Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Hyballa igen et emne for Esbjerg fB-ejer

fre 21. jan 2022

Ifølge Het Laatste Nieuws florerer Peter Hyballas navn som et muligt emne til at overtage det ledige trænersæde i KV Oostende, der ligesom Esbjerg fB har Pacific Media Group som ejer. Han er dog ikke det mest sandsynlige.Læs hele nyheden her
Det bør hans CV vel ikke række til? Udover de… spændende personlighedstræk, han har vist, så bør han vel falde på for lav faglighed. Men okay; samme ejer, så kan alt jo ske.
.
Hyballa er gaven som bliver ved med at give. Han virker heller ikke som en person, der har tænkt sig at lære af sine fejl.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Spørgsmålet er vel efterhånden, hvem der skal have sit hoved undersøgt.
De blir åbenbart IKKE klogere
Det bør hans CV vel ikke række til? Udover de… spændende personlighedstræk, han har vist, så bør han vel falde på for lav faglighed. Men okay; samme ejer, så kan alt jo ske.


Jeg tror efterhånden man må konkludere at han ikke bliver ansat for at være træner i ret lang tid, men simpelthen for at ´rydde op´.
Peter Hyballa har skrevet flere fodboldbøger og har også medvirket som ekspert på den store tyske tv-station ZDF, så jeg tror, at hans fodboldfaglighed er i orden. Det samme kan desværre ikke siges at være tilfældet i forhold til hans mandskabspleje og popularitet i flere af de fodboldklubber, hvor han har været træner.

Men måske deler han nogle karaktertræk med ejerne i Esbjerg fB, som igen gør, at han nu nævnes som trænerkandidat i en af deres klubber.Lige præcis. Rent fagligt er Hyballa sikkert dygtig, men virker også lidt som en person der er svær at arbejde sammen med.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Jeg gad godt se en regel i europæisk fodbold, der gør at en klub kun må have en ejer. Det skal så også gøres på en måde, at man ikke bare får en familie medlem eller en ven som ejer til den 2. Klub. Til det sidste kan man sikre at pengene ikke kommer fra de samme steder osv. Men det er nok en svær proces.
Hvad hvis han har lært sig noget og de interviews han giver er vel ikke 100% tågesnak?
Faktisk mest til pudersne d-:
Man må efterhånden stille sig selv spørgsmålet om det er Hyballa eller ejerne af EFB der trænger mest til en grundig psykiatrisk evaluering. Det er ganske enkelt vanvittigt ,hvis der stadig sidder mennesker rundt omkring, der mener at Hyballa egner sig til at bestride et lederjob indenfor fodboldverdenen.
annonce