Snak

Mere indhold efter annoncen
Man skal også huske, at FCK har en bedre mulighed for at gå videre i EL med Zanka, hvor der også er økonomi som spiller ind.. men stærkt lige at sige nej, viser også lidt om hvor stor en klub FCK er ved at blive.
Helt enig med Simon1900
En midterklub i Spanien vil være perfekt for ham. Hans kompetencer passer lige i skabet der, og der sku ikke for mange gode forsvarspillere i LL.

og så under man ham også lidt udlandssucces...
52,5 kr for en spiller der alligevel skal væk til sommer?!


Han skal godt nok væk til sommer, ifølge planen, men jo ikke gratis til sommer, han har til den tid stadigvæk et år tilbage af sin kontrakt, så alternative ikke at han ryger for ingenting til sommer.

Og så tror jeg egentlig at hans markedsværdig til sommer nok skal være et pænt stykke over de godt 50 kroner du mener FCK skulle have solgt for.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Når man ser, hvad Ragnar og Brede blev solgt for, så må prisen være mindst på samme niveau. Zanka er en bedre forsvarsspiller end de to.


Bedre end Brede? Så hvor god han var i PL og Fulham. Manden var tæt på Arsenal. Du skal vist have de Zanka briller af.
Hangeland havde stærkere spidskompetencer end Zanka. Zanka vil aldrig ramme et niveau i nærheden af Hangeland.

Zanka har reelt haft en god halvsæson og en fin CL-turnering på samme måde som AaB´s kantspilleren (ACN)

Så på den måde er prissætningen sådan set fair nok lige nu. Men det er alligevel vildt nok, at 4-6 valg på landsholdet kan ramme en pris på 50 mio fra superligaen. Det kræver normalt en alder under 22.
Tror de at de kan få guld for alt??
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Dodge a bullet there Hull :)

Det er helt fint at samtlige FCK´s fans herinde bliver ved med at tale Zanka op til den helt store verdensmand.
JA han havde nogle rigtig fine kampe i CL, og ja han kom også på rundens hold, var det to gange?

Men han laver stadig mange fejl i suppen, han teer sig stadig som en 5-årige somme tider og at kalde ham landsholdspiller, tjah han er da med i bruttotruppen og tit på bænken, men han er jo/var ikke i nærheden af Kjær og Agger niveau. Han har spillet 9 kampe.

Og da han sidst var i udlandet, og så kan FCK fansene undskylde alt det de ville, han failede max, også da han kom tilbage i form.

Men hvis der er nogen der byder 50mio for ham, så SÆLG DA FOR SATAN. Man kan godt mærke at pengene sidder MEGET løst på de engelske klubber i denne sæson.

Desuden så er sammenligningen med Brede og Ragnar, specielt Brede, er jo useriøs, tiderne, spillestilen og pengene er jo vokset så meget siden da, således de har råd til bedre.
Sælg ham, han er efter min menig ikke sikker nok.Han kan spille godt 3 kampe i træk også dumme han sig i de 3 næste. Syntes godt nok bare de skulle lade ham gå.
Den største "and"

Til den pris havde FCK solgt , ude af CL , langt foran nummer 2 i suppen , alt andet havde været dårligt købmandskab
Sjovt som mange der normalt ikke accepterer BT og ekstra bladet som acceptable kilder nu pludselig er helt med på at prisen skulle være 50 mio...?
Sikke mange kloge hoveder der er her på bold.dk :)

Gad vide om i har registreret at det nu er 325 minutter siden at der sidst er blevet scoret imod FCK i UEFA kampe... Det er pt. rekorden for alle hold i 16/17 sæsonen.

Zanka er åbenbart så dårlig som i anklager ham for at være... eller også så må resten af forsvaret være endnu mere værd. :D

Og Gandalf... Ikke være så hård ved dem... soveZebra m.m. har aldrig været særlig god til kildekritik.

men du må da påpege hvem det er der slår fast at BT absolut er spot on med deres oplysning.

Kan iøvrigt oplyse at Hull også var efter Boyata i Celtic, ifølge den lokale avis i Hull.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce