Snak

Mere indhold efter annoncen
pengene bliver finansieret med Brøndbys egne penge - hvilket er meget fornuftigt med henblik på hans salgspotentiale om nogle år, mon ikke vi kan lave nogle gode penge dér.

Svært at forestille sig, at Emil L. ikke vil kræve en videresalgsklausul igen, når det nu er vigtigt for ham at komme videre til udlandet.
Jamen, så mangler Brøndby jo bare en ny målmand(eller i hvert fald en rokade)
Hvis OB får 7,5 mio kr for Emil Larsen, så er det sådan set en ok pris, men det er bare et dårligt tidspunkt for OB, medmindre de selvfølgelig kan nå at finde forstærkning. Måske man kunne købe Johan Absalonsen for 3-4 mio kr, det ville være en ganske udemærket forstærkning, hvis ikke bedre end Emil Larsen, og så får man en der kan arbejde mere defensivt osse.
Tillykke med Jesper Hansen OB


Hvor vil du hen? Frikøbsklausulen er Poul Hansens værk, ikke noget Jesper Hansen kan gøre hvis EL vil væk og BIF kan betale prisen.
OB.
Hvis OB får 7,5 mio kr for Emil Larsen, så er det sådan set en ok pris, men det er bare et dårligt tidspunkt for OB, medmindre de selvfølgelig kan nå at finde forstærkning. Måske man kunne købe Johan Absalonsen for 3-4 mio kr, det ville være en ganske udemærket forstærkning, hvis ikke bedre end Emil Larsen, og så får man en der kan arbejde mere defensivt osse.


Under ingen omstændigheder skal vi give i nærheden af det dobbelte af hvad vi gav for Spellman for Absa.
OB.
Ingen tvivl om, at Emil Larsen vil være en kæmpe forstærkning i Brøndby.
Man kan så altid diskutere prisen.

Jeg medgiver, at Emil Larsen har videresalgs potentiale for mere end de 7,5 mio. men der er jo intet der forhindrer ham i at lave en Tobias Mikkelsen, og ryge på en fri transfer/pebbernødder, fordi han ikke slår til.

Men på papiret har Brøndby så vist det hold der skal til, for at de bør undgå at blive en del af nedrykningsdramaet, og derved få den ro der skal til, for at kunne opbygge det hold og spilsystem, som Thomas Frank er blevet ansat til at implementere.
Set i det lys, synes jeg det er fornuftigt af Brøndby, at de "investerer" nogle penge i spillere, så Thomas Frank får de største muligheder for succes. For ligger man i bunden af rækken, så er det markant sværere at skulle formande omverdenen om, at det tager tid.
Man får kun tiden, hvis man skaffer pointene, og det vil Emil Larsen kunne hjælpe med.
Og det vil være en markant bet for "Det Nye Brøndby", hvis de bliver nødt til at fyre Thomas Frank halvejs inde i sæsonen.
Dr. Hansen,

Man har sagt farvel til 11 spillere det sidste halve års tid i Brøndby, så man er naturligvis nød til at hente nogle nye ind. Hvis man fortsat vil spille superliga fodbold, så nytter det ikke meget, hvis truppen udelukkende består af u19 spillere. Så ja, der er brugt penge på at hente disse. At kalde Brøndby en købeklub er da fint nok, men vel ikke det billede der tegner sig af klubben, hvis man kigger på førsteholdstruppen, der er da massere af spillere med ungdomsfodbold for Brøndby.

Jeg er nu ret sikker på, at man har temmelig meget fokus på lønudgifter og den generelle økonomi hos den nye bestyrelse, så på det punkt er jeg egentlig ikke bekymret - i modsætning til tidligere. Naturligvis vender man ikke det hele på nogle måneder, og regnskabet vil da nok være med et pænt underskud i år, men man har været nød til at investere for at blive i ligaen. At kaste håndklædet i ringen, og udelukkende spille med egne spillere ville være blevet væsentligt dyrere for klubben ved en given nedrykning.
Mon ikke OB udover det har fået sig en viderekøbs klausul med i købet..


Brøndby har udløst en frikøbsklausul og kan derfor gøre hvad de vil, OB har intet at sige i denne sammenhæng og får derfor ikke en videresalgsklausul smidt ind midt i det hele. Medmindre BIF selvfølgelig er utrololigt gavmilde.
Måske man kunne købe Johan Absalonsen for 3-4 mio kr, det ville være en ganske udemærket forstærkning, hvis ikke bedre end Emil Larsen, og så får man en der kan arbejde mere defensivt osse.


Absalonsen bedre end Emil Larsen, hold nu op. Der er klasseforskel på de 2, og Emil Larsen har et af det bedste drev med bolden i ligaen. Synes desuden han havde adskillige gode returløb imod AaB, ligesom i andre kampe.
Det hænger nok sammen med, at frikøbsklausuler ofte er defineret i Euro.


Ja, men vel ikke i Danmark/dansk fodbold? Synes det er noget forholdsvis nyt, at man er begyndt på.

Nu afhænger møntfodens betegnelse altså ikke af hvilket sprog der er anvendt. Årsagen til at det angiveligt er skrevet i euro er vel for overskueligheden og sikkerheden i forhold til kursen, om end udsvingsbåndet selvfølgelig begrænser den egentlige betydning. Og i forlængelse heraf et formodet håb fra Emil selv om at det næste skifte ville være til udlandet og ikke Brøndby.


Overskueligheden? Jamen kontakter Klub A ikke Klub B og spørger om eventuelle detaljer?

Nu ved jeg tilfældigvis, at kronen er meget stabil i Danmark, og det derfor ikke vil have nogen stor betydning. Måske ville det egentlig gå til ens fordel, hvis man skrev det i kroner.

Hvis det er fordi han vil skifte til udlandet, så er det vel lige meget - hvis man gør, som med overnævnt eksempel.


Det var nu heller ikke for at starte en større diskussion :D Jeg var bare nysserig, og prøver at finde hoved og hale i det ;)
Brøndby I.F. <3
annonce