Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bobbyolsen25
han kunne starte med at vinde et mesterskab og brænde ligaen af... behøver vist ikke nævne fcms forår. så fortæl mig lige hvor de 115 eller 110 mill er kommet fra i værdi..
Skrevet af stik i rend dreng
Han har vundet ligaen. Været i champions league gruppe spil, været med til EM og har nu 4-5 Premier league bejlere. Selvfølgelig er prisen høj.
Skrevet af Nerazzurri2011
Ak ak ak. Stop nu Bobby. Hvis nogen vil betale xxx millioner for ham, så er det hvad han er værd. Det kan simpelthen ikke stå til diskussion.
Skrevet af jonaspoulsen
Jamen prøv og kig på hvad PL klubberne kan købe for 110 mill. kr.

De har så mange penge, at de sælgene klubber "drejer" på knappen. Eksempler på dette kan fx. være Cornelius og Sørloth. De blev begge to solgt til noget flere penge end folk regnede med.

Som en anden er inde på, så havde prisen grangiveligt været en anden hvis det var klubber fra Belgien eller Holland som var interesseret
Skrevet af Elfmeter
@Bobbyolsen
Hvad er det så lige for en ekspertise, som du besidder, der kan afgøre, hvad en spiller er værd?
Jeg gætter på nul og nix.
Skrevet af Montecarlolo
Bobbyolsen25, imponererende betragtninger! Jeg tror helt sikkert at de 4 Premier league klubber giver en fin konsulentløn, hvis du kommer og fortæller dem, hvorfor det er overpris.
Prisen er den, som klubberne vil betale, så er det ligegyldigt om han har spillet dårligt det sidste halvår. Konkurrencen fra andre PL-klubber giver helt sikkert også prisen et nøk op, og det har FCM helt sikkert vidst, at der har været, og derfor forlangte de den pris ift. Rennes.
FCM ville aldrig sige nej til et så flot bud, som Rennes kom med fra start uden, at de vidste at der var interesse fra PL.
Stolt fan af FCM siden 1999. Stor fan af superligaen.
Skrevet af Jesus Q
Hold nu kæft hvor er rønnebærrene sure hos mange andre klubbers fans. Den ene kloge Åge efter den anden bestrider Cajustes værdi, salgspris osv. Det er da håbløs læsning - hvornår er alle i kritikere blevet talentspejdere, som har har stor erfaring i spiller potentialer. Siden Cajuste er så attraktiv så er der nok noget i har overset eller måske slet ikke forstand på det. Helt fair at en klub, som FCM, som helt sikkert ved hvad Cajustes nuværende niveau er og hvilket potientiale han har kræver en rimelig sum for det.
Transfermark prisen tager ikke højde for potientale

Skrevet af Chelsea Midtjyden
En spiller er ligeså meget værd som nogen er villig til at købe/sælge ham til :)
Hvis FCM ikke får den pris de vurdere ham til så spiller han da bare en sæson mere, tvivler på den svækker interessen gevaldigt for ham.

@Highlandbear
Hvorfor skulle fcm nogensinde bevidst vælge at sælge til mindre end de kunne? FCM og Brentford har massere connections, og det gør blandt andet at de kender hinandens spillere bedre end andre klubber. Men hvorfor skulle nogen af dem vælge at miste penge på et salg?
Skrevet af Fcm<4ever
HWTL!

De er gode til at generere hype om deres spillere Rennes plus 5 PL klubber. Det skal nok presse prisen op.


Jep, det var på grund af vores gode evne til at hype ham, at han var med på UEFA.com´s liste i jan2021 over spændende talenter, eller måske det var fordi folk med fodbold indsigt kan se talentet uden at være forblændet af antipati.
50 for the future: UEFA.com´s ones to watch for 2021


Mon ikke det bare er typisk misundelighed, der er tale om istedet.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Slettet(031652221610)
FCM skal passe på, at de ikke ender som konen med æggene
Skrevet af Sir , moderator
FCM kan da sagtens bruge ham en sæson mere. Det undrer mig at han ikke spiller CL kampen fx når er salg åbenbart ikke er tættere på.
Dette er en signatur.
Skrevet af fastass
Det er da utroligt, at der er så mange negative kommentarer til prisen. FCN har jo lige solgt en angriber til 150 mio. netop på udviklingspotentialet.

Det er lidt det samme angående FO og PO, hvor der var mange (sikkert de samme personer), der synes, at priserne var absurde.

Når man sælger unge spillere, så er udviklingspotentialet den største parameter. Både vi og FCN har en række af disse spillere, der netop får spilletid i ligaen. Både Brøndby og Vejle er også begyndt at indse værdien af unge spillere. Problemet er selvfølgelig, at det er vigtigt at få rustet disse spillere til superligaen fra akademiet og fra superligaen til udlandet. Og det er ikke en let opgave, specielt hvis man også gerne vil ligge helt fremme i superligaen.
FCM
Skrevet af Pipsen67
Det ender med at de ikke engang får 75 mill for ham hvis de bliver ved med at afvise de bud der kommer. Spændende at høre om Cajustes eget ønskeskifte :-)
Skrevet af MesutCazorla
Cajuste vil egentlig hellere til en af de andre PL klubber, men FCM skruer prisen op for disse, for at skræmme dem væk, da Brentford vil sikre sig at de får ham. Når de andre så har trukket følehornene til sig, sælger de ham til Brentford for 75 millioner.

Jeg forstår eksemplet, men har svært ved at finde det super realistisk - dét af flere grunde. Først og fremmest er det jo essentielt, hvad spilleren gerne vil. Man kan jo ikke tvinge ham til at vælge en bestemt klub, så i sidste ende, risikere FCM jo at miste et enormt beløb, hvis spilleren eksempelvis hellere vil blive i FCM, end at skifte til Brentford. Dernæst så skal man jo huske på, at FCM og Brentford har hvert deres regnskab, så Brentfords sportslige ve og vel, er ikke noget, der skal sættes op imod FCM´s mulighed for størst mulige indtjening; hvis de eksempelvis kan sælge for 120 millioner kroner til Newcastle eller 75 millioner til Brentford - og spilleren tilmed helst vil til Newcastle - jamen, så skal der selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, hvor han ryger hen. I sidste ende, har de jo deres egen forretning, de skal drive ovre i Herning.
Skrevet af BeerBellyBoy
En rigtig spændende spiller i en god alder og med et flot CV - dog med enkelte udfald og fejl. Uanset hvad, så er 110m i den meget høje ende. Også for PL klubber i disse tider.
annonce
0