Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Eriksen ophæver - koster intet for Inter

Skrevet af bold
fre 17. dec 2021

Ifølge B.T. koster det ikke Inter en eneste krone, at aftalen med Christian Eriksen ophæves. Det sker af 'helbredsmæssige årsager', og derfor bliver det angiveligt i stedet en forsikringssag.Læs hele nyheden her
Skrevet af Racerbent
Kom så CV.....:)
Skrevet af brefsgaard
Føler egentlig at han godt ville kunne tage tilbage til DK og så stadig gøre sig gældende for landsholdet som andre tidligere har gjort. Men tænker at økonomisk giver det mere mening for ham at tage en 2årig et andet sted
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af SteenKT
Det er godt for Eriksen at den juridiske del nu er afsluttet (eller tæt på), så han kan planlægge.
Der er mange der har kommenteret på hvad han så skal... men efter en hændelse som den han har været igennem, er alle gisninger vel fjollede.
Det efterlader naturligvis noget håb for nogen, og det har vist aldrig været en hemmelighed at OB og fans altid har drømt om, at han skulle svinde forbi Ådalen.
Det vigtigste er vel, at han aldrig svinger forbi nogle af de andre... Men det ville han formentlig heller aldrig gøre, så kan han jo lige så godt "tage hjem" til Ajax
Skrevet af mjm
Håber for Christian at han tager hjem til ob starter stille op og spile nogen kampe
Skrevet af TR1986
brefsgaard@

Jeg tror ærlig talt ikke at landsholdet er aktuelt for Christian Eriksen. Først og fremmest tror jeg blot han vil spille fodbold. Landsholdet klarer sig jo også glimrende uden Eriksen og har fundet en ny måde at spille på der ikke involverer ham, så ville virke underligt pludseligt at trække ham ind på landsholdet. Jeg tror i givet fald først det bliver efter den kommende VM Slutrunde. Med hensyn til klubvalg, så vil det være en smuk historie hvis han skifter til OB. Han har vel tjent penge til resten af sit liv, så det er nok ikke det han prioriterer højt. En halvandet årig kontrakt med OB, så er de nok glade i Odense.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af BlueAndWhite
Steen du er helt fra den, "det vigtigste er han aldrig svinger forbi nogle af de andre".
I hvilken verden skylder Christian Eriksen sin arbejdsgiver fra 12 år siden noget som helst?
Skrevet af Tias
En ICD er ikke en pacemaker, det er en automatisk hjertestarter det reagerer med at give stød hvis den opfatter at hjertet får en alvorlig rytmefejl. En pacemaker er med til at holde pulsen på et vist min niveau hvis ikke hjertet klarer det selv. Man kan selvfølgelig også have en devise der kan begge dele - det *tror* jeg dog ikke han har fået (for det *tror* jeg ikke han har brug for)
FCK siden 1995 - Delaney siden 2013 - N'Doye siden 2018
Skrevet af laligafan
Må have været noget af en psykisk hård omgang det hele fyy for den. Han virker til at have et godt hoved, altid gået lidt galt hver gang de store danskere er kommet hjem, måske Ajax er bedre hvis tikkeren virker.
Skrevet af Slettet(561605223107)
Jeg håber bare at Christian er glad og tryg. Han var afgørende for landsholdet i en lang periode og var en en-mands-hær. Men hvor ville det have været vildt at have ham med sammen med det landshold, vi har, og Hjulmands genialitet.
Skrevet af RaSMuS.
@BlueAndWhite

Han skriver da heller ikke, at Eriksen skylder OB noget.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Arsenalfan36
Jeg tror nu nok at Christians fremtid er lys, hvis ikke indenfor fodbold, så indenfor andre områder.
Skrevet af CLkommerhjem
Jeg tror han stopper karrieren.
Skrevet af Slettet(270000221401)
Steen du er helt fra den, "det vigtigste er han aldrig svinger forbi nogle af de andre".
I hvilken verden skylder Christian Eriksen sin arbejdsgiver fra 12 år siden noget som helst?


Mon ikke hans kommentar er set udfra en OB-fan eller OB´s perspektiv... det tror jeg.

For det må da gøre lidt ondt at se, hvis han vælger en anden dansk klub.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af comeonyou_irons
Det var jo som ventet fra Inter. Hvad folk efter min mening generelt overser omkring Eriksen er, at interessen for at få fat i ham må være yderst begrænset. OB/Superligaen, ja, men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan? Med al respekt for Eriksens meritter og sagt med stor sympati for hans sygdom, er der tale om en snart 30-årig spiller, der i forvejen havde svært ved at bide sig helt fast i Inter. Læg dertil hans beklagelige hjertesygdom, manglende kampform efter mere end 6 måneder ude - og man får, far et økonomisk synspunkt - en meget lidt attraktiv spiller for en topklub. Der er ingen kø for at ansætte ham - desværre.
Skrevet af Footboy
Jeg håber bare at Christian er glad og tryg. Han var afgørende for landsholdet i en lang periode og var en en-mands-hær. Men hvor ville det have været vildt at have ham med sammen med det landshold, vi har, og Hjulmands genialitet.


Som jeg husker det, har Hjulmand jo også udtalt at der var arbejdet på, og set frem til at Eriksen og Damsgaard skulle/kunne spille ved siden af hinanden. Det ville have været rimeligt giftigt tror jeg, og håber vi får det at se på et tidspunkt
Skrevet af TitanUp
en skør ide.......
skyd Evander af her til vinter og giv Eriksen en 2,5 halv års kontrakt i FCM....
det kunne jeg personligt godt tænke mig.
Skrevet af Kosmisk Kaos
Det kunne du vel, men det kommer ikke til at ske.

Kun fck og ob af danske klubber er interessante for Eriksen.

Jeg håber, at han finder en udenlandsk klub på et fornuftigt niveau og finder sig til rette igen. På en kort kontrakt. Så kan han altid tage et skridt op, hvis han stadig har hvad der skal til.
Pedro Erobreren
Skrevet af frej.soya@gmail.com
Oplagt Barca mulighed? Begge parter har brug for en chance :)
Skrevet af Alerts
Kun fck og ob af danske klubber er interessante for Eriksen.


Tror godt du kan strege FCK i ligningen. Her betyder badelandspengene ikke en dyt.
Han har absolut ingen relation til klubben fra hovedstaden, så hvorfor i alverden skulle han tage til FCK.

Hvis det bliver en dansk klub, bliver det OB.
AGF siden 1880
Skrevet af RLL
men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan?


Der tror jeg bestemt du tager fejl. Ajax kan hente en gratis spiller der kender klubben indgående, taler hollandsk og besidder den mentalitet man gerne vil skole unge spillere med i Ajax. Jeg tror også man skal passe på med at afskrive CE efter en pause på 6, 9, 12 måneder alt efter, hvor lang pausen bliver. Der er spillere der før er vendt stærkt tilbage efter skadespauser af den længde, og så tror jeg helt afgjort, at han kan gøre sig gældende i den hollandske liga, krydret med 6-10 CL-kampe pr. sæson.
annonce
0