Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror nu nok at Christians fremtid er lys, hvis ikke indenfor fodbold, så indenfor andre områder.
Jeg tror han stopper karrieren.
Vejle BK siden 1984
Steen du er helt fra den, "det vigtigste er han aldrig svinger forbi nogle af de andre".
I hvilken verden skylder Christian Eriksen sin arbejdsgiver fra 12 år siden noget som helst?


Mon ikke hans kommentar er set udfra en OB-fan eller OB´s perspektiv... det tror jeg.

For det må da gøre lidt ondt at se, hvis han vælger en anden dansk klub.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Det var jo som ventet fra Inter. Hvad folk efter min mening generelt overser omkring Eriksen er, at interessen for at få fat i ham må være yderst begrænset. OB/Superligaen, ja, men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan? Med al respekt for Eriksens meritter og sagt med stor sympati for hans sygdom, er der tale om en snart 30-årig spiller, der i forvejen havde svært ved at bide sig helt fast i Inter. Læg dertil hans beklagelige hjertesygdom, manglende kampform efter mere end 6 måneder ude - og man får, far et økonomisk synspunkt - en meget lidt attraktiv spiller for en topklub. Der er ingen kø for at ansætte ham - desværre.
Jeg håber bare at Christian er glad og tryg. Han var afgørende for landsholdet i en lang periode og var en en-mands-hær. Men hvor ville det have været vildt at have ham med sammen med det landshold, vi har, og Hjulmands genialitet.


Som jeg husker det, har Hjulmand jo også udtalt at der var arbejdet på, og set frem til at Eriksen og Damsgaard skulle/kunne spille ved siden af hinanden. Det ville have været rimeligt giftigt tror jeg, og håber vi får det at se på et tidspunkt
en skør ide.......
skyd Evander af her til vinter og giv Eriksen en 2,5 halv års kontrakt i FCM....
det kunne jeg personligt godt tænke mig.
Det kunne du vel, men det kommer ikke til at ske.

Kun fck og ob af danske klubber er interessante for Eriksen.

Jeg håber, at han finder en udenlandsk klub på et fornuftigt niveau og finder sig til rette igen. På en kort kontrakt. Så kan han altid tage et skridt op, hvis han stadig har hvad der skal til.
Pedro Erobreren
Oplagt Barca mulighed? Begge parter har brug for en chance :)
Kun fck og ob af danske klubber er interessante for Eriksen.


Tror godt du kan strege FCK i ligningen. Her betyder badelandspengene ikke en dyt.
Han har absolut ingen relation til klubben fra hovedstaden, så hvorfor i alverden skulle han tage til FCK.

Hvis det bliver en dansk klub, bliver det OB.
AGF siden 1880
men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan?


Der tror jeg bestemt du tager fejl. Ajax kan hente en gratis spiller der kender klubben indgående, taler hollandsk og besidder den mentalitet man gerne vil skole unge spillere med i Ajax. Jeg tror også man skal passe på med at afskrive CE efter en pause på 6, 9, 12 måneder alt efter, hvor lang pausen bliver. Der er spillere der før er vendt stærkt tilbage efter skadespauser af den længde, og så tror jeg helt afgjort, at han kan gøre sig gældende i den hollandske liga, krydret med 6-10 CL-kampe pr. sæson.
annonce