Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Hollændere vil hente Mukairu i FCK

søn 28. aug 10:36

B.T. erfarer, at Utrecht arbejder på at hente kantspilleren Paul Mukairu i FC København.Læs hele nyheden her
Sælg for saten
1 assist i 19 kampe :/

Han skal vist bare videre.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hmm, Amoo og Rooney burde også kunne agere backup. Jeg tror egentlig jeg ville nøjes med at leje Mukairu ud
Ham burde FCK da sælge med det samme, hvis det passer. Det jeg har set af ham, ligner han overhovedet ikke en der kan tilføre dem noget som helst.
Inter fan siden Adriano.
1 assist i 19 kampe


Men han har jo så heller ikke spillet 19x90 min. Så vidt jeg kan se har han spillet 685 min. - altså hvad der svarer til 7-8 hele kampe
Men han har jo så heller ikke spillet 19x90 min. Så vidt jeg kan se har han spillet 685 min. - altså hvad der svarer til 7-8 hele kampe


Fint 0 mål og 1 assist i 7-8 kampe a´ 90 min.

Det lyder næsten endnu slemmere.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Svært at forestille sig at transfersummen kan hentes hjem igen, så det mest sandsynlige er vel en udlejning.

Det sker nok først når JBL offentliggøres.
Lidt hårdt at gøre Mukairu´s stats op på den måde. 5, 10 eller 15 min hist og her gør det også svært at gøre den store forskel. Hvordan har kampbilledet været i de forskellige kampe han er kommet ind... Er kampen gået i stå. Jagter FCK et mål. Har FCK trukket sig tilbage og skal have tiden til at gå, a la Trabzon kampen. Ved en indskiftning tager det også gerne lidt tid at finde ind i kampens rytme. Igen... Han er 22 år. Er det ikke først ved 26 til 30 års alderen at spillere skal peake?
Roberto Baggio - Il divin codino F.C. København siden 1992
Hvorfor er han så på vej videre? His det ikke er meningen at han skal producere endnu?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Af det jeg har set med Mukairu, så synes jeg han virker meget spændende, og jeg kunne forestille mig, at hvis han fik hul på bylden og fik selvtillid, så kunne han blive en kæmpe gevinst.

Problemet er bare at FCK ikke kan bruge en halv til en hel sæson på at bygge ham op med fuld spilletid og det er tydeligvis det han trænger til. Utrecht eller en lignende klub af samme størrelse er nok bedre for ham lige nu.

Han er ikke så dårlig, som mange gør ham til, og han har i øvrigt lagt op til nogle kæmpe chancer som er blevet brændt på det skammeligste, så han kan ikke klandres alene for ikke at have flere assists.
annonce