Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg finder det også som en fin god pris for Zanka og FCK, kan gå med til at Zanka har været ligeså god som Brede og Ragnar i FCK, men Zanka skal jo først afsted igen før vi overhovedet kan starte sammenligningen med Brede.

Umiddelbart tænker jeg da også at FCK skulle have solgt til den pris hvis den er rigtig, det syntes FCK også hvis de får markant mindre til sommer, FCK har en super chance for at vinde DM uden Zanka og hvor stor en indflydelse vil han få på banen sammenlignet med en stor pris forskel, det bliver vel svært at gøre op det regnskab.

Ærligt så aner jeg ikke hvor meget FCK økonomisk får ud af det hvis FCK evt. går videre mod Ludogorets, ikke at den videre kvalifikation står og falder med Zanka, men er beløbet pænt stort kan det måske være med i overvejelsen.

Dodge a bullet there Hull :)

Det er helt fint at samtlige FCK´s fans herinde bliver ved med at tale Zanka op til den helt store verdensmand.
JA han havde nogle rigtig fine kampe i CL, og ja han kom også på rundens hold, var det to gange?

To gange på rundens hold. Det lyder vist som om du marginalesirer det en hel del. Nævneværdigt er jo også, at han kom på gruppens hold. Men det har sandsynligvis ikke nogen betydning for dig.


Men han laver stadig mange fejl i suppen, han teer sig stadig som en 5-årige somme tider og at kalde ham landsholdspiller, tjah han er da med i bruttotruppen og tit på bænken, men han er jo/var ikke i nærheden af Kjær og Agger niveau. Han har spillet 9 kampe.
Og da han sidst var i udlandet, og så kan FCK fansene undskylde alt det de ville, han failede max, også da han kom tilbage i form.

Han fik ikke succes i PSV nej, på det her tidspunkt var han 21-22 år og havde lige haft den største succes sæson med FCK. At han kom tilbage til FCK har da kun vist sig, at være en kæmpe succes, og mon ikke, at han har fået en god portion rutine den her gang?


Desuden så er sammenligningen med Brede og Ragnar, specielt Brede, er jo useriøs, tiderne, spillestilen og pengene er jo vokset så meget siden da, således de har råd til bedre.

Delvist enig. Brede er i min optik den bedste forsvarsspiller FCK har haft i nyere tid. EJ kan måske med tiden udfordre denne tese, hvis han holder niveau.

Den største "and"

Til den pris havde FCK solgt , ude af CL , langt foran nummer 2 i suppen , alt andet havde været dårligt købmandskab


Du mener simpelthen at FCK er nødt til at sælge deres anfører efter et ophold i ChL, hvor de opjusterede med ~200 mio., og står til at kunne spille sig i en 1/8 finale i EL.Sjovt som mange der normalt ikke accepterer BT og ekstra bladet som acceptable kilder nu pludselig er helt med på at prisen skulle være 50 mio...?


Den her sætning er værd at fremhæve; alene pga. dumheden i den.
I rækkefølge: F.C. København Brighton & Hove Albion F.C. 19-04-2021[strike]Real Madrid C.F.[/strike]
annonce