Snak

Mere indhold efter annoncen
DBU kender dem selvfølgelig. Det er jo dem der står forrest og arrangerer fan-march osv. Selvom det kan løfte stemningen på et stadion, så er jeg generelt mod alt for meget styring. Man ser det i hele verden. Jeg savner den gamle anarkistiske tilgang, hvor alle kunne starte en sang og folk stemte i. Så kunne det også være at der kom lidt bedre sange end "Vi er Danskerne". Men ser man udelukkende på decibel over en hel kamp, så giver det nok mest når der står nogle og styrer slagets gang. Det behøver så selvfølgelig ikke være nogle badejern, som samtidigt truer folk. Jeg har ikke selv oplevet noget, men kan da godt se at de forreste ikke ligner gamle fredelige Roligans ;)
Egentlig en gammel nyhed som der blev sat fokus på dagen efter den sidste Østrig kamp i Go’ aften Danmark.
DBU blev forholdt kritikken, og deres svar var at den pågældende tilskuer der følte sig truet måske burde finde et andet sted at sidde, og altid kun havde hørt positive historier. Et hurtigt kig i den her tråd fortæller et lidt andet billede, man kan næsten kun håbe der sidder en med tilknytning til DBU der kan viderebringe dette til sin inkompetente overordnet, så der kan komme styr på det.
Fodbold er for alle, ikke for de få. Så må karantænerne sidde løsere. Eller man må indføre et advarselssystem, der i sidste ende fører til karantæner
DBU ved hvor de er på stadion.
De kan sætte nogle observatører blandt og omkring til nogle kampe, og så sparke idioterne ud efterfølgende, hvis de ikke opfører sig ordentligt.
De virker ganske ligetil. De har vist også kamera i Parken der kan assistere med billeder af personer og udpegelse af de sæder det drejer sig om.

Men det lyder som om DBU skal få fingeren ud, hvis ikke det skal blive et for stort problem til at løse.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Er det dem der bliver ledet af en rocker?
Superliga og FCK fan
Jeg oplevede også "De Danske Rødder" i Glasgow. På baren kommer de ind og fuldstændig ændrer stemningen fra festlig og hjertelig til aggresiv. Vi forlod straks baren, men disse steroidefyldte undermålere bør DBU omgående distancere sig fra. 99% af de danske fans ønsker ikke at associeres med "De Danske Rødder".
Vold og trusler hører ingen steder hjemme - det skal stoppes med det samme.

Store muskler og tatoveringer i sig selv er til gengæld hverken intimiderende eller aggressivt. Hvis man har denne holdning, skal man i stedet kigge indad.

De Danske Rødder gør det fremragende. Det var på tide, at niveauet på de stemningsskabende fans blev løftet. Fortsæt det gode arbejde!
Jeg har oplevet flere ting.

Jeg har oplevet en mand blive skubbet i jorden i parken fordi de ikke mente han skulle stå på den plads han havde købt billet til, så han fik fortalt at han ikke skulle stå der, og at han skulle skrubbe af.

Til samme kamp står der 2 store gutter på vores pladser og det var nogle typer vi ikke ville bede om og gå, så vi gik til en vagt og fortalte dem at der var nogle der havde taget vores pladser.
Vagterne valgte ikke og gøre noget ved det, så i stedet for ender vi med at stå midt i det hele under kampen, da vi nu ingen stedet kunne stå.
Vi blev flere gange under kampen henvist af vagter til og finde vores pladser, men vi fortalte den samme historie igen, hvor de derefter valgte ikke og gøre noget ved det.
Derudover har jeg oplevet at der bliver taget masser af stoffer midt på tribunen, bland børn og voksne.
Til samme kamp hvor der blev taget stoffer endte vi også med at blive skubbet væk fra vores pladser af de hardcore fans, da deres venner jo skulle stå ved dem, selvom vi havde billetter til og stå lige bag målet.

Jeg skrev en lang klage til DBU som svaret at de var kede af at høre om min oplevelse og at de var klar over problemet.
Ham capoen ser ellers rigtig rar ud. Selv en kontrollør i Baku ville have et kram.

https://berlingske.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_x_large/image/144/1440801/23795411-soccer-euro-cze-dnkreport.jpg
Få da det lort opløst og smidt ud af parken. Sådan en flok tosser.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Jeg gad vide hvem i DBU der fik den "geniale" ide at starte et samarbejde med folk med rockerforbindelser.

"De Danske Rødder" lyder ærligt talt også halvfascistisk.
annonce