Snak

Mere indhold efter annoncen
Super handel og også gerne Olsson. Det er der perspektiv i, men det har der ikke været med Kaba, Brumado, Maronny, til dels Juninho, Charles...samt den manglende aftale med Max Meyer
Det var en vigtig transfer. Godt at få den på plads. 30 mio er billigt for en stærk defensiv midt med klart internationalt niveau og potentiale. Han bliver sendt videre for mere end Onydieka.
Svært at sige, han har været usynlig i de få FCM kampe jeg har set i år, men får meget ros ellers, så han har sikkert været god i andre kampe.

Præcis. Lidt en alibi spiller som dog er god til at finde nærmeste mand uden at lave fejlafleveringer. God timing i tacklinger, men får han ikke bolden, så får han manden.. Laver en masse frisspark.

Bedste FCM mand mod Randers sammen med Løssel (ikke at det siger så meget)
Umiddelbart et stærkt køb også til prisen. Vanvittig placeringsevne defensivt og fornuftige offensive kvaliteter. Misundelig på mit holds vegne.
Mon ikke den kan kringles så man betaler 28 mill for leje og 2 mill i købstransfer, så slipper man for at sende moderklub penge afsted.
Det vil være godt købmandsskab!
Fornuftig pris, ham skal de nok tjene penge på
Syntes han har været fremragende i de kampe jeg har set med ham. Er sikker på han bliver et rigtig fint køb!
Endelig sker der noget positivt på heden! Han bliver vild!
Fornuftig pris, ham skal de nok tjene penge på


Måske, men så skal de skyde ham af igen i en fart for han er 23 år hvilket i international fodbold er mere performance, ikke talentalderen. Hvis man holder på ham 2-3 år vil han være så gammel at han sikkert ikke går for det vilde beløb.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Der må da ikke have været andre klubber som har vist interesse i ham, siden han vælger FCM. Han har været fin i mange af kampene. Da han kom til blev der sikkert lovet dit og dat og så har de bare været så elendige ….
annonce