Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Flere franske profiler er trætte af Benjamin Pavard

Skrevet af bold
tor 1. dec 11:34

Flere spillere i den franske VM-trup er angiveligt utilfredse med Bayern München-spilleren Benjamin Pavard. Læs hele nyheden her
Skrevet af MesutCazorla
Det havde da heller ikke været en rigtig VM-slutrunde, uden en smule drama fra de franske.

Derudover må det da stå temmelig skidt til, når Dembele kan pege fingre ad andres kropssprog og attitude.
Skrevet af Rioja
Hvad snakker du om? Dembele anno 2022 arbejder eksemplarisk og udviser altid en meget engageret attitude
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Eroh
Pavard som tredjevalg bag Disasi? Jeg må le. Og Koundé havde ikke sin bedste kamp mod DK som jeg erindrer. Mon ikke Pavard er tilbage i næste kamp.

En ikke-historie lyder det til.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af glvardevej
Den franske landsholdstrup er angiveligt ikke så harmonisk, som man ellers kunne tro.

Hvem fanden har nogensinde troet det? Der er da altid ballade, selvom det ikke altid smitter af på banen.
COYS!
Skrevet af Ananas
Frankrig, ja ja, snik snak. Næh, den sjove intrigante ballade, finder vi hos naboerne fra Belgien (trommesolo).. Hvem skulle dog ha’ vidst..
Chelsea FC👌
Skrevet af Bosse1983
Belgien har nu altid været et cirkus. Det er nærmere de sidste 10 år som er undtagelsen. Selvom Wilmots evner som træner måske ikke går over i historien, fik han vist sine evner som politiker på landsholdet og bærer en stor del af æren for at samle egoerne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af bruger324
MesutCazorla

man kan godt se at du har ikke har fulgt dembele i år. i hele 2022 har han nærmest været perfekt. han har ikke haft nogen skader og spillet fænomenalt hele vejen igennem. han burde vist have giftet sig med en dame tidligere. han er blevet langt mere ansvarlig nu. det er denne version af dembele som vi vil se
Skrevet af MesutCazorla
Hvad snakker du om? Dembele anno 2022 arbejder eksemplarisk og udviser altid en meget engageret attitude

..

man kan godt se at du har ikke har fulgt dembele i år. i hele 2022 har han nærmest været perfekt. han har ikke haft nogen skader og spillet fænomenalt hele vejen igennem.

At Dembele er blevet bedre ændrer ikke på, at han selv har en historik med tvivlsom attitude og kropssprog. Hvis man har så skidt en attitude, at man selv har evnet at pisse personen af, der - ind til for et år siden - selv havde rygte for at have en lad holdning og kropssprog, så tænker jeg, at det må være ret skidt med Pavard.
Skrevet af JohnnyMokumba
@Mesut

@Mesut

Bare ta´ dit L hér. Det er OK at indrømme, at man tog fejl og blev sat på plads. Det giver ikke mening at holde Dembele ansvarlig for sin tidligere opførsel, når han tydeligvis har taget denne til efterretning og rettet op på den.

Vi har at gøre med falsk ækvivalens, når du sætter lighedstegn mellem Dembeles forhenværende adfærd og Pavards nuværende.
SL Benfica | RC Lens
Skrevet af loke2300
@JohnnyMokumba

Why so salty?
Skrevet af Mazraoui
Dembele har siden starten af året , været eksemplarisk uden for banen og det viser han også PÅ banen. Klassespiller og fedt at se at han også starter for et stærkt fransk hold nu når han har spillet kontinuerligt over en længere periode og holdt sig skadesfri. Han er langt bedre end Coman og hvem de ellers har på kanterne. Ved også godt mbappé kan dække og spiller på kanten, men her er Dembele ikke dårligere imo. Han er bare en anden type, selvom de begge er hurtige lyn og kan sætte en mand ud af ingenting. Mbappé er en afslutter og Dembele er en oplægger. Dembele virker dog til at have overhalet Mbappe på det mentale plan. Den ene har udviklet sig og den anden har virket som om det modsatte er sket.
Skrevet af Pep Guardiola
Come on, uagtet at Dembele har taget store skridt, må i sgu da have overskud og selvironi nok til at kunne se ironien i Mesuts indlæg? Med Dembeles præstationer i 2022 er det barnligt at i ikke har overskud nok til at grine af det.
Absurd at gå så hurtigt i forsvarsposition. I diskuterer ikke engang med nogen! Ingen er uenige i Dembeles optræden i 2022 har taget et gevaldigt nyk op, også som følge af en mere seriøs livsstil. Det er en harmløs ironisk betragtning, måske en smule forældet, men stop jer selv med at piske en stemning op. Der er intet at få sit pis i kog over. I opfører jer som det de unge kalder en flok Karen’er.
annonce
0