Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: FCM er enig med Albert Capellas

Skrevet af bold
tir 23. aug 11:06

FC Midtjylland er ifølge B.T. nået til enighed med Albert Capellas, som bliver klubbens nye træner på en treårig aftale.Læs hele nyheden her
Skrevet af TAG
Er klar til at give han en 10 kampes chance ;)
Vi ville ikke kunne ændre hinandens holdninger alligevel.
Skrevet af brefsgaard
Spændende. Jeg tror han bliver en mega kompetent manager. Hvis han kan han videreformidle ideerne til spillerne bliver det sjovt at følge.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Jillionaire
Stærk signing af FCM, det kan jeg godt blive misundelig over som FCK fan :)

Held og lykke med jeres nye træner og point jagt - det skal nok bekomme jer godt :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Toon Toon!
Det er sgu et friskt valg, positivt ment. Det kan blive rigtig godt eller rigtig skidt, men jeg tror egentligt på ham. Spændende om hans spanske connections vil komme FCM til gode.

Det vigtigste for FCM bliver dog næsten at de får styr på deres transferstrategi og igen begynder at købe klogt ind.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af MR. Buur
Capellas kender Dansk fodbold og FCM har holdet til at kunne true FCK i kampen om superligaen, hvad kan gå galt... udover at FCMs sportslige ledelse har taget grueligt fejl på såvel spiller som træner siden de seneste år og det ville klæde dem at vende tilbage til det koncept der tideligere har givet dem succes.

Capellas har kompetencerne il at være en top træner i superligaen, men der er tydeligvis nole spillere i klubben som skal have markeret at de ikke er over klubben og at de skal følge trænerens anvisninger.

Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af Peter Nielsen
Bør som minimum få chancen indtil næste sommer, medmindre han gør det helt elendigt. Denne sommer han han ingen tid til at evaluere truppen og forstærke de steder han mener skal forstærkes og ingen pre season. Vinterpausen giver lidt tid til at arbejde med truppen og eventuelt hente de par spillere Capellas mangler.
Skrevet af fodboldfan85
Det kan jeg simpelthen ikke se er noget godt match. Hans spil og filosofi er da så langt fra FCM som muligt. Plus deres gøren og laden kommunikativt er så bombastisk og ustruktereret. Plus at han intet har vist med hovedansvaret for en ´storklub´. Jeg kan ikke se det.

De skulle hellere gå efter én fra den nye tyske trænerstil.
Skrevet af XSDU
Han ER allerede voldsomt kompetent.
Det store spørgsmål er faktisk, hvordan visse primadonnaer reagerer på hans ankomst. Capellas virker nemlig til at kunne håndtere den slags attituder.
Det skal nok blive rigtig spændende at følge.
Skrevet af BeerBellyBoy
Jeg syntes Capellas er et spændende navn, der tidligere har stået for en underholdende tilgang til fodbold. Det har hans tid i Barcelonas akademi nok ikke ændret på.

Det er dog noget af et stilskifte for FCM, så det er vigtigt at de giver Capellas tid. Både til at implementere sine ideer, men også ift. sætte sin egen trup. Kontinuitet vinder mesterskaber.
Skrevet af davidbowie
Dygtig træner. Men nok ingen mirakel mager. Måske man også skulle kigge på truppen..
Skrevet af ForzaHorsens03
Puha, FCM kommer aldrig til at vinde guldet med den mand. Husker at u21 landsholdet spillede virkelig kedeligt under ham og det var en masse 1 måls sejre
Skrevet af grumblesnake
Spændende valg. Han burde i hvert fald kunne tilføre noget struktur til gennembrudsspillet og så kender han jo allerede Dreyer og Isaksen.
Skrevet af Cta
Hvad er hans spillestil
Skrevet af Jillionaire
@Davidbowie,

På truppen, hvad mangler truppen :) i har en yderst kompetent trup - det eneste i mangler er 2 dygtige backs og en bedre målmand :)

At FCM så kan miste, Evander, Onyedika og Sisto er en anden sag. Sker det, ja så skal der selvfølgelig handles.

Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Saemala
Puha, FCM kommer aldrig til at vinde guldet med den mand. Husker at u21 landsholdet spillede virkelig kedeligt under ham og det var en masse 1 måls sejre


Det lyder da netop som et mesterhold?
Hader Viborg, Tottenham og Skvatchenko.
Skrevet af starks
Jeg synes det er et spændende valg. Offensiv og boldbesiddende fodbold. 433. Som FCM burde spille når man har så mange penge, istedet for kontrabold.
KSDH
Skrevet af FCM23011
Han passer da perfekt.

1. Han er vant til at arbejde med store personligheder, hvilket var et kæmpe problem for BH.

2. Han er vant til at samarbejde med store træneteamet.

3. Han har masse af international erfaring.

4. Han kender dansk fodbold.

5. Han er dygtig til at arbejde med unge talenter.

6. Han er taktisk klog og god til at få den defensive del struktureret, hvilket vi så under U 21. De tabte vel ikke en eneste kamp i ordinært spilletid under ham.

7. Han har masse af internationale kontakter.

Jeg har svært ved at se et bedre match.
FCM
Skrevet af jesaustralia
Det utrolig godt for dansk fodbold at faa en type ind af tiki taka skolen - kan kun fremme fodbolden her hjemme og samtiddig syntes jeg det er en aere at man lokke en som ham til en dansk klub - hvem ved maaske Danmarks naeste landstraener efter Hjulmand er stoppet efter VM sejren i Qatar :D
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af Vladivostok
det dur slet ikke med ham, puha et skidt valg.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg har svært ved at se en 54 årige træner der aldrig har været seniortræner flytte FCM derhen hvor de gerne vil. At han har været assistent træner og akademichef betyder intet når man skal træne seniorfodbold. Held og lykke med det
annonce
0