Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Landsholdet har fået ny storsponsor

fre 24. sep 2021

Ifølge Ekstra Bladet har DBU fundet sig en ny storsponsor, da Forenet Kredit i fremtiden kommer til at være på landsholdstrøjerne hos både herrerne og damerne.Læs hele nyheden her
HVordan gik det egentlig med Arbejdernes Landsbank? Dengang alt var lukket ned, og fodbold ikke blev spillet, ville de lige pludselig ud af "moralske årsager" og den nye lov omkring Kviklån.

Arbejder de stadig på at komme ud, eller har er deres holdning en anden efter sommerens succes?

Edit:

Man kan da se, at de nåede at få en del nye kunder, hvis folk fuldte op på deres påstand om at skifte til dem?

Har I så skiftet væk igen fra dem, efter de ikke trak sig alligevel?

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=6120410&start=0&vis=0
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Taco mix. Jeg må med beklagelse sige, at jeg ikke fatter hvad du forsøger at sige. Noget med nogen der måske er skiftet og så ikke alligevel.
Lars123456. Du skal ikke være flov. Jeg fatter også hat.
@lars: det lyder som om du ikke deltog i debatten omkring AL-bank og sponsoratGate. Start evt med at følge Taco´s link
Øøhhhr hvem er Forenet Kredit.Forhåbentligt ikke nogen, der leve af at give kviklån, til en alt for høj rente, til unge mennesker der ikke ved bedre.
@Taco men siden der er ny hovedsponsor så trak de sig vel?

Edit: aaarh den nuværende aftale læber indtil næste år. ( note to self:Husk at læs det hele)
@konge, de ejer Totalkredit/Nykredit
Al ville jo trække sig pga en ny lov om at debikke måtte reklamere sideløbende med spilreklamer - men fandt de vist en løsning på i lovgivningen. Og deres sponsorat udløber næste år, og hvis DBU får flere penge ved en anden sponsor, takker de nok ja til dem - forenet kredit, er det ikke Nykredit kreditforengsselskab?
DBU takker vel også ja til en anden sponsor hvis de får det samme som AL. Det er ufedt at have en sponsor der laver så meget uro og brok, og ad flere omgange truer med bål og brand. Så fortjener man ikke landsholdet som udstillingsvindue.
Silkeborg IF
"Forenet kredit" er en forening der ejer aktiemajoriteten i koncernen Nykredit (der også indeholder Totalkredit, Nykredit Leasing og igennem Nykredit ejer en større eller mindre andel, af en lang danske pengeinstitutter).
annonce