Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Hammarby afviste stort Brøndby-bud på stopper

man 30. jan 14:53

Hammarby har angiveligt afvist et bud på 16,5 millioner kroner fra Brøndby på forsvarsspilleren Edvin Kurtulus.Læs hele nyheden her
Syntes måske snart at det er ved at være lige lovligt tit at historien skal være at Brøndby kun fik deres andetvalg, kan jo været at Brøndby havde håbet på at få begge spillere? Hvis ikke giver Lauritsen vel også mere mening aldersmæssigt, da resten af Brøndbys stoppere er unge.
Jeg hader denne type "nyheder".

Der kan være meget eller lidt i historien - men den kan ikke påvirke fansenes opbakning til Lauritsen positivt, at han måske var 2. valg.

Når det er sagt, så tror jeg at hvis man skal lægge noget i denne historie, at Brøndby var på udkig efter en stopper, og da Maxsø blev solgt, måtte jagte en mere moden leder, derfor at det ikke samme rolle/opgave der har været kig på, omend samme position CB.

Håber Heggheim, Tsiembe og Lauritsen kan få det til at spille.
Man kan jo altid vinkle den slags historier forskelligt. Det står ikke, hvornår BIF bød. Kan være at Lauritsen ikke var tilgængelig på det tidspunkt eller at Zagreb krævede for meget, og at de her sidst i vinduet har sænket prisen. Der kan også være at Lauritsen var 5. valget. Vi aner det ikke. Markedet er dynamisk og ændrer sig hele tiden. Og det ved spillerne jo også godt.
Synes ikke det er et spørgsmål om første eller andet valg. Det er i lige så høj grad fornuftigt af Brøndby at ligge følere ud mere end et sted.
Ja, det kan være begge var aktuelle, men selv hvis de kun skulle bruge en er det da fornuftigt nok at have en ekstra mulighed i hånden. Om ikke andet hvis Zagreb havde krævet for meget for Lauridsen.
Fuldstændig enig Pep.
For en gangs skyld kan jeg også drage til sammenligning med FM. Jeg sidder da også løbende og byder på spillere netop for, at finde ud af hvad sælgende klubber skal have for en spiller. Det betyder ikke at den spiller jeg så køber er tolvte valg bare fordi jeg har budt på elleve spillere før valget endte på Asbjørn Sennels fremfor Sergio Ramos. Det irriterer mig at medierne skal sætte det op til at lyde negativt, og føler de fordrejer historien ved at skrive sådan her
annonce