Snak

Mere indhold efter annoncen
@maxtroll: ynkeligt forsøg. Han har i så fald "spildt" tiden i hovedstaden med at vinde mesterskaber og spille CL, EL og ECL.
Fra en artikel ved hans kontraktforlængelse: "Rasmus Falk medgiver, at han kunne have jagtet en klub i udlandet, men han føler sig så elsket og ønsket i FC København, at han meget gerne ville forlænge"
Måske er det mere sandsynligt at DU spilder tiden ved at være så bitter? ;)
Det er ret tydeligt at enten ikke læser alt hvad man skriver, eller bare plukker ud fra kontekst hvad du kan bruge for at lyde overlegen, eller bare gerne vil trolle dem der faktisk laver indlæg med en smule omtanke bag :)
Så er ret sikker på du misforstår pointen med vilje :)
God dag til dig også.
Det vil være skønne spildte kræfter. Det hedder OB eller udlandet...
SagligDK@

Har du ikke lige gjort præcist det samme? :-) 


Haha, my thought exactly :-D
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
@Crusader

Det bliver et, nej det gjorde jeg ikke :)

For jeg foregiver ikke at vide hvad der er bedst for ham, som var det min pointe var i mit opslag.
Som jeg også prøvede at forklare...

Jeg skrev også at jeg ikke ved hvad der er bedst for ham, at kun han og hans familie ved det.

Mange opslag her skriver folk ikke hvad de tror eller ønsker, de ved tilsyneladende hvad der vil være bedst for ham nu, det var det der var min pointe :)
Hvorfor skulle CE vælge Superligaen?? En liga der spiller mest på fysikken og meget lidt på teknikken. Tænker Eriksen, hvis han vælger at fortsætte, tager til en liga, hvor der ikke knokles lige så meget som i DK…
I’ll Never Walk Alone
@SagligDK

Jeg synes nu også der var en del der klogede sig.

De fleste skrev dog hvad de "tror". Du skrev hvad der var dit "gæt". Same same i denne kontekst :-)

Hvis jeg så skal give mit besyv med, så er jeg ret overbevist om at han forsætter.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Spillende assistent træner i OB
Men nu er det jo et Forum for folk med holdninger til fodbold. At gætte på hvad man tror er det bedste for CE er vel det debatten handler om? Hvis vi kun måtte lave indlæg om bekræftede emner, ville det godt nok være nogle korte tråde..
@comeonyou_irons

Det var jo som ventet fra Inter. Hvad folk efter min mening generelt overser omkring Eriksen er, at interessen for at få fat i ham må være yderst begrænset. OB/Superligaen, ja, men klubber som Ajax er næppe interesserede. Hvad skulle de dog med Eriksen - trupppen er meget stærk i forvejen og spiller med på højeste plan? Med al respekt for Eriksens meritter og sagt med stor sympati for hans sygdom, er der tale om en snart 30-årig spiller, der i forvejen havde svært ved at bide sig helt fast i Inter. Læg dertil hans beklagelige hjertesygdom, manglende kampform efter mere end 6 måneder ude - og man får, far et økonomisk synspunkt - en meget lidt attraktiv spiller for en topklub. Der er ingen kø for at ansætte ham - desværre.


Men det er jo decideret forkert. Det sidste halve år blev han en profil for dem og spillede hver gang. At han er næsten 30 er vist ikke det store problem, da han ikke har den store skadeshistorik. (udover hjerteproblemerne nu selvfølgelig) Manglende kampform har selvfølgelig betydning, men han har jo ikke været ude med en alvorlig, karrieretruende knæskade. Hvis han vælger at spille igen bør han være i samme fodboldfysiske tilstand som førhen.

Jeg synes din ´analyse´ bærer præg af at du har glemt præcis hvor stor en profil Eriksen var før hjerteproblemerne. Og med alt respekt, taler Ajax op til at være en bedre klub end de er. En profil for en topklub i Premier League og sidenhen i Serie A (efter nogle seriøse opstarts problemer) er en fuldstændig utilgængelig spiller for en klub som Ajax under normale omstændigheder. Dertil kommer hans tilhørelsesforhold til klubben, hvor han vil kunne ´vende hjem´ og være en central akse med sin erfaring, for en klub der som strategi ellers har meget unge spillere der skal bygges op og sælges.

Jeg siger ikke at han ender i Ajax, eller at han nødvendigvis passer ind i deres planer lige nu, men at han ikke skulle være god nok forekommer mig lidt vanvittigt.
annonce