Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Det var jo som ventet fra Inter. Hvad folk efter min mening generelt overser omkring Eriksen er, at interessen for at få fat i ham må være yderst begrænset. OB/Superligaen, ja, men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan? Med al respekt for Eriksens meritter og sagt med stor sympati for hans sygdom, er der tale om en snart 30-årig spiller, der i forvejen havde svært ved at bide sig helt fast i Inter. Læg dertil hans beklagelige hjertesygdom, manglende kampform efter mere end 6 måneder ude - og man får, far et økonomisk synspunkt - en meget lidt attraktiv spiller for en topklub. Der er ingen kø for at ansætte ham - desværre.


Ja, Ajax´ trup er pt. meget stærk, men det bliver den da ikke ved med at være. Når de store klubber åbner tegnedrengen sælger Ajax jo de bedste. Det gør de hvert/hvert andet år.

Skulle de tilknytte Eriksen vil der formentlig gå 2-4 måneder inden han for alvor er klar til at bidrage, og til den tid kan hans erfaring og ro jo give særdeles fin mening at bringe i spil som komplimentering af en række møgtrætte spillere der både har spillet liga, pokal, Champions League og landsholdsfodbold.

Dertil er han klubmand og (tænker jeg) en fantastisk repræsentant også for de unge. Han er jo hvad briterne ville betegne som "Model professional".

Når Ajax sælger Gravenberch eller Alvarez, hvem skal så tage pladsen og dirigentstokken? Hvad når/hvis Klaasen alligevel ikke var helt færdig med de store adresser?

Vil man lade Berguis starte foran Eriksen hvis de begge er på top niveau?

Jeg er meget uenig i forholdet - jeg tror lige netop det er topklubberne der er villige til at satse for at få ham. Hans løn er næppe så tårnhøj længere som den var efter Tottenhamskiftet, han har fortsat potentiale til 5-6-7 gode år og han kan nok også acceptere en kort kontrakt - måske endda med forbehold for tilbagefald, eller med fortrinsret for klubben til at forlænge uden konkurrence med 1-2 år.

Der findes SÅ mange forskellige konstellationer der kan være interessante for især de store klubber der kun skal satse løn - og det gør de jo rask væk alligevel med deres monstrøse trupstørrelser. Det at de kan spare en markedsværdi på 200mio kroner i transfer er da GULD værd.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Der er godt nok mange kloge hoveder der ved præcis hvad der vel være det bedste for Eriksen, tydeligvis uden at fatte hvad manden , og hans familie har været igennem...

Mit gæt er manden gør som Aguero, tænker på familien og stopper karrieren..


Så vi skal stoppe med at gætte, så du kan gøre det for os?

Jeg forstår godt hvad du vil sige, men der er vel ikke mange der taler på vegne af hvad der ville være bedst for ham. De fleste gætter på hvad han gør, eller hvad han kan føle er bedst. Og det er vel præcis det samme som du gør.

Forskellen på Aguero og Eriksen er vel også til at få øje på. Den ene er 33 år og har lige været med til at vinde Copa America med sit hjemland. Den anden er 29 år og fik ikke lov til at være med til at føre sit hjemland til EM semi-finalen.

Den ene er rimelig afklaret resultatmæssigt og alligevel i karrierens efterår, den anden mangler åbenlyst nogle store resultater og er jo langt fra færdig (under normale omstændigheder).

Det er muligt at de kommer frem til den samme konklusion, men jeg forestiller mig at vejen dertil er noget mere kompliceret for Eriksen.
Silkeborg IF
Skrevet af Den Trætte
At sige at Ajax ikke kan bruge en af de bedste midtbanespillere i verden er noget søgt, selvfølgelig kan de da bruge Eriksen

De har altså i forvejen Daley Blind som spiller på samme vilkår, forstår ikke hvorfor han ikke skulle kunne spille på præcist samme niveau som han gjorde før han faldt om?

Jeg vil æde min hat på hans uheld skyldes det samme som så mange andre der falder om på banen, nemlig smertestillende præparat (gigtmedicin). Forstå bare ikke der ikke er større fokus på spillernes brug/Klubbernes pres i brugen af de stærke smertestillende piller som får mange af dem til at falde om, nogle af med døden til følge.
annonce
0