Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er i hvert tilfælde INGEN i WBA, som har været imponeret over den indsats han har lagt for dagen ... startende forholdsvis hurtigt efter hans ankomst. Enorm ugidelig at se på ... han lignede én som følte sig ALT for god til 2. holdet, gad heller ikke juble når de scorede .... Godt at vi endelig slipper af med ham, angiveligt ret løntung ... Håber dog at OB får noget ud af ham.
Han har stort set ikke spillet i flere år, end ikke på klubbens næstbedste hold ( i nuværende sæson)
Zohore er ikke hvad Zohore var for år tilbage ...
lyder godt nok som en mand, hvis karriere kun går en vej. Er motivationen der stadig?

Når det er sagt, så kunne det være spændende om OB kan få ham tilbage på sporet, så har de er ganske habil angriber de næste 3-4 sæsoner.

Husker stadig da han blev skiftet ind mod Barca som 16 årig, hvilket talent vi troede han var, desværre blev det aldrig til det helt store. Han har da også brændt sig nogle broer gennem årene, så måske OB var ved at være eneste mulighed.
Anygivenday
Han er nu oplært i BK. Skjold.
På hold med Pierre Emile Højbjerg, Youssuf og Casper Højer
Jeg kan slet ikke forestille mig dette bliver et match.
Virker som noget desperat fra OB´s side.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skoubo 2.0?
Lige til orientering;
Zohore fik sit gennembrud i OB og det var årsagen til han røg til England.
Hvis nogen kan hjælpe ham på vej, så er det dem. God signing, ude af form, men med lidt tålmodighed, kan han give et godt bidrag til offensiven - da han typemæssigt også er noget helt andet end det de har.

Så længe han er billig, så har han nogle spidskompetencer der kan komme i spil, især på fysikken vi kan bruge, hvis han rammer nogen form.

Han vender hjem til Danmark og til en klub han kender, om end det var kort tid - så er der bedre mulighed for at præstere.
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Lægestaben i OB må have for lidt at lave
annonce