Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Mané kan hjælpe Lewandowski til Barca

Skrevet af bold
lør 28. maj 10:22

Robert Lewandowski skulle angiveligt være tæt på at skifte til FC Barcelona, erfarer Sport. Det skyldes, at Bayern München er ved at få en aftale med Sadio Mané på plads.Læs hele nyheden her
Skrevet af MR11
Bliver der hentet en god 9´er ind, bør BvB kunne konkurrere med Bayern i næste sæson. Forstår simpelthen ikke, at de lader Lewandowski skifte. Selv med Mané tvivler jeg stærkt på at Bayern kan gå hele vejen i Chl. Polakken er bare ekstraordinær, og selvom Mané er en fantastisk spiller, er han ikke i nærheden af Lewandowski.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af TJensen
lol, ja en anden Spansk sportsavis nærmere Madrid breaker at handlen med Mane kan hjælpe Real Madrid med at hente Gnabry da han som Lewandowski bare har 1 år tilbage af sin kontrakt og har nægtet at forlænge :)

Gnabry skulle desuden være den perfekte forstærkning af RM. Nu vi nok ikke får Salah.
Real Madrid siden 2003
Skrevet af Fl@skebøf
Bliver der hentet en god 9´er ind, bør BvB kunne konkurrere med Bayern i næste sæson. Forstår simpelthen ikke, at de lader Lewandowski skifte. Selv med Mané tvivler jeg stærkt på at Bayern kan gå hele vejen i Chl. Polakken er bare ekstraordinær, og selvom Mané er en fantastisk spiller, er han ikke i nærheden af Lewandowski.


Fordi han (Lewandowski) blot har et enkelt år tilbage af kontrakten og ønsker at prøve noget nyt. Bayern og Lewa har desuden ikke kunnet enes om en ny kontrakt. Dette skyldes også den måde Bayern har håndteret hele sagaen på, eftersigende har de slet ikke tilbudt Lewa en forlængelse grundet man havde fokus på Håland - dette har irriteret Lewa voldsomt. det ligner et point of no return.

Ved at beholde Lewa har man en stærkt utilfreds spiller, samtidig mister man sin sidste chance for at lave et fornuftigt salg på ham og samtidig forberede sig til fremtiden. Lad os nu huske at Lewa bliver 34 til august, selvom han er et pragteksemplar rent fysisk og professionelt har alting en ende.

Det er klart det mest fornuftige at sælge nu og være forberedte på fremtiden. Real Madrid gjorde det samme med Ronaldo i 2018, det tog dem en 2-3 år inden de for alvor var videre, men det var klart det rigtige valg.

Hvis Bayern henter Mane og samtidig køber en ung og lovende angriber mener jeg klart man er sluppet okay fra det. At miste polakken er et stort tab, men Bayern skal nok komme videre. Dette viser historien også, behøver jeg nævne Kahn, Robben, Ribery, Lahm osv? Vi kan endda gå endnu længere tilbage.
Skrevet af TR1986
Bayern Munchen burde hente Darwin Nunez i Benfica.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af -V-
[quote]Bayern Munchen burde hente Darwin Nunez i Benfica[/quote] Mon ikke der bliver pænt meget kamp om Darwin i det kommende vindue? Der må være ganske mange klubber med ham i kikkerten.
Skrevet af TR1986
-V-

Jo men jeg tænker at Bayern Munchen nok er den største klub hvor han nærmest er garanteret en startplads. Hvis de altså sælger Lewandowski.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Fl@skebøf
Jeg husker det som igår, da Bayern mistede en af deres bedste spiller igennem tiderne Roland Wohlfart.
https://postimg.cc/gwN9MNVS
Skrevet af Madsfs
Svært at sammenligne Lewa og Mané en-til-en, da de spiller vidt forskellige positioner.

Så kan man snakke om spillerens betydning og det kan godt være at Lewa er en vild spiller og at Bayern bliver svækket, hvis han ryger, men uden Mané var Liverpool ikke kommet i nærheden af en titel i denne sæson. Han har været outstanding og bør vel ret beset belønnes med ballon d´or.
Skrevet af deutsche
@Fl@skebøf

Mistet spillere / stoppet på topplan, der har igennem min FC Bayerntid været mange farveller (selvfølgelig når man har været fan siden vm i 70 - Gerd Müller var udslagsgivende), men med hjertet gjorde Bastian Schweinsteiger og Miro Kloses farvel ondt. Og ja Lewandowski har efter min mening ikke samme pondus som tidligere. Selvfølgelig var Lahms farvel også trals, men på et tidspunkt er karrieren slut på fodboldbanen

Vi har i Bayern også haft mange fantastiske trænere, Jupp, Pep og især Hansi Flick har været svære at sige farvel til.


Heldigvis har DFB nu Hansi
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
annonce
0