Snak

Mere indhold efter annoncen
@viv

Jeg burde have været mere tydelig. Mit spørgsmål gik på hvad "progressiv process" overhovedet betyder. Det lyder som et af de der Fernando Olsen business school udtryk, som bliver slynget ud, lyder positivt, men som ingen rigtig aner hvad betyder.
Jeg burde have været mere tydelig. Mit spørgsmål gik på hvad "progressiv process" overhovedet betyder. Det lyder som et af de der Fernando Olsen business school udtryk, som bliver slynget ud, lyder positivt, men som ingen rigtig aner hvad betyder.

Det betyder bare at de er i en postiv og opdadgående udvikling.
Fernando Olsen sammenligningen er jeg lidt ked af, har haft et par diskussioner med ham på facebook vedrørende Brøndby, hvor han valgte at køre personligt på mig mht. til bopæl, alder osv - derefter slettede og blokerede ham mig ;(( gider ikke se FUF længere nu :(((
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
@MightyBlues

Jeres udprægede satsning på egne talenter og nyfundne økonomiske ansvarlighed taget i betragtning, synes jeg da, I smider om jer med penge. Det bliver interessant at se om I rent faktisk har dem - eller om de er investeret i forventning om en efterbevilling.

I har købt:

Almebäck
Ørnskov
Transferrettighederne på Makienok
Måske Emil Larsen
Lejet Zohore
Har jeg glemt nogen?

og smidt adskillige milioner efter Hradecky.

Et forsigtigt bud vil vel være omkring 20 mio. kr samlet set, hvis det forudsættes, at Emil Larsen købes for en mio. Euro. Det må vel også forventes, at lønningerne til ovenstående spillere udfylder en god del af besparelsen ved at lade Jan K og Rommedahl gå.

Derfor er det vel ganske naturligt, at der stilles spørgsmåltegn ved klubbens strategi, set i lyset af hvad der tidligere er meldt ud - og selvfølgelig strategiens økonomiske holdbarhed. Jeg lader mig i øvrigt gerne belære desangående, hvis du er i stand dertil. Der er vel ikke andre klubber i ligaen, der har investeret mere end jer i denne sæson?


Ja Brøndby har købt rigtig fornuftigt ind i forhold til at støtte deres meget unge trup.

Det her købt virker også fornuftigt.

Ikke så meget hokus pokus i at bruge lidt af pengene fra aktie-emmissionen på at forstærke truppen??
@ Dr. Hansen

Nu nævner du selv alle de flotte nye signings, men undlader at nævne alle de afgange som der sideløbende har været. Og jeg tror det netop er dér du vil finde svaret på, hvorfor Brøndby ikke bare spiller denne superligasæson med en U-19 trup... Der er en superliga-status der skal forsvares.

Selvom man har givet udtryk for at en nedrykning ikke vil være lig konkurs, så vil en nedrykning sænke den udvikling som er igang i Brøndby gevaldigt. Så hvis man havde lidt overskydende penge fra aktiekommisionen, ja, hvorfor så ikke investere dem i forstærkninger til holdet? Eller er det økonomisk ansvarlighed, at lade pengene gro til på bankkontoen, mens spillet på banen bliver værre og værre som følge af unge spillere der knækker moralen nederlag efter nederlag?

Jeg tror de har styr på hvad de laver.
Smag mit offerkort!
Med en beskedenhed i stemmen, vil jeg gøre opmærksom på at Brøndby sluttede over OB sidste sæson, hvilket ikke er godt taget vores sæson i betragtning. Så dette er jo på ingen måde et skridt i den gale retning.


Nej, det er et skridt sidelæns. Hvor stor var forskellen på OB og BIF sidste sæson, 1 point? Baseret på denne sæson indtil videre får Brøndby det noget sværere end OB, det kan Emil dog måske ændre på?

Tvivler dog lidt, Emil Larsen spiller primært for sig selv og hans defensive løb er af meget lav kvalitet. Brøndby har imø slet ikke råd til at sætte sådan en luksusspiller på holdkortet, men vi får se.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Jeg forstår ikke Emil Larsen karrieremæssigt, hvis han skifter til bif. Hvis man antager hans klausul på 1 mill. euro er lavet med henblik på at komme til udlandet, så må man sige, at som det kører for ham i OB, så er det nok kun et spørgsmål om tid, inden en sub Hollandsk klub eller lignende byder det relative lave beløb. Hvis han skifter til bif, så vil han ikke spille på et højere niveau, men ca. det samme, og så vil han nok ikke kunne beholde 1 mill. euro som frikøbsklausul, og det er ikke sikkert han får samme success som i OB, og derved vil han ikke være så attraktiv for udlandet, og slet ikke med en måske højere frikøbsklausul. ...men hvis bif lokker med meget mere i løn (Hvis de da kan det), så kan jeg måske godt forstå Emil Larsen lidt, og hvis andre ting som vennekreds spiller ind osse.

Men hvis Emil Larsen smutter, så er OB simpelthen nødt til at forstærke sig med en lignende spiller, især nu hvor Kadrii er langtidsskadet.
Tillykke med Jesper Hansen OB
I’ve got a few England caps but I’d probably say captaining Liverpool would beat that
Fint nok for mig. Har aldrig været vild med hans indstilling til fodbold.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Nå jeg troede at Fck var en købe klub,men nu styre Brøndby sgu den title...hahaha flot
100% Efb fan
annonce