Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes også, at man generelt bør lade vær med at købe spillere på baggrund af en god slutrunde. For det første, er det få kampe, og for det andet, er prisen typisk markant højere, end den behøver være
PC din kæmpe torsk, lader Ryan gå for ham her...
"PC din kæmpe torsk, lader Ryan gå for ham her..."

Det er vist forbudt at stavnsbinde folk? Hvorfor skulle PC ønske at beholde en tydeligt utilfreds MR? Det er jo tydeligt, at KG og MR i én og samme klub ville resultere i elendigt "indeklima".

Jeg mener, det er vanvittigt, hvis en hollandsk VM keeper ønsker at skifte til FCK, hvor han klart bliver 2. valg, såfremt FCK ikke sælger KG.
Hvad med en kompetent angriber…🤷‍♂️
Jeg mener, det er vanvittigt, hvis en hollandsk VM keeper ønsker at skifte til FCK, hvor han klart bliver 2. valg,


Er du bagstiv ?
Grabara vil aldrig acceptere den handel, så ryger han på bænken
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
De må ha forhørt sig om han er interesseret først.
.
Åh, de må bare ikke fortælle ham om den skøre polak der er i FCK, så bliver han aldrig overtalt.

Noppert er en spændende mulighed. Selvom yndlings scenariet nok havde været Grabara raus, og så Ryan og Noppert som 1./2. målmænd, lidt på skift.
Mr.Slotved

Nej Grabara går kun i medierne for at svine hans medspiller til. Og inden du kommer med at der gjorde han jo kun fordi Ryan havde udtalt at det kun var af politiske grunde, han var røget af holdet. Så stop dig selv Polakken var ude og svine Ryan til lang tid før det.

Ud over det så er der sgu da ingen top målmand som der vil til FCK så længe Grabara stadig er i klubben, han vist jo for hele verden hvad for en mand han er under WM
Gismo

Vil du ikke sende de artikler og interviews hvor Grabara sviner Ryan?

Det er altid forunderligt at læse kommentarer som involverer Grabara og Ryan. Ryan har aldrig gjort noget forkert, mens alt med Grabara bliver overdrevet.
annonce