Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Konsulenten
Det kan jo være der er noget Arsenal ikke har indviet os i, eks at nogle af de nævnte spillere skal videre
Derudover ligger han også i højre side hos Frankfurt nogle gange

Skrevet af BryanFury
Hvis det er korrekt at Arsenal ser på Lindstrøm, så er der jo nok en god grund til det, det kunne jo være at der er interesse for f.eks. Ødegård, eller en af de andre faste startere? Og med 40 mio €, er det forholdsvist billigt hvis man lige har solgt en spiller til 100 mio €.



Der er ingen interesse i at sælge profiler for Arsenal og da slet ikke anføreren ødegaard. Han kommer ikke nærheden af spilletid på venstrekanten når Arsenal allerede råder over Martinelli og Smith-Rowe der begge er bedre og en anelse yngre.

Lindstrøm er en fed spiller men han burde sikre sig spilletid i en lidt mindre klub, såfremt han skulle skifte.
Skrevet af Stormanden
Du har ret, Joker J.
Real Madrid må - som minimum - være det næste, naturlige skridt i hans karriere. Andet vil være for småt. Hvem skulle dog også gide skifte til førerholdet i en ligegyldig engelsk række...

Med den logik skulle FCN, Randers og Viborg også være mere attraktive end FCK, FCM og Brøndby i DK. Og Union Berlin mere attraktive end Dortmund.

Bare fordi Arsenal klarer sig godt i år, er må de stadig anses som et subtop hold som kæmper med om europæiske plader. Om Arsenal er niveauet for Lindstrøm eller han skal satse højere er nok svært at vurdere. Men som det er lige nu, så mener jeg ikke, at det vil være attraktive for ham at skifte til Arsenal, da de har forholdsvis mange gode spillere på hans position. Men hvis Arsenal er interesseret i ham, mon det så ikke betyder, at de ser på at sælge spillere til vinter eller næste sommer.
Skrevet af bruger 132904
Hvorfor skulle en eneste af de 4 forreste som der 100% er interesse i, være interesseret i at skifte?
De har alle været igennem en lorte sæson, en god sæson hvor marginalerne manglede til sidst, og nu denne hvor man fører pl, ligger lunt til at komme i CL, opgradere yderligere i januar og sommer, og for alvor være contender til pl næste år?
Arsenal er det mest spændende projekt i engelsk fodbold aktuelt.
Ingen udover reserver får lov at gå
Skrevet af mholmm
Arsenal vil være en fed klub for Lindstrøm rent spillemæssigt hvor det lige er hans stil som de praktiserer.

Men som andre også er inde på, så er de positioner som Lindstrøm evt. skulle konkurrere om nok dem som Arsenal er bedst besat på, og hvor alle spillerne er unge og ikke lige umiddelbart står til at skulle udskiftes.

Ser et kæmpe potentiale i Lindstrøm og synes han gør det fremragende, men vil nu alligevel være nervøs over hans muligheder for spilletid i Arsenal med deres nuværende potentiale i offensiven.
Umiddelbart vil jeg mene at han skal se efter en adresse hvor mulighederne for fast spilletid er større, men omvendt så tog han jo kampen op i Frankfurt og modbeviste alle kritikere så vil ikke afskrive at han kan gøre det igen.
Og så skal man nogle gange også bare slå til når en stor klub som Arsenal kommer banen, der er jo ingen garanti for at den mulighed kommer igen.
Skrevet af MesutCazorla
Det kan jo være der er noget Arsenal ikke har indviet os i, eks at nogle af de nævnte spillere skal videre
Derudover ligger han også i højre side hos Frankfurt nogle gange


Klubben arbejder på at forlænge med både Martinelli og Saka og det skulle se positivt ud med begge, Smith-Rowe skrev en ny femårig kontrakt sidste år, Ødegaard blev købt for et år siden og Marquinhos samt Vieira i år. Hvem skulle være på vej videre? Det lyder bare ikke, som en gangbar forklaring.

Og han har kun spillet fem kampe som højre kant for Frankfurt, så det lyder heller ikke videre sandsynligt, at man skulle have ham i tankerne, med fokus på at bruge ham dér.
Skrevet af Rundsaven
300 mio hahahahahahahahahahahahha... Det er helt til grin.. Men håber da Arsenal smider den slags penge efter ham :)
annonce
0