Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Eriksen ophæver - koster intet for Inter

fre 17. dec 2021

Ifølge B.T. koster det ikke Inter en eneste krone, at aftalen med Christian Eriksen ophæves. Det sker af 'helbredsmæssige årsager', og derfor bliver det angiveligt i stedet en forsikringssag.Læs hele nyheden her
Kom så CV.....:)
Føler egentlig at han godt ville kunne tage tilbage til DK og så stadig gøre sig gældende for landsholdet som andre tidligere har gjort. Men tænker at økonomisk giver det mere mening for ham at tage en 2årig et andet sted
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Det er godt for Eriksen at den juridiske del nu er afsluttet (eller tæt på), så han kan planlægge.
Der er mange der har kommenteret på hvad han så skal... men efter en hændelse som den han har været igennem, er alle gisninger vel fjollede.
Det efterlader naturligvis noget håb for nogen, og det har vist aldrig været en hemmelighed at OB og fans altid har drømt om, at han skulle svinde forbi Ådalen.
Det vigtigste er vel, at han aldrig svinger forbi nogle af de andre... Men det ville han formentlig heller aldrig gøre, så kan han jo lige så godt "tage hjem" til Ajax
Håber for Christian at han tager hjem til ob starter stille op og spile nogen kampe
brefsgaard@

Jeg tror ærlig talt ikke at landsholdet er aktuelt for Christian Eriksen. Først og fremmest tror jeg blot han vil spille fodbold. Landsholdet klarer sig jo også glimrende uden Eriksen og har fundet en ny måde at spille på der ikke involverer ham, så ville virke underligt pludseligt at trække ham ind på landsholdet. Jeg tror i givet fald først det bliver efter den kommende VM Slutrunde. Med hensyn til klubvalg, så vil det være en smuk historie hvis han skifter til OB. Han har vel tjent penge til resten af sit liv, så det er nok ikke det han prioriterer højt. En halvandet årig kontrakt med OB, så er de nok glade i Odense.
Forza Napoli Sempre!
Steen du er helt fra den, "det vigtigste er han aldrig svinger forbi nogle af de andre".
I hvilken verden skylder Christian Eriksen sin arbejdsgiver fra 12 år siden noget som helst?
En ICD er ikke en pacemaker, det er en automatisk hjertestarter det reagerer med at give stød hvis den opfatter at hjertet får en alvorlig rytmefejl. En pacemaker er med til at holde pulsen på et vist min niveau hvis ikke hjertet klarer det selv. Man kan selvfølgelig også have en devise der kan begge dele - det *tror* jeg dog ikke han har fået (for det *tror* jeg ikke han har brug for)
FCK siden 1995 - Delaney siden 2013 - N'Doye siden 2018
Må have været noget af en psykisk hård omgang det hele fyy for den. Han virker til at have et godt hoved, altid gået lidt galt hver gang de store danskere er kommet hjem, måske Ajax er bedre hvis tikkeren virker.
Jeg håber bare at Christian er glad og tryg. Han var afgørende for landsholdet i en lang periode og var en en-mands-hær. Men hvor ville det have været vildt at have ham med sammen med det landshold, vi har, og Hjulmands genialitet.
@BlueAndWhite

Han skriver da heller ikke, at Eriksen skylder OB noget.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
annonce