Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Hull bød 52,5 mio. kr. på Zanka

tor 16. feb 2017
Premier League-klubben Hull bød 52,5 millioner kroner på Mathias Zanka Jørgensen i januar, men blev afvist af FC København, skriver Ekstra Bladet.

Læs hele nyheden her
Sælg for satan 😉
SønderjyskE aka NordschleswiG FTW St. Pauli siden 1977, da Niels Tune var skarp ;) RIP Walter Frosch
Vildt beløb.

Snakker vi den sum kan jeg egentlig ikke forstå han stadig er i FCK, for tror ikke han koster det til sommer?
Skal vi ikke lige have på plads at han grinede af en der fakede en skade groft.

Vi snakker om en spiller der var på vej op, så FCK havde erobret bolden, og så smed sig ned igen så han kunne få frispark.

Det kunne man ikke vist i kampen, men det blev efterfølgende da producerne havde været billederne igennem kunne man se at Daniel Christensen simpelt hen spiller på situationen for at få afvist et FCK angreb, og det er her, og først her at Zanka sætter sig på hug og griner.

Så det passer simpelt hen ikke at Zanka griner af en spiller der ligger og er skadet, han griner af en spiller der faker en skade.

Der er fanden edme mange mange ting man kan tage fat i, hvis man er sur på Zanka, han har optrådt provokerende i medierne, han river anførebindet af modstanderen og så er han heller ikke for god til at lave præcis samme nummer som Daniel Christensen.

Og nå ja, så løb han fra terroristerne, i stedet for at gå all Rambo og bekæmpe dem.

Så hvis man vil snakke lort er der rigeligt med faktiske omstændigheder at tage fat i der er ingen grund til at opdigte upassende opførsel, eller tillægge ham falske motiver, og i den pågældene situation er det altså Daniel Christensen som er ynkelig og som man burde raser over, i hvert fald hvis man høre til dem der normalt raser når spillere filmer og faker.

@Hauser.

Selvfølgelig koster han ikke det til sommer, men der er jo også en vis værdi i at have ham spille det næste halve år.

Vi er immervæk med i 3 turneringer, og der er en vis ide i at man ikke lader for mange nøglespillere gå på kort tid, så truppen kan bevare en vis sammenhæng og man ikke hele tiden skal starte fra nul.

Inden for det sidste år har vi i forvejen sagt farvel til en række nøglespillere, Amartey, Delaney, Nicolai Jørgensen har alle været ekstraordinært bærende profiler som ikke bare kan erstates og Zanka er en spiller i samme kategori.

Du har jo selv set hvordan dit eget hold slæber sig afsted og prøver at finde formlen efter at man mistede folk som Eric S. og Pione. (der er også nogle andre forhold som trænerskifte så det er svært at vide præcis hvor meget spillerafgangen betyder i forhold til trænerskiftet, så sammenligningen er i sagens natur ikke 1:!).

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Fapman88, jeg ønsker næsten heller ik dig skadet..næsten!
CopenhagenNoice...jeg ønsker egentlig heller ikke dig skadet - nok mere en god torsdag, faktisk.

Anyway, Zanka er god, rigtig god. Men han har nok ret i at faren for at ramme ind i noget desperat og ikke så stabilt for ham var stor, så det ligner et klogt valg. Måske var prisen og skruet lidt ekstra op på den baggrund.
Håber han får en god start på foråret i aften og i det hele taget bare fortsætter på det niveau vi kender ham på - fremragende spiller.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
moderator
Det må have været lige på vippen. Godt nok mange penge for ham. Gad vide hvad der havde skulle til.
Dette er en signatur.
Det må godt nok have været tæt på. Absurd højt beløb for en 26-årig CB fra Danmark.

Som sagt herinde et par gange, så håber jeg egentlig blot, at det halve bliver lagt til sommer.
København.
Han og klubben må jo have en god fornemmelse af at noget i samme liga kommer op til sommer.
Hvis man tror det er et once in a lifetime tilbud havde man vel slået til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Måske en tys-tys aftale med Werder?..hvis de bliver i BL, slutter han sig til Delaney og Augustinsson
Der er nogle vilde beløb efterhånden. 45 mio. for AaBs guldfugl. 52,5 for en middelmådig forsvarsspiller over talentalderen (internationalt). Endnu mere for Andreas C. Iøvrigt også sygt beløb for talenter som Emre Mor. Ingvartsen rammer sikker ikke langt fra samme niveau.

Men smukt for en udviklingsliga som den danske, at penge flyder denne vej.
annonce