Snak

Mere indhold efter annoncen
Fuldstændig urimelig fyring. Der mangler en spidsangriber, og når så det eneste valg (Brumado) er klar, så ser han rødt. Hallo hvordan f...... skal Capellas dæmme op for det? Eneste dumme ting er at man udlejede Lind.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jess Thorup er ny mand på heden
Ny trend i dansk fodbold! Når sportschefen ikke udfører sit job godt nok, så må træneren af med hovedet. "Ikke et godt match", siger Steinlein... Hmm, hvis det virkelig er tilfældet, så har ledelsen da for alvor spillet fallit. Var jeg storaktionær i butikken, så røg Steinlein og Graversen ud på røv og albuer.
Daniel Agger eller Niels Frederiksen.
De har ca lige mange trænere og fans denne sæson.
Odense... byen der nægter at have elitesport. If you pay peanuts , you get monkeys.
Oplagt,fordi han er fri... Men.. Ikke på baggrund af profil vs FCM. David er blot en anden udgave af samme indstilling, som Bo. Madskabspleje i et performancemiljø er i top, men mesterskabsspil i superligaen og deltagelse i europa er 2 forskellige størrelser. Det sidste kræver lidt mere end "store nosser" og "masser af kærlighed" -Og her tro jeg at Capellas ville have haft større mulighed på europa. Men, men, men... Total ansvarsfraskrivelse hos ledelsen(Steinlein) Han(Capellas) har jo ikke fået noget at arbejde med på den korte bane. Det kan da godt være at de indkøb der er gjort, skal tilføre holdet noget mere, men det sker jo ikke over en opstart med 8 dage i solen. Spillestil, relationer osv.. -med 5 kampe at vende skuden på er det jo utopi. Længere er den ikke..
annonce