Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Dortmund og RB Leipzig vil have Jesper Lindstrøm

Skrevet af bold
lør 29. okt 09:24

Jesper Lindstrøm er en ombejlet herre efter flere flotte præstationer, og derfor skulle klubber som Dortmund og RB Leipzig være ude efter Frankfurt-danskeren, melder BILD.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lord Harrasmus
Arsenal kunne være federe.

Men Dortmund vil godt nok også være en stor adresse.
Skrevet af FatAsGragas
Arsenal ville dog være som backup/rotation. Kan ikke se ham starte over Saka/Ødegaard/Martinelli.
Men han ville selvfølgelig stadig få godt med spilletid, bare ikke som starter.
Dortmund kunne være fedt, kender dog ikke deres hold godt nok til at se om han starter de store kampe der
Skrevet af a j o o b a
Både Dortmund og RB Leipzig ville passe bedre end Arsenal. De bruger notorisk unge folk, hvilket Arsenal da også gør - men synes det ville være bedre for ham at blive i bundesligaen
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Atleti
Tror sgu Dortmund ville være bedst for ham, i forhold til Arsenal.
Stilen i Arsenal vil absolut passe ham
godt, men om han kan tilpasse sig fysikken i ligaen ved jeg ikke! Dortmund er bare en kæmpe scene i en liga han allerede kender!
Uanset hvad, han må seriøst banke på til start 11’eren på landsholdet!
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Mon ikke det snart er tid til udskiftning på landsholdet i angrebet og han smider Dolberg af? Dortmund må nok være det bedste valg. Engelsk fodbold er mere fysisk.. Ingen tvivl om at han bliver en profil uanset hvad han vælger.
Skrevet af RaSMuS.
@Kolding

Der er ingen tvivl om, at Lindstrøm bliver en profil, uanset om han ender i Dortmund, Leipzig eller Arsenal? Der er pæne chancer for, at han kan få succes i de klubber, men jeg vil vurdere det som temmelig usandsynligt, at han bliver en decideret profil i Arsenal. Det er svært at se, at han skulle kunne komme i startopstillingen - Arsenal har en del dygtige spillere på Lindstrøms position, og han slår altså som udgangspunkt ikke Saka eller Martinelli af.

Det er i sagens natur aldrig hævet over enhver tvivl, når en ung spiller tager et skridt op til en større klub, at han bliver en profil, som du skriver. Tingenes orden er jo sådan, at når man har markeret sig som en profil et sted, så kommer der en større klub på et højere niveau, hvor den unge spiller ikke har bevist, at niveauet er til at blive en profil endnu.

Jeg tror, at Lindstrøm kunne blive en god trupspiller og muligvis en starter i Dortmund, men at blive starter og en profil i Arsenal, Premier Leagues aktuelle førerhold, ville kræve et markant niveauspring fra Lindstrøm - et spring som vi ikke endnu aner, om han er i stand til at tage.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af pibbles|FCBayern
Jeg tror, at Lindstrøm kunne blive en god trupspiller og muligvis en starter i Dortmund, men at blive starter og en profil i Arsenal, Premier Leagues aktuelle førerhold, ville kræve et markant niveauspring fra Lindstrøm - et spring som vi ikke endnu aner, om han er i stand til at tage.

Upåagtet om Arsenal er førerhold eller ej, så er det jo ikke at folk forventer noget som helst omkring at de forbliver der når sæsonen er ovre. De har nærmest været en blød mellemvare i den engelske liga, i efterhånden del år. Højbjerg mente nogle også ikke havde niveauet til Tottenham, og han er nærmest den første på holdkortet efterhånden og Conte elsker ham.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af RaSMuS.
@pibbles

Jeg afviser nu heller ikke kategorisk, at Lindstrøm ville kunne blive en profil i Arsenal. Selvfølgelig kan han det. Tror jeg, at han bliver det? Nej, jeg tror, det er mere sandsynligt, at han bliver en brugbar trupspiller i Arsenal, end at han bliver en decideret profil. Er det muligt, at han bliver en profil? Ja, selvfølgelig. Er det meget sandsynligt? Ikke i min optik.

Jeg anfægter sådan set bare den påstand, at han utvivlsomt bliver en profil, uanset hvilken af de nævnte storklubber han ender i. Der vil jeg gå så langt som at sige, at jeg kategorisk vil afvise, at det er hævet over enhver tvivl.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Vincent Gigante
Delaney, Bruun Larsen, Mor, Isak og nogle andre unge skandinavere (eller med rødbedefarvet pas I Mors tilfælde) har haft det svært i Dortmund.

Haaland er en af sin generations største talenter, så det er lidt af en undtagelse.

Så heller en anden klub. Leipzig er p.t. et skridt til siden ift. at udvikle sig I Frankfurt.
Edge lord
Skrevet af anygivenday
God udvikling han har undergået
Skrevet af Snigskytten
Kolding

Nu har jeg ikk tjekket Lindstrøm’s kampe i BL. Men vi er vel enige om, at Dolleren spiller spids angriber for dk. Sidst jeg så Lindstrøm spille, der lå han til siden. Så det ville da være en tåbelig udskiftning. Tænker mere det Martin og Yousef der skal kigge sig over skulderen som de faste/rutineret kræfter. Skov og Damsgaard er rimelig sikre på udtagelse sammen med Eriksen.
Moral er godt.....
Skrevet af Osteopaten
For 325mio må de alle få ham.
Spændende klubber, flot udvikling og det er alt sammen så fortjent! Fremtiden ser lys ud for Lindstrøm og hvis han kan og får lov, så kan han blive spændende for landsholdet til VM.
Skrevet af Bruger4321
Så fordi nogle spillere fra samme geografiske område ikke har slået igennem for alvor, mindsker det chancen for den næste eller? Jeg forstår slet ikke ræssonementet.
Mener i højere grad det afgørende må være om klubben deltager i Chl hvert år, så han kan spille på den største scene.

Desuden havde Delaney nu også gode perioder i Dortmund.
Skrevet af Azan
Jobbe spiller offensiv midt i en 3421/4231 - så forstår ikke ideen med at han skal i angrebet.
Skrevet af Cerezo
Jeg tror ikke på Leipzig af flere grunde og det er heller ikke helt et stort nok skridt op i min optik. Så kan han ligeså godt blive i Frankfurt.

I øvrigt er det er sjovt udtryk med det rødbedefarvede pas. Den farve på passet benytter man sig vel af i det meste af EU.
Skrevet af grumblesnake
Han har kontrakt til 2026, så det bliver meget dyrt. Hvis han bliver solgt til januar eller sommeren 2023 tror jeg det skal være en engelsk klub.

Frankfurt har næppe travlt med at komme af med ham.
Skrevet af Acheron 3
Hvorfor ikke bare blive i Frankfurt? De spiller europæisk, der er gode chancer for at de også gør det til næste sæson, og det ligner en klub på vej fremad om end meget nok afhænger af om de kan holde fat på træner Oliver Glasner.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af DameNdoye2.0
Ja, bliv i Frankfurt. Det kører der, og han udvikler sig stadig helt vildt. Han er blevet meget bedre end man kunne have forventet, synes jeg. Men han skal blive hvor han er indtil at han bliver købt som profil til et nyt hold og så også gerne det ville være PRL.
Skrevet af bruger 147915
Er der nogen der ved om Brøndby får noget for gensalget (kontrakt) eller hvordan det har fungeret med andre handler hvor danske superliga klubber har fået indtjening?
Skrevet af Shotcaller
Det kommer an på om der er en videresalgsklausul.

Ellers får Brøndby i hvert fald solidaritetsspenge, så bare skyd ham af til et stort beløb 😀 han har været i Brøndby fra han var 12 til han var 20, det giver ((4×0,25%) + (4x0.5%)) 3% af videresalgsbeløbet, ud over en eventuelt videresalgsklausul. Så 250 mio, vil smide 7,5 mio i Brøndbys kasse. Han må derfor gerne lave et stort skifte nu, og så endnu et senere hen.

Enig i de tidligere betragtninger omkring Arsenal. På nuværende tidspunkt, vil han formegentlig ikke gå direkte ind, men mere fungere som rotationsspiller. Jeg tror til gengæld godt, at han kan gå direkte ind på Dortmundholdet. Hvilket også vil være et fantastisk udstillingsvindue.

Håber det bedste for ham, han er sgu en dygtig ung gut.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
annonce
0