Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Augustinussen
DaveEricGrohl - Ross forhandler personlige betingelser og er til lægetjek - så mon ikke klubberne allerede er enige om prisen - om det så er 1,5 er jo vist et gæt, der kan jo også være bonusordninger, videresalgsklausuler mv. oveni. Men jo - 1,5 eur. er isoleret set lige til den lave side.....
Skrevet af mikkelcp
Han har vel ikke præsteret helt som forventet eller håbet. Derfor tænker jeg prisen i sig selv er okay, hvis man har sikret en god videresalgsklausul.
Skrevet af AaBager
Jeg synes 1.5 er alt alt for lidt, men at sælge spillere har jo aldrig været vores spidskompetence... Mange har travlt med at tale Ross ned, men han er stadig i starten af hans karriere og med den mentalitet han render rundt med, er potentialet stort.
Skrevet af Pjotr
Hvis det er under 2 mio. EUR er det et dårligt salg med det lukkede transfervindue in mente og udlejningen af Hagelskjær.
Skrevet af Hermes Trismegistos
Altså mellem 1,5 og 2 millioner Euro. Vel fair nok, taget i betragtning at han ikke er så lysende et talent som visse andre på pladsen i sammenlignelige årgange. Han har fight og vilje, nærkampstyrke og den der mentalitet, der sommetider giver gode og klassiske, omend lidt primitive midtstoppere. Men han er altså nærmest håbløs på fødderne, der er virkelig noget at arbejde med, hvis han skal helt op i de øvre lag, hvor der spilles fodbold på højt niveau helt nede fra målmanden.

Men hvad pokker gør vi så, med kun halvanden kompetent - Granli konstant skadet etc. - midtstopper tilbage? Håber der er en fornuftig transferfri mand på vej ind som gardering.
* * * * AaB * * * *
Skrevet af Kahuna
Overraskende højt niveau, hvis det ender i et skifte. Men fedt for Ross

Synes ikke han er på det niveau VN havde da han smuttede, men han er stadig ung og kan udvikle sig.

Havde frygtet prisen var endnu lavere efter de første rygter
@coolburak

Pasningsspillet er bestemt ikke Ross´ styrke, det er dog blevet bedre efter han ikke længere spiller i venstreside af en 3-mands bagkæde. Han er stærk i duellerne, god i luften og sindssygt ærgerrig. Han er i mange år blevet set som et stort talent i AaB, uden dog at brænde helt igennem endnu. Han har også en ærgerlig tendens til koncentrationsfejl

En ting er dog sikkert. Han er knuselsket i Aalborg for hans indstilling og attitude, hvilket har resulteret i et af tætteste forhold jeg kan huske imellem en spiller og Vesttribunen
Cafu walked so Pallesen could run
Skrevet af keane10
Jeg syntes Ross har taget store skridt på det seneste i mod det stor talent prædikat der blev sat på ham som ganske ung. Han havde det svært i det gamle 3 back system og i skyggen af Thelander som han som type også minder en del om.

Er bange for hvad det kan betyde for AaBs sæson nu hvor det lige så ud til at gå den rigtige vej. Ross var begyndt at udfylde det kæmpe hus Thelander havde efterladt og nu skal man så til at begynde forfra og jeg kan ikke få øje på nogen oplagt afløser.

Håber der er tale om et salg hvor han blir lejet tilbage indtil januar, men det kan vel slet ikke lade sig gøre med Danmarks transfer marked lukket.
Skrevet af DameNdoye2.0
Så har de Nelssons afløser på plads, når han smutter til vinter - som aftalt.


Et stort skridt ned i niveau for Galatasaray i såfald.
Skrevet af Hynkjii
Lad mig allerede konstatere nu at hvis han bliver solgt, til en eller anden latterlig pris, som vi jo plejer at gøre, og han erstattes af endnu en tosse fra Viborg.

Så organiserer jeg sku en protestmarch igennem Nordjylland imod IAO 😊
Skrevet af DameNdoye2.0
CoolBurak

Det må være som reserve i henter ham ellers bliver i sku nok skuffet, hvis i forventer at han kan tage overfor Nelsson med samme kvalitet lige foreløbig og måske på noget tidspunkt.
Skrevet af McKlajner
Jeg er sikker på at man altid vil have mere i overgangssum, men jeg tror at der er nogle faktorer der spiller ind her.
Muligvis “skylder” man et skifte til Ross, som betaling for et par kollapsede skifter.
Muligvis er prisen ok, for en klub der aldrig sælger, men giver spillerne væk gratis.
Muligvis er man nødt til at vise at man kan sælge bare et eller andet, for at vise nuv. og kommende spillere at de ikke er “fanget” i klubben til kontraktudløb.
Og muligvis er Inge Andre bare slet ikke så dygtig en købmand som han selv, Bælum og vi fans udråbte ham til, da han ankom ??
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af Dr Phil
AaB justerer forventningerne til regnskabet med 2-3 mio. kr, indregnet "kommercielle investeringer".

Jeg tror på ingen måde at der kommer et tocifret millionbeløb ind her og nu, det ville i hvert fald harmonere dårligt med hvordan man tidligere har justeret forventninger til regnskabet efter salg. Men det er da muligt at betalingen falder i rater, eller at der er en stor bonusdel.

Det var da godt vi fik lejet Hagelskjær ud...lidt ligesom i sidste sæson, hvor vi nærmest havde brug for samtlige udlejede spillere på et tidspunkt.
.
Skrevet af Coolburak
Hvis ikke der er udsigter til, at han er god nok til at erstatte Nelsson i den nærmeste fremtid, anser jeg det her som værende et fejlkøb for Gala.
Det lyder umiddelbart som om, at hans videre udvikling kræver enorm tålmodighed og tålmodighed er man ikke kendt for at have i tyrkisk fodbold… :-)

Jeg krydser fingre for, at han vokser med opgaven og bliver en bedre fodboldspiller ved at træne og være omgivet af spillere med et højere niveau.
Det er lettere at få en kamel over en grøft end at få en tåbe til at lytte til fornuft
Skrevet af Jaaja8000
Kvalitetsmæssigt er der godt nok langt fra Nelsson da han blev solgt fra FCK og til Ross i dag. Som i meget langt. Søger Gala en forsvarsspiller, som kan sætte spillet nede fra, virker det også som et fejlcast. Jeg tænker han er tilsigtet en reserveplads, som man kan få til nogenlunde billige penge, og så kan Gal håbe at han tager nogle rigtig store skridt, det får han brug for, hvis han vil spille fast for en af Tyrkiets største klubber.
Skrevet af Løveeen
Han er stadig kun 21 år - og er kaptajn for AaB, og så spiller han på ungdomslandsholdet..
Han må da kunne noget?
Er ikke tænkt til start 11’eren men tænkt som en udviklingsspiller med potentiale til at kunne træde ind på sigt. Hvad snakker vi af niveau, hvis han skulle sammenlignes med en anden superliga spiller?
Skrevet af McKlajner
Løveen:
Dårligere end Maxsø og Vavro.
Bedre end Vavro og Maxsø’s partnere i midterforsvarene (Tshiembe og Khocholava).
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af DameNdoye2.0
Bedre end Vavro og Maxsø’s partnere i midterforsvarene (Tshiembe og Khocholava).


Han er fandeme ikke bedre end Khocholava. Vi snakker om en A landsholdsspiller der spillede i Shaktar Donestsk før han kom til FCK. 2 meget større klubber. Derudover har han spillet CHL flere gange og var en del af sæsonens bedste forsvar sidste sæson, der dårligt nok lukkede mål ind. Khocholava er et niveau over Ross ihvertfald som minimum.
Skrevet af Spimi
I mine objektive øjne, er han middelmådig.
Hvis de kan skyde ham afsted for lidt over 10 mio dkr, må det da siges at være pænt.
Skrevet af McKlajner
DameN.. :

Til gengæld er han en rigtig kaptajn.

Ross har det der Stig Tøfting-gén…. FCKs målmand “The one you do not mention” i Aalborg, havde en “skrevet i bankbogen”. Den udlignede Ross.

Ang A landshold / ikke A landshold. Man kan nu engang ikke bebrejde at manden er “for ung” til landsholdet… men okay….
Så kan set godt være at kan ikke er bedre end Kocho…

Så er han ringere end Maxsø og Kocho, men bedre end Vavro og Tshiembe :-D

Nu røber jeg ikke noget, som man ikke allerede ved i fodbold-Aalborg.
For 2 år siden var FCK jo rent faktisk ude efter en ung og talentfuld AaB midterforsvarer ved navn….
Kan du gætte det?

Indrøm det nu bare… I er kun sure på Ross fordi han smadrede jeres keeper.. Det er også fair nok..

Til gengæld er jeres nye faktisk 100 % outstanding

Men det var i øvrigt stilhed på “forargelses kontoen” da Linderoth løb rundt og smadrede knæskaller ;-)
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af Jaaja8000
Ross er ikke i nærheden af Khocholavas niveau, come on. Det er jo grotesk at påstå. Tog også hellere Thsiembe. Jeg mener som sagt ikke han er blandt de bedre i Superligaen, hans niveau er vel et sted fra 4-8 pladsen i Superligaen som starter,
annonce
0