Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Zinras

Men hvor går grænsen rent juridisk? principielt kunne de jo give ham en bøde svarende til hans løn, man hvordan defineres de rimelige grænser?
Real Madrid. (2001) - Verdens bedste hold. Odense Boldklub. (1999) - Danmarks bedste hold.
Der er jo ikke nogle regulativer ifrh. til rimelighed, klubben giver en økonomisk straf, hvis han så synes det er urimeligt må han sagsøge tilbage.

Men artiklen er lidt dårligt formuleret, det er jo ikke en karantæne dag, men blot det at man vælger ikke at udtage ham. En karantæne må vel komme fra fodbold forbundet eller ?
Jeg tror næppe at de bare trækker den fra hans næste løn. Man har jo hørt om spillere der skifter klub uden at have betalt deres bøder. Jeg tror at det er en aftale der ligger imellem klubberne og spillerforeningerne eller bare spillerne.
Hvordan kan man forsvare Diego for at tage ansvar i den situation...?????

Træneren har beordret Helmes til at sparke straffe og Diego skider højt og flot på holdkammerater og ikke mindst trænerens dispositioner og skal roses for dette eller hvad er det folk prøver at komme frem til...???

Om straffesparket blev brændt eller ej er jo sådan set underordnet. Synes det er fint af klubben af statuere et eksempel...
@Gøl Pølser

Ja, men tror du selv han havde fået en straf hvis han havde scoret på det straffespark? Jeg tvivler stærkt - Men selvfølgelig er det for at statuere et eksempel.
-If you are here, who is out finding the cure for cancer?!-
fail -.-
Alex Iwobi er den nigerianske Messi.
@Frydendal

Jeg er overbevist om, at Diego havde modtaget bøden alligevel!
Sagen handler jo ikke om, at han brændte straffesparket, men at han gik imod trænerens dispositioner.
Ingen over, ingen ved siden af: FC Midtjylland!
nok alligevel den dummeste offentlige fodbold historie ever told..
Fair nok med en bøde, men lad pengene havne i jule frokost kassen
Ska træneren næste gang trækkes i løn hvis der går mere end 2 mål ind fordi han stillede forkert taktisk op..
og hvorfor give ham en 1. kamps karantæne.. især hvis man har brug for de bedste.. sys det er hel i hampen.. for at historien bør have relevans, burde vi vide stillingen ved straffesparket, samt vide resultatet og evt. høre ham den andens spiller reaktion, ku være han havde bedt Diego om at tage det, hvis han følte sig lidt usikker på målmanden og what ever.. kan komme noget mærkeligt ud af det, men fed artikel til at drøfte i en tråd.. lidt mere spændende end hva zanka spiller af ps3 spil på la manga eller noget !!
en snegl på vejen er tegn på regn.. i spanien.. forza madrid ! AaB forever and ever !
@ Zinras

Jeg tror ikke du ved hvad det betyder at tage ansvar :P

Nå, du kender mig?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Thomas-np:

Det skal du aldrig sige. For hvis han havde scoret, havde de glædet sig over det og så havde de højnet som frelseren. Men det er direkte latterligt at give ham en bøde på 750.000. Det er set før at holdkammerater har diskuteret over et frispark eller straffespark. Ingen nyhed der.

Men ville da gerne se ham ii Bayern sammen med Schweinsteiger på midten. God sammensætning
Brøndby I.F siden 94´ Næstved siden 92´ Bayern München siden 94´ Landshold: Tyskland
annonce