Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af H-H
Lindhardt: Du skriver SÆLGE! Det skulle ligne Nykøbing dårligt ligefrem at SÆLGE spillere ...! De lader dem som regel gå frit ved kontraktudløb eller også ophæver de kontrakten, så spilleren kan opfylde sine drømme andetsteds ... ☹
Skrevet af bmp77
Øv øv !
Vi må bare indse at vi ikke kan holde på vores gode spillere - sker igen og igen og igen og igen.
I det mindste er MK ikke transfer fri....

Superliga drømmen bli´r nok aldrig til noget, så længe vi ikke kan fastholde vores bedste spillere.

Men OK, 1. og 2. division er nu heller ikke så kedelig at se på som tilskuer
Skrevet af UMURUM
Nej 1.div. er efterhånden blevet en rigtig fed liga, med et forholdsvis højt niveau. Jeg har også været underholdt, og til tider imponeret af hvor meget Lyngby har skulle kæmpe i hver eneste kamp. Man får ikke noget foræret. SE og Vejle kan også godt ende med at få en svær sæson.
Skrevet af Lifetec
Arghhh... Mega-ØV!

- men tillykke til MK. Han fortjener endnu en chance i superligaen.

Surt hele tiden at miste vores bedste spillere, men sådan er gamet desværre - og det gælder alle mindre klubber. Pengene og ambitionerne bestemmer.
I den ideelle verden havde vi holdt på profiler som Bonde, Koch, Warming, MK, osv., og så er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi ville være i superligaen nu!
Det er desværre umådelig svært at komme ind i superligarouletten, hvis man ikke allerede er der. TV-aftaler og ligastrukturer sørger for, at de "store" fortsætter med at være store og de små bliver holdt fra fadet.
Næste sæson bliver helt utrolig svær og vi skal være meget glade for at undgå nedrykning, hvis ikke der findes en fuldgod erstatning for MK, og det bliver nok meget meget vanskeligt.
Skrevet af Kenken
Kender jeg godt. Hvis Vejle havde kunnet holde på de bedste spillere var de mestre nu. Lifetec. Der ser man outputtet af den klub loyalitet du altid snakker om er større hos danske spillere end udenlandske.
Skrevet af Lifetec
Der ser man outputtet af den klub loyalitet du altid snakker om er større hos danske spillere end udenlandske.


Jamen jeg kan jo desværre kun være enig. Det jeg forbinder med ægte klubånd og ubetinget loyalitet er en by i Rusland i moderne fodbold.
Jeg er bare ikke enig med dig omkring brugen af udenlandske spillere. Jeg vil hellere se på lokale talenter i min klub end jeg vil se på en endeløs række af udenlandske lykkeridder. For mig er der kæmpe forskel! Og så må jeg bare acceptere, at loyaliteten alligevel ikke rækker ret meget længere end til det punkt hvor den enkelte har mulighed for at udleve sine egne ambitioner og tjene lidt flere penge.....
Skrevet af Bluebold
´han har også været helt stille på de sociale medier- modsat alle de andre euforiramte spillere i truppen. Han er fortid. Det er jeg sikker på.´

Er det Gyt du mener.?

https://lyngby-boldklub.dk ´ frederi...
Frederik Gytkjær er ude resten af sæsonen - Lyngby Boldklub

Han har kontakt 3 år endnu og har ikke spillet i længere tid på af en grim hjernerystelse, der kræver meget ro.?!

Hvor er det du tror han er på vej hen.??
Skrevet af danska
Han lavede vidst 17 mål sidste sæson. Så det virker da udemærket. Nu skal den bare blive officiel
annonce
0