Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af svenneolotta
Hvorfor vælter denne tråd med mennesker, som mener Jonas Wind og Rasmus Højlund spiller samme plads?

Han er altså et kæmpe talent og det her er et lortesalg. Det er altså okay, at man ikke lige "brænder ligaen over" i den alder. Det gjorde Daramy så sandelig heller ikke i en meget lang periode.
Sælger gerne mesterskabet for at slippe af med Thorup den sinke !
Skrevet af Beenhakker
En god deal for Fck, da prisen er høj for en spiller der endnu ikke har brændt suppen af.


Højlund har gjort det godt som 1. års senior og har bl.a. vist sig godt frem i Conference League mod lidt svagere modstandere. Det er de færreste der kommer direkte fra U19 og så "brænder superligaen af". Jeg synes det er lidt ærgerligt han smutter nu.
Skrevet af Che 1
Giver mening Orri Oskarsson er klart bedre, Syntes ikke Højlund har udviklet sig på samme måde som mange af de andre unge knægte
Skrevet af Laban67
Ærgeligt da han så ud til at være fremtidens mand…. Men hvis man nu forstiller sig at Wind, Babacar, Wilzek og Orri er de 4 angribere i truppen, men mulighed for også at spille med Bøving, Singh som alternativer, så er det vel fint.
Skrevet af Freja1967
Spørgsmål :
3 jyske klubber har debatteret/kæmpet om trænerskifte, og nu er den landet på ???? indtil videre, og beløb på 3-5 mio har været nævnt, hvis et skifte før tid.
En 18-årig er uden særlig mange betænkeligheder tilsyneladende helt OK til en pris på ca 4-dobbelt.

Har trænerne dårlige agenter ???
Skrevet af Slettet(031913221905)
@Freja1967

Trænere er dels ikke ligeså meget værd for en klub i ren markedsværdi, dels handles de ikke på samme måde som spillere. Ofte fyres trænere fremfor en reel transfer mellem klubber. En spiller (især hvis det er et talent) køber en klub jo ofte med det håb at spilleren både kan skabe værdi på banen, men også kan forøge sin markedsværdi som klubben evt. kan sælge.

Den største trænertransfer nogensinde er Nagelsmann for 25 mio. euro til Bayern. På femtepladsen er Mourinho for 8 mio. euro. Så det er jo langt mindre end spillere.

Skrevet af Slettet(351118220707)
Det er da er vildt godt salg - Tillykke til Højlund med et godt skifte og til FCK med en god handle.
Østrig er helt sikkert et godt sted at udvikle sig til next step
Skrevet af knud12
De spiller da samme plads - 9,er i vores system. Men altså Højlund er jo en Skoda sammenlignet med Wind. Teknisk og visionært så langt efter og nu ligner det at han bliver overhalet af Orri. Jeg synes det er rigtig godt for ham selv at han søger andre udfordringer. Ingen skam i det - det er jo ikke alle de unge der kan spille i FCK.
Skrevet af Sirlimpsalot
Bold burde tage sig lidt sammen med de klip der kører i toppen af artiklerne.
Giv mig én god grund til at jeg skulle gide at se bif vinde over FC København (i en FCK-artikel).
Jeeeez
Danmark: F.C.København Udland: F.C.København
Skrevet af Tropico
Bøvings favoritposition har altid været angriber


Bøving er alt for spinkel til at være spidsangriber for FCK. Måske hvis han tager 10 kg muskler på det næste år, kan vi snakke om det, men på nuværende tidspunkt har han jo svært ved at matche backernes fysik.
annonce
0