Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Modric vil have et år mere i Madrid

Skrevet af bold
søn 1. jan 18:02

Luka Modric er klar til at afvise mere lukrative tilbud for at blive et år mere i Real Madrid, rapporterer Marca.Læs hele nyheden her
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Ja tak
Skrevet af Kong Dario
Lad endelig troldmanden fortsætte et år mere.

Hala Madrid
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Sims91
Det ville være en perfekt afslutning med et år mere i Real Madrid og et EM i 2024 i Tyskland og så stopper han nok karrieren i en alder af knap 39 år.
Skrevet af TheUnitedWay
Så længe han kan levere på det ypperste niveau bør han selvfølgelig fortsætte. Det er nok ikke urealistisk at han kalder det en dag efter EM 2024.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af slapafchef
Kæmpe klubmand! Så ja tak til endnu en sæson med ham på midtbanen, vildt han stadig bare holder det høje niveau.
Skrevet af Fl@skebøf
Han er for vild den mand.
Skrevet af VLG
Mon ikke han tager EM med og så stopper han? Fra en Cùler til en Madrid spiller: Kæmpe respekt til ham
Skrevet af Slettet(561254230903)
Som barca mand, må man tage hatten af for kroaten. at han stadig kan spille på toppen som 37 årig er imponerende. han burde tage både nations league til sommer med, samt EM i 2024. der er kun 1,5 år. det burde han uden tvivl kunne gøre.

Jeg er egentlig nysgerrighed omkring noget. vi ved alle hvor meget modric har gjort for madrid i så mange år, hvor han har styret midtbanen med klasse. han har vel været i madrid i 10+ år nu med 455 kampe.

Men selv med disse tal. hvis man spørger real madrid fans i dette forum, hvem ville I så vælge at have mellem Modric og Zidane ? hvem ville I have på holdet af de to, HVIS man skulle vælge. zidane var jo kun i madrid i 5 sæsoner med næsten halvt så mange kampe: 230.
Skrevet af Bobbymo05
Hvis Modric havde været et større brand, havde man måske valgt ham som dette århundredes bedste centrale midtbanespiller. Når man er fra Kroatien, ikke har det flotteste udseende eller det største brand, og man samtidig har den ydmyghed og det rolige image, som Modric har, så er det bare lidt sværere at blive omtalt så meget, som man måske fortjener. I mine øjne er han bedre/større end både Iniesta og Xavi, og han har vel også præsteret på det højeste niveau i længere tid end de to.

Iniesta og Xavi var de bedste eller iblandt de bedste fra 2008-2015. Iniesta holdt niveauet lidt længere som følge af at være yngre end Xavi, mens Xavi jo i virkeligheden ikke var mere end en rotationsspiller, da Barca i 14/15 vandt The Treble med MSN i front og Enrique ved roret. Det var nemlig Rakitic, der på det tidspunkt havde den ene plads som 8’er sammen med Iniesta ved sin side og så Busquets som 6’er.
Skrevet af JuanitoMaravilla
Synes ikke at der bør sammenlignes med nogle andre. Heller ikke hvis de har spillet for Barca.

Det et også svært med Zidane sammenligningen. Han var et fodboldikon, en galactico og scorede mål i VM finaler.

Det er simpelt bare to forskellige spillere. Modric er dog større for mig som madridista fordi han er så pålidelig. En ægte sports- og klubmand. Zidane gik alt for tidligt på pension som spiller.
Skrevet af realmadrid94
Modric er den bedste midtbanespiller jeg nogensinde har set spille på den position i Real Madrid. Jeg ville placere ham langt foran Zidane - som med al respekt havde et svingende niveau. At han var gudsbenådet på sine gode dage er ingen i tvivl om. Men han havde også mange middelmådige kampe og kampe under niveau. Modric har et helt absurd højt bundniveau.

Skrevet af HaderFIFA
Han er uden tvivl en af de bedste midtbanespiller nogensinde. Det kan slet ikke diskuteres. Han er simpelthen en fornøjelse at se hver gang han spiller. Som andre fint pointerer, så er hans brand desværre ikke så stort som det burde være pga flere forskellige faktorer, men som flere eksperter siger, så er han en gudsbenådet fodboldspiller!! Legende
Skrevet af Slettet(400625230401)
Modric har styret midtbanen, været en rollemodel og en kreatør i adskillige sæsoner. Han har en kæmpe andel i alle de trofæer han har været med til at vinde bl.a 5 CL, 4 FIFA WC, 3 La Liga og 4 supercopa.

Til sammenligning vandt Zidane, med al respekt, "kun" 1 CL, 1 La Liga og 2 supercopa.

Så udelukkende målt som spillere og hvad de har opnået, er valget vel indlysene. Men begge er legender, og Zidanes individuele kvaliteter kan ikke diskuteres. Modric må i min optik bare betragtes som den bedste midtbanespiller i historien.
Skrevet af Sims91
Modric har vundet 5 Champions League trofæer.
Han har startet i alle 5 finaler.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Beklager jeg fik trykket forkert. Modric er selvfølgelig en af de 17 real madrid spillere der har vundet CL 5 gange. Det er I øvrigt kun 2 Milan spillere, udover real madrid spillere, der kan prale af samme præstation i historien. Her tæller jeg Gento med, der dog vandt 6 gange.
Skrevet af YouGottaPayTheTrollToll
Det er nærmest som at skulle vælge mellem sine børn. Zidane gjorde mig forelsket fodbold, og Modric har i den grad fornyet kærligheden.

Som Real Madrid legende kan man bare ikke komme udenom Modric. Han har sat nye standarder i hvor afgørende man kan være i hans alder. Der er ingen jeg nyder at se mere på en fodboldbane end Modric (det skulle da lige være Zidane i hans tid).

Men det Modric har udrettet på banen og specielt i de 5 CL trofæer er unikt. I min optik den bedste midtbanespiller jeg nogensinde har set, på trods af Zidane måske havde en lille smule større topniveau.
Zidane har så også sine trænermeritter i Real, som gør de begge er kæmpe legender i den hvide trøje. Men hele Modrics pakke - karisma, personlighed, kærlighed til klubben, lederevner, trofæer og boldmagi er bare så enestående.
Skrevet af realmadrid7
Man skal også kigge på holdene omkring dem når man sammenligner spillere. Zidane spillede i en Galacticos era hvor der var absolut ingen balance og fokus på defensiven. Det var der lidt af i hans første sæson hvor man stadig havde Makelele, men efterfølgende bestod midtbanen mest af Zidane, Figo, Beckham og Guti/Gravesen mv., samtidig med man havde 2 angribere i Raul & Ronaldo. Læg dertil at forsvaret ofte bestod af folk Raul Bravo, Pavon, Mejias og en over-the-hill Salgado. Ingen af dem ville kunne være reserver i Reals trup idag.

Ville Modrics meritter være de samme på det Real hold? Ville Zidane have flere på de nuværende Real hold? Se bare Zidanes sidste VM som 34-årig, hvor han havde Makelele og Vieira til at lave det defensive.

Man fik desværre for lidt ud af Zidane i Real tiden, og det samme gælder de øvrige store spillere, fordi man absolut ville have dem alle på en gang. De ville hver især have været langt bedre på et hold med balance.
annonce
0