikke rimelig nemt at udpege personerne?
- billetterne sælges jo til registrerede brugere, og hvis man ikke kan opføre sig ordentlig kan man efter en advarsel miste sin plads fremadrettet.

Når jeg ikke selv kan bruge mine billetter til landskampe, giver jeg dem til folk der kan opføre sig ordentligt. Hvis jeg får en besked fra DBU om, at der har været bøvl med en af mine pladser, så får vedkommende selvfølgelig ikke min billet fremadrettet.

Hvis DBU vil problemet til livs har de umiddelbart muligheder for det.
- det kan selvfølgelig være de nøjes med at udsende et brev i en avis, ligesom deres benhårde Qatar protest.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Er der nogen her, der har indsigt i sammensætningen af De Danske Rødder? I Brøndby, FCK, AGF osv, består fangrupperne jo af folk, der følger netop de klubber på daglig/ugentlig basis, men det jo lidt noget andet på landsholdsplan, hvor der er længere mellem kampene.
Så mit spørgsmål kan nok i virkeligheden konkretiseres til om, hvorvidt det er fans af de forskellige klubber (og ud fra beskrivelsen af deres metoder, lyder det som om, at det fans i den mere hardcore ende), der simpelthen lægger klubforhold til side og slår sig sammen, når der er landskampe? Eller er det primært én klubs tilhængere, der så går under navnet "De Danske Rødder" i landsholdssammenhæng - eller om det simpelthen er en gruppe, der udelukkende har dedikeret sig til landsholdet, og egentlig ikke giver meget for dansk klubfodbold?
Det rigtig crazy er, at DBU samarbejder med "De danske rødder". De er - så vidt jeg kan se - de eneste, der har lov at have trommer, megafoner og store bannere med på stadion. Hvorfor samarbejder DBU med rockertyper??
Ingen tvivl om, at de har været med til at løfte stemning på stadion, men deres metoder og adfærd hører ingen steder hjemme...


Det pænt ligegyldigt med deres bidrag til stemningen hvis de opfører sig som de værste sinker fra FCK og BIF.
Landsholdet har altid været en lallegladt roligan del af fodbold, der mindende mere om håndboldpublikum end hard core klubfans. Og det var fint.
Hvis vi nu skal overveje om vi vil tage vores børn med til aktiviteter rundt om landsholdet pga en flok sinker på steroider og stoffer, har vi mistet rigtigt meget og beltalt en alt for høj pris for lidt stemning på stadion.

Kunne de idioter ikke bare holde sig til deres bandekrige og rockeraktiviteter.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Er der nogen, der kender til eksempler på strategier, som har virket mod sådan nogle grupper?

Kan man drukne det i roliganisme? Forlade enhver march de insisterer på at føre?

Jeg kan ikke forestille mig en så god stadionstemning, at den er vold og trusler værd.
annonce