Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Zankas præstationer i CL berettiger den pris, og jeg forestiller mig, at han bliver skudt afsted for noget lignende til sommer.
Når man ser, hvad Ragnar og Brede blev solgt for, så må prisen være mindst på samme niveau. Zanka er en bedre forsvarsspiller end de to.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
I så fald skal det være en russisk eller engelsk klub.
København.
Men er prisen nu også så skæv, som enkelte får det til at fremstå? Det er en landsholdsspiller, der spiller for, vel nok, det mest ressourcestærke hold i Skandinavien, og som derfor ikke er tvunget til at sælge lige nu og her. Yderligere har Zanka været den absolutte frontfigur i et forsvar, der formåede at holde fire clean sheets I Champions League, og hvor han tilmed bidrog med to mål, samt fik en plads blandt gruppespillets bedste elleve. Man kan jo mene nok så meget om mandens personlighed, men skal man se lidt nøgternt på det, og ud fra, hvad manden reelt har leveret, så bør prisen da ikke ligefrem ryste folket.
moderator
Prisen er temmelig spot on. Han skal da ikke sælges for mindre end 50 mio. kr. Sammen med EJ er han klart den bedste forsvarsspiller i Superligaen. Han har bevist sig i CL, så selvfølgelig skal prisen afspejle det.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Er det ikke bekræftet at FCK sådan set var klar til acceptere buddet, men at de ikke kunne nå at finde en afløser på sidstedagen, så de derfor endte med at afvise?
52,5 kr for en spiller der alligevel skal væk til sommer?!

Ståle skulle have solgt ham. Mesterskabet er i hus og mon ikke Ludogorets kunne klares med Johansson & Okore i forsvaret.

Tror dog at Zanka ville falde igennem i Premier League. Jovist han var god i CL men gruppen var tam og hans mange fejl samt tidsdutrækkende træk med bolden virker i Superligaen men ville blive udstillet i PL.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
SirA@

det er også sådan jeg har forstået, tilbuddet kom så sent at det ikke var muligt at finde en afløser
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
"Det må have været lige på vippen. Godt nok mange penge for ham. Gad vide hvad der havde skulle til."

Tænker Ståle ikke har villet sætte "det hele på spil" for 50 mill. Zanka er (om man kan li´ ham eller ej) en fantastisk forsvarsspiller og til sommer får man vel 35-40 for ham. Så er det 10-15 mill værd at sælge nu og måske smide et mesterskab (er med på den er 99,99874345% hjemme - den er en med hjertet på Vestegnen med på, men man kan godt smide det endnu). Måske lidt "friskt" at miste både Del og Zanka i samme vindue uden fuldfede erstatninger... Men for fede attitude Zanka viser her - ikke noget med at klynke og pive, bare klø på! Sådan
Det er vel heller ikke utænkeligt at Jørgensen ikke selv ville til Hull? Altså, en klub der ligger lige på vippen til nedrykning, et midtengelsk klima med regn, regn, regn og et stadion der er mindre end det han spiller på nu; omend det nok oftere er fyldt. Hvad skulle han kunne få der (udover de åbentlyst flere penge) som han ikke kan få i FC København som han kender så godt?

Jeg kan lige så godt se ham ryge til en midterklub i Spanien... Der tror jeg såmænd også han passer bedre ind og sågar kan blive en profil. Hvis han kan oppe sin fart vil han helt sikkert blive en habil forsvarsspiller i det spanske.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
@simon1900

Helt enig.

Med Zanka får man hele pakken, og han har sagt masser af gange, at han ikke vil bo hvor som helst. Han vil f.eks. bo i London hvis det skal blive Premiere League. Han gider simpelthen ikke bo og spille i Hull eller Manchester. Det kan man så mene om hvad man vil.

Personligt tror jeg til sommer at det ender med en tysk midterklub for omkring det halve af det der er budt her. Og 25 mio. for en centerback med 1 år tilbage, det er en rigtig god pris. Også for FCK.
FC København
annonce