Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Faghir-salg er 99 procent sikkert

søn 29. aug 2021

Wahid Faghir er tæt på et skifte til Bundesligaklubben Stuttgart, hvis man skal tro Ekstra Bladet, der kalder det 99 procent, at Vejle-angriberen spillede sin sidste kamp for klubben søndag. Læs hele nyheden her
Sindssygt salg af Vejle for en spiller, der ikke har vist ret meget
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
8 mål i 32 kampe af en spiller, der lige er fyldt 18, er sgu meget pænt. Men det er også potentialet og den samlede pakke, han har, som man betaler for, og han kan sgu blive rigtig god.
Brøndby IF
Synes han var fuldstændig usynlig idag, men de spillede jo også mod det pt klart stærkeste hold i superligaen, så det er måske forståeligt. Han er også meget ung, så man må håbe for ham og dansk fodbold at han formår at bygge på og blive mere stabil i sine præstationer for han har da potentialet.
You come at the king, you best not miss.
Salg er 99 procent sikkert = Nedrykning er 99 procent sikkert.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Han har et stort talent men BL virker som et alt for stort skridt ift hvad han har vist. Frygter på hans vegne at han ender med at sidde i udviklingsstolen de næste par år og aldrig rigtig få chancen.

Umiddelbart burde han hellere være taget til en af topklubberne i Danmark eller en god klub i Holland eller Belgien for så at tage det store skridt senere.

Men går det igennem får han forhåbentlig hurtigt bevist sit potentiale så han kan få noget spilletid og blive en succes.
Han er 18 år og har et kæmpe potentiale.
Stuttgart skulle se ham som en forstærkning her og nu ifølge medier. Tror det var bragt her på bold.dk i sidste uge. 40 mio kroner plus procenter ved videresalg
Hold kæft, hvor kunne det være fedt for et fremtidigt dansk landshold, hvis den unge herre fortsatte den sublime udvikling han er inde i. Knægten er 18 år og har et kæmpe potentiale, særligt set med danske øjne, hvor en stor stærk angriber, med mål i støvlerne, vel ikke er set siden Lorden.
Tror sku Stuttgart er et meget godt valg.
Spændende at følge, bliver det i hvert fald!
Så holder de forhåbentligt på Nartey, som han kender fra U21. Han har i hvert fald erfaring med at komme tidligt afsted og kan hjælpe ham med finde sig til rette. Jeg må dog indrømme at jeg ikke rigtig har set dem spille.
Selvfølgelig har han ikke vist meget denne sæson, han spiller jo for Vejle, holdet som næsten ingen chancer skaber, hvordan skal han have mulighed for at vise noget? Men han scorede da i sidste uge, så lidt har han da vist. Spild af talent at bruge mere tid i Vejle, han skal spille for et hold som kan fodre ham med bolde han kan sparke ind, han har et kæmpe talent. Havde han spillet for en af de større klubber i DK havde han sikkert allerede lavet 5 kasser i denne sæson.
annonce