Snak

Mere indhold efter annoncen
Det virker som om 90 % af dem der ønsker FCK skal sælge netop ikke er fans af FCK ...

Han har kontrakt til 2026... FCK kan roligt vente mindst 2 år før de sælger. Han bliver så meget mere værd.
SotD

Haraldsson er, som andre nævner, førstereserve i angrebet, og vi om nogen må vide, at det kan godt være, at vi sælger en for 100 mio og kan hente et andet stort talent for 1/3 del, men reelt ved man kun, hvad man har - ikke hvad man får. Når man så samtidigt har en stærkt formodning om, at Haraldsson stiger i værdi og ikke falder, så er det bare en case, hvor det ikke rigtigt giver mening at sælge. Vil koncernen Red Bull rigtigt gerne have Haraldsson, så kan storebror, Leipzig, kigge forbi om to år og betale det dobbelte.
Mit spørgsmål gik på, om man solgte mesterskabschancen ved at lade Haraldsson gå? Det er muligt, men det håber jeg da næsten ikke er tilfældet. Særligt ikke hvis man står med 100mio kr. i hånden hvor man måske kunne investere halvdelen eller 1/3 i en her og nu impact spiller på niveau med Lerager/Claesson.

Nej, det vil jeg også mene, du har ret i. Jeg tror så heller ikke, at mesterskabet overhovedet er overvejelsen, når man skal beslutte, om der skal sælges eller ej. For nej, han er slet ikke så dygtig, at han kan forventes at være et vigtigt lod på vægtskålen i den henseende.

Jeg ser ikke et lys i ham, men det gjorde jeg heller ikke i Højlund. Det kan være, der er noget talent, men det må være selve overvejelsen angående salget: er talentet 100, eller er det mere værd. Jeg ser ikke, det er mere værd. Overhovedet ikke.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
I spillet uden bold er min påstand, at han er en af de absolut bedste i FCK’s nuværende trup, fordi han er så god i presspillet, at det gør arbejdsbetingelserne markant bedre for alle holdkammeraterne. Han er mega vigtig for Neestrups måde at spille på, men han kan sagtens smide et niveau eller to på med bolden.

På mange måder minder casen om Haraldsson meget om Højlund. Højlund arbejdede også stenhårdt, men han blev kritiseret for spillet med bolden og afslutningerne.

Kan nogen udvikle det, bliver Haraldsson ufatteligt god - præcis som Højlund.
Alder har også en værdi, så netop derfor tvivler jeg på Haraldsson ender med at blive meget mere værd.

Ikke det dobbelte i hvert fald som det lader til nogen har forhåbninger om. Nogen gange giver det mening at sælge et potentiale for mindre end hvad han potentielt kan gå hen og blive værd. Der er jo ingen garantier for at potentialet, i dette tilfælde Haraldsson, kommer til at opfylde potentialet eller om han måske brækker benet eller noget.

Hvis Nestrup ser Haraldsson som nøglespiller i FCK næste sæson og vil bygge et nyt storhold op omkring ham, så skal FCK naturligvis ikke sælge, men som jeg indledte med at sige. Alder har også en værdi. Hvis du for alvor vil slå igennem nytter det i langt de fleste tilfælde ikke noget at udvikle sit talent gennem superligaen.
Lad os håbe der går ren Cornelius i vores ungdomsafdeling. Masser af kæmpesalg og masser af gode spillere der fra tid til anden skal hjem og samle sig selv lidt op inden vi sælger dem igen.

Haraldsson er skide god og spiller nogle pladser hvor vi har lidt mindre at skyde med som alternativer end eksempelvis med Kristiansen. Det jo desværre ikke fordi dem der står bag Cornelius har taget os med storm, ligesom Cleasson ikke har ret mange andre end Haraldsson der kan overtage.
Pengene kan naturligvis blive for gode, men der er også masser af god grund til at gå ind i foråret med ham, for skal vi hente FCN er der behov for et toptunet hold hvor der ikke skal spilles meget nyt ind.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
En lille bleg fis inde på banen☺️ men en fantastisk fodboldspiller allerede! Vi elsker dig Hakon!!
Klogt at afvise. Han kan sagtens score kasser. Lad os sige, at han scorer seks-syv maal i foraaret, og ca samme antalt assists, saa er han naesten 200m vaerd. Plus han har lang kontrakt endnu. Saa jeg mener slet ikke, at de boer saelge.
Jeg havde cashet ind, med en videresalgs klausul når man kender salzburgs salgssummer.. Hvad ville han koster hvis han bankede 25 mål ind en sæson, omkring det samme lidt mere? 100mio er stadig et kæmpe salg i dansk fodbold. De har andre unge og dyre corner på toppen. Det burde ikke ændre FCK i en halvsæson uden Europa. Udover en stor check hvis man solgte.

Holmstrøm og Don Ø, the kings.
annonce